Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10310
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://djorsfashi...ncuskie-slimaki.html
http://www.seroma...-ciasta-francuskiego
http://pasja-smak...skiego-z-szynka.html
http://magda-kuch...-francuskiego-z.html
wrzuć w google ciasto francuskie na słono, wybierz grafikę i wybieraj to, na co Ci ślinka poleci
ziolko
Postów 10310
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
fakt.. szpinak ma charakterystyczny smak i kolor
możesz zrobić pierogi ze szpinakiem i serem feta (lub innym rodzajem sera), wtedy możesz dać więcej sera, żeby smak był bardziej zdecydowany.
http://domiwkuchn...pl/2011/08/wpis.html
http://potrawyreg...inakiem-i-serem.html
pierwszy raz jadłam podsmażane pierogi w pierogarni w Darłówku. Poezja...
albo makaron ze szpinakiem http://roxanakuba...em-i-serem-feta.html
zaczytana-pola
Postów 11351
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co wujek google poleci, to wiem, ale wolałabym polecenie czegoś sprawdzonego
ziolko
Postów 10310
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
chochliczka
Postów 3703
Data rejestracji 02.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jednakze hm zawsze robie ze swiezego, kiedys jak klupilam szpinak mrozony w tesco i zrobilam pierogi,bo swiezego nie bylo to wyszlo srednio ;/ ciekawa jestem jak smakuje ten mrozony z biedry
Gość: beciala
jenny21
Postów 871
Data rejestracji 30.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mrozony z biedronki nei jest zly bo jesty bez dodatku smietany czy innych sosow, takie kulki szpinaku, szybko sie podsmaza, jest ok
chochliczka
Postów 3703
Data rejestracji 02.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to mnie pocieszylas
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tarta ze szpinakiem by Biedrona (jak napisała joan)
http://kacikkasi....1-szklanka-maki.html
Monika11
Postów 7510
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja pieczarki obieram, kroje w plasterki, gotuję z dodatkiem soli. Do wystudzonych dodaję gotowane brokuły, 2 jajka, groszek konserwowy, trochę pora pokrojonego w plasterki. Mieszam, dodaję majonez - jak ktoś lubi można jeszcze trochę doprawić solą czy pieprzem.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: coffeanna
madzia34
Postów 1725
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
pieczarki obrane lekko obgotowuje w osolonej wodzie,osudzić pokroić w kostke nie za mała ,do tego cebulka w kostke ,ogórek kiszony oraz ser zółty równiez w kostke + majonez,pieprz
Gość: eveliina
ja robię taką warstwową:
ziemniaki ugotowane w mundurkach i starte na tarce o grubych oczkach, na to pokrojone śledzie, majonez, cebulka pokrojona w kostkę (ja wczesniej przelewam gorącą wodą), jajka też starte, znów majonez, na górę wiórki buraczane (najlepsze są te z biedrony) posypać dużą ilością zieleniny (pietruszka + szczypiorek), oczywiście po drodze doprawiać solą i pieprzem (soli nie za dużo), generalnie ta sałatka nosi nazwę szuba i w necie znajdziesz jej kilka wariantów, różnią się tylko sposobem układania poszczególnych warstw
chochliczka
Postów 3703
Data rejestracji 02.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika11
Postów 7510
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
robił ktoś podobną sałatkę- z makaronem ryżowym ?
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślałam żeby pokroić śledzie i ziemniaki w drobną kostke, do tego cebula, jajko, ale co jeszcze można wrzucić ? ogórek kiszony, to chyba za dużo słonego będzie ?
Gość: grusia
Ma ktoś może sprawdzony przepis na sałatke z ciecierzycy z puszki ?
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie te buraki nie za bardzo mi pasują, ja już tak mam, że pewnych połączeń nie przełknę
Chyba zrobię tak jak pisałam, tylko sałatką nafaszeruje ziemniaki w mudurkach.
Ehh zawsze mam problem z daniem na wigilię u rodziców, do teściowej z góry wiem co robić