Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bluszczowelove
Postów 239
Data rejestracji 14.08.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
delfinka101
Postów 5474
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5474
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ewidentny dowód na to, że złodziej zaciera ślady.
Bo ktoś myśli, że strony z tapetami albo strony ze zdjęciami stockowymi to darmowa baza danych zdjęć, które można brać i zgłaszać jako swoje...
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5474
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedystobylo
Postów 223
Data rejestracji 27.03.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem, że to już ,,starawy" temat, ale są jakieś nowe informacje ws. Góralek? Wciąż mnie niesamowicie mierzi ta sytuacja. A pan D.L. ma już mocne rozdwojenie jaźni w komentarzach i jeszcze obrywa się osobom, które zasadnie wskazały plagiat.
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie mam pojęcia, czy ktoś kiedykolwiek nie splagiatował mojego tekstu, lepiej żebym tej osoby nie złapała.
Ale dwie znane mi osoby tworzyły wypowiedzi z naszych tekstów konkursowych. Ta praktyka pewnie jest częstsza.
Jedynym sposobem na złodziei konkursowych (nie sądziłam, że powstanie taka grupa kombinatorów) jest nasza czujność.
Tropmy plagiaty, zgłaszajmy je, nie ustępujmy. Bywały już odbierane nagrody, sama o to walczyłam. I miałam satysfakcję.
Odebranie samochodu musiało boleć. Podobnie jak dziesięciu tysięcy złotych.
Jestem radosna jak wiosna!
delfinka101
Postów 5474
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lukasz6
Postów 306
Data rejestracji 27.11.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patyk
Postów 400
Data rejestracji 25.07.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jednak łazienka p. KASI według Instagrama należy do pani Oliwii...
Nie wiem czy ten konkurs jest w bazie czy nie, wyświetlił mi się na tablicy na fb. Zerknęłam i pechowo dla "sprytnej" Kasi z Raciborza, zobaczyłam zdjęcie które tego samego dnia widziałam na Instagramowym profilu westwing, jako zdjęcie p. Oliwii z Gdańska.
To już jest bezczelne i głupie poprostu. Nawet jakiegoś sensownego i wartego uwagi zgłoszenia tekstowego do zdjęcia jej się nie chciało dodać. Pyk zdjęcie z Instagrama i a nuż mi się uda?
Według profilu p. KASI bierze ona udział w wielu konkach na fb. Możliwe, że nie pierwszy raz już tak zrobiła...
Ja w konkach na fb udziału raczej nie biorę, a myślę że warto mieć na nią oko, dlatego piszę tutaj.
P. S dałam znać prawdziwej właścicielce zdjęcia o tym, że ktoś sobie przywłaszczył jej własność..
noska81
Postów 291
Data rejestracji 03.08.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Beszczelność ludzi jest niesamowita
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dodam, że nawet jej zdjęcie profilowe jest plagiatem.
Tak samo jak usunęła lub zawiesiła konto
Czyli musi być na tym forum...
zwyciezczyni
Postów 116
Data rejestracji 19.04.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Link do wyników konkursu: https://www.facebook.com/majonezkielecki/posts/10157203352736831
link do konkursu, pod którym brało się udział: https://www.facebook.com/majonezkielecki/posts/10157107244111831
link do użytego przez zwycięzcę przepisu: https://mydishesandsweets.wordpress.com/2013/09/12/hamburger-z-sosem-sliwkowym/?fbclid=IwAR3PwfkZKmZqpoXQPMDFWoTOdzhdJ2WerfEXLrHse42AI5rEQaj8k2EIVfc
przepis zwycięzcy:
drugie miejsce zawsze gorsze niż dwudzieste....
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kilka lat temu jednej dziewczynie odebrano główną nagrodę (wyjazd do Włoch) za plagiat przepisu Karola Okrasy. Słowo w słowo. Tylko zamieniła kolejnością akapity.
Dziewczyna strzeliła focha i powiedziała, że nie musi jechać do Włoch, bo już kilka razy tam była
ziolko
Postów 10261
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlaczego tak uważam? bo nawet nie usunął odnośnika ze składników
Dodał tylko nazwy produktów, czyli w tym przypadku "Kieleckiego".
Zmienił tylko czas smażenia mięsa. Zdjęcie dał swoje, bo oryginalne mają znaki wodne.
edzia21
Postów 9685
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
nanajka81
Postów 4476
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8