Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
chochliczka
Postów 3703
Data rejestracji 02.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mozesz mi zdradzic jak Ty robic te pomidorki suszone ?
zaczytana-pola
Postów 11323
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ilona nie wie co z nimi zrobić, dopiero szuka pomysłu
chochliczka
Postów 3703
Data rejestracji 02.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wiem,ale mi chodzi o to jak Ty je robisz ze sa zasuszone
zaczytana-pola
Postów 11323
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sorki, trochę chora jestem i nie kontaktuję od razu
http://www.wole-o...y-w-oleju-z-ziolami/
dostałam 2 słoiczki tych
chochliczka
Postów 3703
Data rejestracji 02.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieki
no nic lece odpoczywac bo jutro musze zrobic:
rybe po grecku, salatke gyrosowa, murzynka i cos z ciasta francuskiego a moze i walne golabki
chyba ze macie inny przepis jak wykorzystac glowe kapusciana
zaczytana-pola
Postów 11323
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bigos
chochliczka
Postów 3703
Data rejestracji 02.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17426
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kapusta parzybroda
Przepis np. tu:
http://www.smaczn...-kapusta-parzybroda/
chochliczka
Postów 3703
Data rejestracji 02.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrobie z tego przepisu
Gość: bc14
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co konkretnie szukasz? bo jak cista i przekąski to u mnie w stopce jest adres mojego bloga
Gość: koza.k90
jak długo to zapiekasz i w jakiej temperaturze ?
ktosiu
Postów 1206
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zamierzamy je upiec z dzieckiem. Tylko w jakiej temperaturze piec takie cienkie ciasteczka i jak długo?
C'est le moment ou jamais...
gracet
Postów 1155
Data rejestracji 23.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dymek1303
Proponuję boczek podsmażyć, potem dodać białą część pora pokrojonego w półtalarki(smażyć krótko), nastepnie dodac pokrojone pieczarki-podsmażyć wszystko. Na końcu wlać śmietanę 30% i troche podgotować. Można podawać z ryą, albo pierś kurczaka pokroić w paseczki, oprószyc solą i pieprzem i wyłożyć na ółmiśek na ten sos, do tego bagietka czosnkowa.
gracet
Postów 1155
Data rejestracji 23.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dymek1303
Paseczki kurczaka podsmażyc
gracet
Postów 1155
Data rejestracji 23.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: goralecka