Reklama na e-Konkursy.info

SMACZNEGO - sprawdzony przepis

gracet

#5563744 Napisano: 26.01.2013 07:24:29
koper napisał(a):

gracet napisał(a):

macie sprawdzony przepis na pączki, muszę jutro pokazać teściowej na co mnie stać emotka



Jak to ma być popis przed teściową, to aż strach polecać przepis, bo jak nie wyjdzie to będzie na mnie emotka

A tak na serio, to ja pierwszy raz w życiu robiłam pączki z tego przepisu. Wyszły mi za pierwszym razem i powtórki też się udawały, więc przepis jest sprawdzony i wydaje mi się, że wystarczająco dokładnie opisany:
http://koper-w-ku.../2012/02/paczki.html


dzięki koper - biorę się do roboty
emotka
0 0

bridget

#5564224 Napisano: 26.01.2013 05:23:46
mam ochote zrobic chrusty czy bez spirytusu , a;bo jak w niektórych przepisach smalcu wyjda?
0 0

koper

#5564321 Napisano: 26.01.2013 07:15:12
A czemu chcesz robić bez spirytusu? Bez spirytusu będą chłonąć znacznie więcej tłuszczu podczas smażenia.
0 0

Monika11

#5564325 Napisano: 26.01.2013 07:16:56
keiti78zg napisał(a):

mam ochote zrobic chrusty czy bez spirytusu , a;bo jak w niektórych przepisach smalcu wyjda?


ja robiłam ostatnio bez - i wyszły dobre -specjalnie kupić spirytus-za drogi interes emotka
0 0

gracet

#5564329 Napisano: 26.01.2013 07:19:18
gracet napisał(a):

koper napisał(a):


Jak to ma być popis przed teściową, to aż strach polecać przepis, bo jak nie wyjdzie to będzie na mnie emotka

A tak na serio, to ja pierwszy raz w życiu robiłam pączki z tego przepisu. Wyszły mi za pierwszym razem i powtórki też się udawały, więc przepis jest sprawdzony i wydaje mi się, że wystarczająco dokładnie opisany:
http://koper-w-ku.../2012/02/paczki.html



pączki wyszły wspaniałe
dałam cukier waniliowy zamiast ekstraktu
a smażyłam na plancie
mniam emotka

0 0

koper

#5564338 Napisano: 26.01.2013 07:28:15
gracet napisał(a):

pączki wyszły wspaniałe



Super emotka

Bardzo mnie to cieszy
emotka
0 0

gracet

#5564352 Napisano: 26.01.2013 07:37:42
spirytus w kuchni to podstawa emotka mam uchowaną butelcynę i raz po raz do czegoś dolewam
dziś do pączków
ale wczoraj do masy która mi sie wcześniej zcięła i od razu stanęła na nogi, hehe
0 0

bridget

#5564360 Napisano: 26.01.2013 07:42:54
https://www.faceb...p;type=1&theater

dałam łyzke octu:)) wyszło tak o emotka
0 0

bridget

#5564361 Napisano: 26.01.2013 07:45:30
koper napisał(a):

A czemu chcesz robić bez spirytusu? Bez spirytusu będą chłonąć znacznie więcej tłuszczu podczas smażenia.


nie miałam w domu, nawet u mnie wodki brak emotka a u mamy w garazu karton weselnej:) ale na rozne takie okolicznosci juz 2 razy potrzebowałam musze kupić:) ocet chyba tez powoduje ze tak nie chlona tłuszczu, odsaczałam po wyjeciu z na reczniku papierowym.
0 0

gracet

#5564394 Napisano: 26.01.2013 08:11:16
no, no, aż ślinka cieknie na Twoje faworaski
0 0

jorunn2010

#5575751 Napisano: 06.02.2013 08:24:39
Ma ktoś fajne pomysły na wykorzystanie pieczonego kurczaka? Wczoraj upiekłam 2-kg dla siebie i męża, nie zjedliśmy nawet 1/3.
Szukam pomysłu raczej na ciepłą potrawę, mąż nie lubi sałatek
0 0

bridget

#5575752 Napisano: 06.02.2013 08:25:46
jorunn2010 napisał(a):

Ma ktoś fajne pomysły na wykorzystanie pieczonego kurczaka? Wczoraj upiekłam 2-kg dla siebie i męża, nie zjedliśmy nawet 1/3.
Szukam pomysłu raczej na ciepłą potrawę, mąż nie lubi sałatek


obrac i zrobic potrawkę do obiadu;]
0 0

chochliczka

#5579360 Napisano: 09.02.2013 05:13:03
dziewczyny a macie sprawdzony przepis na kurczaka z ryzem i z koncentratem?jadlam takie cos u ciotki- pyyszne ale sama nie potrafie tak zrobic emotka
0 0

zaczytana-pola

#5579364 Napisano: 09.02.2013 05:22:05
jorunn2010 napisał(a):

Ma ktoś fajne pomysły na wykorzystanie pieczonego kurczaka? Wczoraj upiekłam 2-kg dla siebie i męża, nie zjedliśmy nawet 1/3.
Szukam pomysłu raczej na ciepłą potrawę, mąż nie lubi sałatek


Pokroić i na patelni w sosie śmietanowym. Pycha emotka
0 0

chochliczka

#5584254 Napisano: 14.02.2013 10:25:06
dziewczyny jak zrobic dobry sos do zamrozonych mielonych? help me ;d
0 0

asantesana

#5593883 Napisano: 24.02.2013 12:12:17
Ma ktoś może przepis na pigwówkę z prawdziwego zdarzenia? Chodzi mi o taką korzenną, z miodem, nie o taką pigwa-cukier-spirytus. Kiedyś piłam taką i to był najlepszy alkohol jaki próbowałam w życiu. Ponoć robiony/mieszany przez kilka miesięcy.
0 0

bridget

#5602126 Napisano: 04.03.2013 21:31:12
kupiłam dzis kalmarowe krazki mrozone i bede pierwszy raz je jutro przyrzadzac, czy ktos ma sprawdzone sposób by tego nie zepsuc i było smaczne?
0 0

ela

#5614135 Napisano: 16.03.2013 12:33:39
szukam sprawdzonego przepisu na babkę (taka żeby była mokra najlepiej 2 kolorowa:)
0 0

katrin22

#5614207 Napisano: 16.03.2013 14:56:18
0 0

ela

#5614210 Napisano: 16.03.2013 15:06:49
katrin22 napisał(a):

Z mojego bloga polecam :
http://kacikkasi....abka-majonezowa.html
http://kacikkasi....owa-dietetyczna.html

ela obydwie są wilgotne emotka


dziekuje emotka na pewno skorzystam
0 0