Reklama na e-Konkursy.info

WC - rozmowy o wszystkim

@gnieszk@

#7233262 Napisano: 07.01.2025 16:19:51
lilichilimili napisał(a):

A czy ktoś z Was drodzy forumowicze może polecić jakąś bieżnię domową tak w przedziale cenowym max 2000 tys?  zależy mi żeby można ją było złożyć, byłoby super jakby miała możliwość biegu szybszego niż 12 k/h. Może ktoś ma używa i jest zadowolony emotka chętnie poczytam Wasze opinie i polecajki.

Kiedyś zastanawiałam się nad kupnem i polecano mi tą
Bieżnia Domowa Elektryczna Składana FitShow Kinomap Pod Łóżko 22cm - Zipro - 5941329 - 14577230883 - Allegro.pl
Jednak ostatecznie nie kupiłam ani tej ani innej emotka

zdolnabestia

#7233298 Napisano: 07.01.2025 18:41:19
iwona0103 napisał(a):

Na skyscanner wybierz odpowiednie lotniska, wylot i przylot: cały miesięc np. marzec, zaznacz "Tylko loty bezpośrednie". Później na kalendarzach zaznaczaj różne terminy, szukając najtańszego. Gdy znajdziesz jakiś odpowiedni to kliknij na dole: "Znajdź loty". Pokażą Ci się godziny i przewoźnicy. Często ceny są nieco inne niż pokazywał kalendarz, ale zbliżone. Gdy już wybierzesz odpowiedni termin, kupuj bezpośrednio u przewoźnika emotka

Skyscanner wydaje się być najfajniejszą wyszukiwarką lotów. Potwierdzam i polecam emotka
Dodam, że po znalezieniu lotu sprawdzam bezpośrednio na stronie linii cenę tego lotu i zdarzało mi się już, że przez Skyscanner wychodziło troszkę taniej.
0 0

PPPet-er

#7233341 Napisano: dzisiaj o 04:25:43
pikawka napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

A czy ktoś z Was drodzy forumowicze może polecić jakąś bieżnię domową tak w przedziale cenowym max 2000 tys?  zależy mi żeby można ją było złożyć, byłoby super jakby miała możliwość biegu szybszego niż 12 k/h. Może ktoś ma używa i jest zadowolony emotka chętnie poczytam Wasze opinie i polecajki.

Też się chętnie dowiem bo też myślę nad kupnem. Chciałabym taką, która wejdzie pod łóżko w sypialni emotka

A potem jest niezbedna motywacja by wyciagac ten sprzet emotka