Reklama na e-Konkursy.info

WC - rozmowy o wszystkim

Agnes

#7210480 Napisano: 02.10.2024 08:46:30
Sluchajcie spytam się tu bo za bardzo nie wiem gdzie indziej
Na pewno wiele osob z stąd wygrało w swoim konkursowym zyciu bony do np wakacje.pl albo slowshop.pl
Otóz ja wygrałam taki po raz pierwszy do slowshop za 1000 zł i moje pytanie czy całą kwotę muszę " stracić " na raz czy mogę ją rozłozyć? Chciałabym dwa noclegi po 500zł w dwóch róznych miejscach.
Miał ktoś taką sytuację?
0 0

fryz

#7210481 Napisano: 02.10.2024 08:56:22
natik999 napisał(a):

Mam pytanie do osób, które robiły studia podyplomowe pedagogiczne po innym kierunku nie-oświatowym. Rozważam rozpoczęcie takich ale warunkiem ich ukończenia jest odbycie praktyk i tu zaczynają się największe schody bowiem chęci mam duże.... Jak to pogodziliście e z praca na pełen etat w innej branży- w sensie odbywanie praktyk?...

Jak ja robiłam studia pedagogiczne, to dogadywałam się na kilka godzin w tygodniu albo na podbicie praktyk bez chodzenia na nie. Jak powiesz jaką masz sytuacje to raczej każdy zrozumie, to też ludzie. emotka
0 0

fryz

#7210482 Napisano: 02.10.2024 08:58:39
atyde25 napisał(a):

Miałam taką wizję jakbym wygrała kiedyś w lotto większą wygraną niż 100 zeta. To bym chciała mieć tak duże mieszkanie by jeden pokój ,przerobić na taki składzik z półeczkami. Takie coś ala spiżarka ale tak bym sobie tematycznie poustawiała wszystkie produkty. Nie tylko spożywcze ale też chemię i kosmetyki. Taki był reality kiedyś na TLC jak jeszcze miałam kablówkę. I tam ludzie z USA za kupony rabatowe sobie takie zapasiki robili. Nie chcę na Hawaje, nie chcę wypasionych aut .Chcę taki składzik a buuuuuuuuuu:( Tylko czy ja bym porządek w tym utrzymała, może pani sprzątająca też by w budżecie była.

Przez ciebie mam nowe marzenie emotka
0 0

banka-manka

#7210484 Napisano: 02.10.2024 09:02:31
Agnes napisał(a):

Na pewno wiele osob z stąd wygrało w swoim konkursowym zyciu bony do np wakacje.pl albo slowshop.pl
Otóz ja wygrałam taki po raz pierwszy do slowshop za 1000 zł i moje pytanie czy całą kwotę muszę " stracić " na raz czy mogę ją rozłozyć? Chciałabym dwa noclegi po 500zł w dwóch róznych miejscach.
Miał ktoś taką sytuację?

Na 99% trzeba przy jednej rezerwacji. Teraz nie potrafię znaleźć, ale pisali o tym u siebie na stronie.
Tu jest fajna ściąga jak wygląda realizacja i odpowiedź na sporo pytań.
Dostałem/am voucher w prezencie. Jak go wykorzystać? – Wsparcie | Slowhop.com
A najlepiej do nich napisz, szybko i sprawnie odpisują, a Ty będziesz mieć jasną sytuację emotka
0 0

nanajka81

#7210486 Napisano: 02.10.2024 09:12:31
banka-manka napisał(a):

Agnes napisał(a):

Miał ktoś taką sytuację?

Na 99% trzeba przy jednej rezerwacji. Teraz nie potrafię znaleźć, ale pisali o tym u siebie na stronie.
A najlepiej do nich napisz, szybko i sprawnie odpisują, a Ty będziesz mieć jasną sytuację emotka

na wakacje.pl można rozłożyć, byle zdążyć zarezerwować przed datą ważności bonu. Ja miałam dwa bony, pani w biurze je połączyła i w sumie 2/3 wykorzystałam a na 1/3 jeszcze jadę zarezerwować kolejny wypad gdzieś.
1 pikawka 0

pikawka

#7210490 Napisano: 02.10.2024 09:21:11
Agnes napisał(a):

Miał ktoś taką sytuację?

Ja  wygrałam bon na wakacje.pl na kwotę 20 tys. W jednym roku wykorzystaliśmy 15 tys, bon był potem jeszcze ważny chyba pół roku, więc zarezerwowaliśmy kolejne wakacje na przyszły rok pod koniec terminu ważności. Pozostałe 5 tys poszło właśnie na poczet kolejnych wakacji.
1 nanajka81 0

Agnes

#7210496 Napisano: 02.10.2024 09:40:16
banka-manka napisał(a):

Agnes napisał(a):

Miał ktoś taką sytuację?

dzięki napisałam do nich
a ktoś kiedyś korzystał z fly.pl bo do nich tez bon wygrałam ale opinii nie mają zbyt dobrych tak jak widzę

Agnes

#7210503 Napisano: 02.10.2024 09:57:46
dostałam błyskawiczną odpowiedz
Jeden voucher można wykorzystać tylko do jednej rezerwacji. Natomiast jeśli wykorzysta go Pani do rezerwacji o niższej wartości, to po
rezerwacji należy skontaktować się z nami. Na pozostałą kwotę wystawimy
nowy kod;)

SuziMouse123

#7210716 Napisano: 02.10.2024 18:11:26
Czemu często piszecie ze idzie paczka razem z dokumentami zwrotnymi? Jaka jest roznica? 😀
0 0

samdej

#7210720 Napisano: 02.10.2024 18:22:54
SuziMouse123 napisał(a):

Czemu często piszecie ze idzie paczka razem z dokumentami zwrotnymi? Jaka jest roznica? 😀

Z dokumentami zwrotnymi tzn., że będzie coś do podpisania przy odbiorze, a więc paczki nie przekierujesz sobie do paczkomatu/automatu/punktu odbioru. A najlepiej aby tym podpisującym był sam adresat paczki😏
1 kumulacja 0

androm

#7210724 Napisano: 02.10.2024 18:41:41
samdej napisał(a):

SuziMouse123 napisał(a):

Z dokumentami zwrotnymi tzn., że będzie coś do podpisania przy odbiorze, a więc paczki nie przekierujesz sobie do paczkomatu/automatu/punktu odbioru. A najlepiej aby tym podpisującym był sam adresat paczki😏

No właśnie to jest problem z takimi paczkami, bo trzeba być. Macie jakieś rozwiązania na to jak odebrać jak nie możecie być np. odbieracie gdzieś w magazynie dpd czy dhl?
0 0

moskala22

#7210727 Napisano: 02.10.2024 18:46:55
androm napisał(a):

samdej napisał(a):

SuziMouse123 napisał(a):

No właśnie to jest problem z takimi paczkami, bo trzeba być. Macie jakieś rozwiązania na to jak odebrać jak nie możecie być np. odbieracie gdzieś w magazynie dpd czy dhl?

U mnie to jest kwestia bardzo dobrych stosunków z kurierami emotka

androm

#7210730 Napisano: 02.10.2024 18:53:25
moskala22 napisał(a):

androm napisał(a):

samdej napisał(a):

SuziMouse123 napisał(a):

U mnie to jest kwestia bardzo dobrych stosunków z kurierami emotka

oj, to jakieś stosunki pozamałżeńskieemotka

atyde25

#7210950 Napisano: 03.10.2024 16:37:17
Ciekawe czy karma znajdzie mój adres w googlemaps i na ten sam paragon co zestaw Monini wygram większą sztabkę złota,wyjazd z Ferrero i główną z Liptona.Ja umiem trafiać w raz na 5000 to się może udać:P
2 andii, niunio 0

agullka

#7211327 Napisano: 04.10.2024 19:56:35
Gdyby Komuś zalegały punkty dla szkoły z Winiar mam ogromną prośbę na oddanie na Szkołę Podstawową w Doruchowie;) Ogromnie dziękuję emotka

moskala22

#7211341 Napisano: 04.10.2024 21:03:30
Dlaczego ostatnio w wątku MDW tak ochoczo wciskane są łapki w dół przez użytkowników?
0 0

nanajka81

#7211351 Napisano: 04.10.2024 21:57:51
moskala22 napisał(a):

Dlaczego ostatnio w wątku MDW tak ochoczo wciskane są łapki w dół przez użytkowników?

mi osobiście nie pasuje że ludzie w tym wątku tak cieszą się z wygranej że zaraz obok piszą "sprzedam". Od sprzedaży nagród jest inny wątek. Poza tym jest jeden co to wszystko wygrywa i chwali się tym w sposób wyzywający innych.

moskala22

#7211410 Napisano: 05.10.2024 11:16:46
nanajka81 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

mi osobiście nie pasuje że ludzie w tym wątku tak cieszą się z wygranej że zaraz obok piszą "sprzedam". Od sprzedaży nagród jest inny wątek. Poza tym jest jeden co to wszystko wygrywa i chwali się tym w sposób wyzywający innych.

No to rozumiem, ale ja np. mam 3 łapki w dół za zestaw gourmet, widzę łapki w dół przy 50 z Winiary, 500 z tic taca itp. To tego akurat nie rozumiem - pomyłka, zazdrość, czy co?

moskala22

#7211411 Napisano: 05.10.2024 11:17:21
A później ludzie się dziwią że inni nie chcą się chwalić nagrodami

magdalena-chili

#7211415 Napisano: 05.10.2024 11:23:13
moskala22 napisał(a):

A później ludzie się dziwią że inni nie chcą się chwalić nagrodami

Ja ostatnio dostalam łapkę w dół za post w wątku "wygrane na sprzedaż"... wolę sobie interpretować, że może po tych wszystkich niezdrowych konkursowych rzeczach paluszki szersze, a te łapki w górę i łapki w dół są tak blisko siebie.... emotka