Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anta
Postów 271
Data rejestracji 03.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkursy konkursami, ale żeby coś wygrać trzeba mieć dużo siły, wytrwałości no i dużo weny twórczej – a co za tym idzie ? – trzeba coś jeść no i pić / różne napoje bez % i z %/ .
Proponuję nowy temat, gdzie będziemy wklejać swoje sprawdzone przepisy kulinarne / mile widziane fotki/, różne porady na temat żywienia.
Co Wy na to?
ziolko
często na forum pojawiają się przepisy na rózne sosy, ciasta, przetwory... więc tutaj będziecie mogli pisać czy polecać to, co robicie lub korzystacie
wszystkie przepisy będą w jednym miejscu
anta
Postów 271
Data rejestracji 03.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
SZYBKA SAŁATKA
3 pomidory
1 jogurt naturalny - najlepiej gęsty
1 lub 2 ząbki czosnku
1 op. sera Feta
pieprz do smaku
Pomidory pokroić w plastry,popieprzyć.
Czosnek zmiażdżyć i dobrze wymieszać z jogurtem. Polać sosem pomidory.
Ser Feta pokroić w drobną kostkę . Połączyć z pomidorami.
Nie solić!
titinunu
Postów 1496
Data rejestracji 24.08.2010
Punkty karne 1
Konkursy dodane 18
Gość: lucja
Ja robie dobre gofry ale niestety nie mam przepisu, bo wszystko mieszam na oko.
ziolko
Postów 10294
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10294
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10294
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10294
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://kotlet.tv/przelicznik-kuchenny
ziolko
Postów 10294
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Gość: lucja
Wsypuję tak 2 szkl mąki zwykłej, do tego 4 całe jajka, opakowanie cukru waniliowego, 2 łyżki cukru (przeważnie smakuję by była nie za słodka masa).
Aby upłynnić masę to dodaję troszkę śmietany , zwykłą wodę oraz dodaję wodę gazowaną. Te składniki dodaję całkowicie na oko, by masa była nie za gęsta i nie za rzadka
Aby gofry nie przywierały do gofrownicy to dodaję z łyżkę oleju do masy.
Jak chcemy mieć chrupiące gofry to tajemnica tkwi w dodaniu do masy budyniu waniliowego
Smacznego
anta
Postów 271
Data rejestracji 03.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o matko ... tego szukałam
dzięki
Gość: lizkacz
klaudaa
Postów 685
Data rejestracji 29.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dodaje do ciasta na gofry na koncu piane z bialek bo to tajemnica puszystych gofrow
Gość: lizkacz
anta
Postów 271
Data rejestracji 03.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja dodaję nie całą łyżeczkę proszku do pieczenia ...
pioge7
Postów 8258
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
klaudiag19
Postów 874
Data rejestracji 16.01.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w tamtym roku robiłąm w curry i z ketchupem, a teraz chciałabym coś innego....może ktoś ma jakiś fajny przepis
Gość: nineczka17
1/3-1/2 kapusta pekińska zależy od główki i jak to lubi ja wolę dołożyć więcej pomidora ogórka
3-4 pomidory
3-4 ogórki gruntowe
1 papryka
pół cebuli
puszka kukurydzy
sos koperkowo-ziołowy dowolnej firmy
i 2-3 łyżki majonezu jak to woli więcej ale ja tylko tak troszkę do smaku
warzywa kroimy w kostkę,mieszamy wszystko razem tuż przed podanie z sosem i majonezem super sprawa
zdolnabestia
Postów 5194
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Zawsze wychodzi, nawet takiemu beztalenciu, jak mi
Jest pyszny, wilgotny, bardzo łatwy. Ostatnio dodałam zamiast masła olej rzepakowy, piernik wciąż był rewelacyjny
http://www.kwesti..._szybki/przepis.html
monikar
Postów 2965
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5