Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To moja rodzinka właśnie wszystko zjadła, nawet udekorować nie zdążyłam
A co do ciasteczek, to może pójść Ci więcej mąki, w przepisie jest 500 g, a mi z podsypywaniem chyba z 700 g poszło
Ja bedę robić pierniczki olunki, fajny ten przepis
chochliczka
Postów 3703
Data rejestracji 02.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za rade
kurcze sama nie wiem kiedy je zrobic bo naprawde boje sie ze swiat nie doczekaja
olunka
Postów 7768
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
chochliczka
Postów 3703
Data rejestracji 02.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czekamy
olunka
Postów 7768
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
http://img405.ima.../4827/imag0027di.jpg
http://img198.ima...98/305/imag0028w.jpg
zaczytana-pola
Postów 11323
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.gotujm...przepisy,127481.html
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jakie pieczecie pierniki w sensie ciasto, nie ciasteczka ? Zaspałam ze staropolskim, więc musze coś innego wymyśleć, taki, żeby można było go przełożyć powidłami.
Tak zastanawiam się nad toruńskim
http://www.mojewy...pis/piernik-torunski
ale może coś innego polecicie ?
I szukam jakiegoś fajnego przepisu na sałatke, bo inaczej znowu będzie gyros tylko z żadnymi ananasami, czy innymi słodkimi dodatkami
chochliczka
Postów 3703
Data rejestracji 02.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sliczne
olunka
Postów 7768
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
w sobotę Ewa Wachowicz piekła piernik na ciemnym piwie i chyba go upiekę:)
chochliczka
Postów 3703
Data rejestracji 02.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jenny21
Postów 871
Data rejestracji 30.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Można zrobić tartaletki - polecam mój przepisik: http://www.doradc...tki-sylwestrowe.html
chochliczka
Postów 3703
Data rejestracji 02.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaraz zerknę dzieki
zaczytana-pola
Postów 11323
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja piekę około tydzień przed Świętami
Macie jakiś pomysł na wykorzystanie ciasta francuskiego? Kupiłam te dwa w Biedzie i zrobiłabym coś na Sylwestra, ale nie mam pomysłu
ziolko
Postów 10261
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: beciala
ziolko
Postów 10261
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z serem feta do naleśników lub pierogów, pierogi później można lekko podsmażyć - pyszności
zaczytana-pola
Postów 11323
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wolałabym na Sylwestra coś na słono raczej
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a z samym czosnkiem i śmietaną, smażony na maśle ?
gocha542
Postów 1687
Data rejestracji 01.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: beciala
Z oliwkami też tak było, jak pierwszy raz spróbowałam, to się dziwiłam kto je takie świństwo dzieci też nie chciały jeść, powoli dodawałam do różnych sałatek i teraz wszyscy przepadamy za nimi