Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1) Siedzę na forum i myślę o cenzura Maryni zamiast robić prezentację na polski
2) nie mam jeszcze gotowej prezentacji, a co dopiero nauka.. na przyszły wtorek
3) O mało co nie padłem jak zobaczyłem tematy o ustne rozszerzenie z ang, np. zalety i wady UE - i o cyzm tu gadać z egzaminatorem?!
4) Od niepamiętnych czasów nic nie wygrałem
5) Brachol zepsuł mi żaluzje
6) W piątek miały być na obiad naleśniki ale nie było
7) Nadal nie wiem co za studia wybrać, naopowiadałyście mi o samych problemach na studiach i teraz nie wiem co zrobić Są jakieś zalety w ogóle?
8) Nie mam kasy ale to jak zwykle..
9) W te wakacje chce zrobic kilka sportow ekstremalnych np. kitesurfing a nadal nie mam kasy
10) Chcę do Wrocka do aqua a nie mam prawka jeszcze
Czekam na rady
merp
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1,2,3 mature i tak zdasz więc nie przeżywaj
4 za to ja ci coś napisze
5 żaluzje Ci nie potrzebne - wyobraź sobie ile napalonych lasek może teraz cię podglądać
6 dawaj do mnie zrobie ci
7 zalety to integracja studencka od pierwszego roku do ostatniego
8 eee tam przeżywasz
9 w ramach promocji zrobie ci miejsce w siostry walizce ( ewentualnie męża jeśli wolisz) i dawaj z nami pośmigasz na desce
10 już nie przesadzaj
79magda
Postów 4996
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmmm... Jakich konkretnie rad się spodziewasz?
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: karo108
odp. ja materiały do mojej prezentacji zbierałam przez pół roku chyba, jak nie dłużej, ale polegało to na czytaniu i drukowaniu i gromadzeniu materiału. Pisać zaczęłam w ost weekend przed maturą, a zdawałam w poniedziałek, do tego w niedziele byłam na 6 godzin w pracy.. ale się udało i masakryczny temat zaliczyłam na 80% - zapomniałam, że musiałam chwilę znaleźć jeszcze na zrobienie plakatu ogólnie nie jest źle, nie przejmuj się, wszystko jest wykonalne jak mi się udało napisać i nauczyć w ciągu 36 godzin, to ty do wtorku wykujesz na 100% z zamknietymi oczami
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja swoją prace robiłam yyyy 30 minut, na koniec połowe zapomniałam i zamydliłam historią .... rodzinną całe szczęście miałam temat odnoście obozów więc mogłam improwizować.
A zdałam nie pamietam na ile % ale ważne że zdałam
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiedziałem że nie tylko ja jestem taki zboczony
Gdzie żeś znowu wygrała wycieczke że chcesz mnie do walizki?
a z tymi żaluzjami to prawda, i tak cały czas były odsłonięte
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam o manipulacjach językowych Tutaj tak dużo nie pozmyślam Poza tym jestem bardzo nieśmiały Pewnie wyjdę i będzie tylko ooo..eeee..ymm..ohohoo.. no też się mnie tak wydaje.. .ehem...
ja miałam motyw vanitas w literaturze i sztuce baroku więc improwizacja mogła by mi tylko zaszkodzic
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
P.S. Nie wierzę, że jesteś nieśmiały
Gość: polec
No to ja też :
1. Trzeba czasem pomyśleć o cenzura Maryny, to relaksuje, rozluźnia i w ogóle trzeba się odchamić
2.prezentacja to pikuś, a nauka jak się jest wyluzowanym lepiej wchodzi
3. Wady i zalety UE są stare jak świat, zdawałam maturę 10 lat temu i sama miałąm takie tematy i z ang i z niem., bo to było rok przed UE, więc topic na czasie. To jest w KAŻDYM repetytorium !
4. Po suszy przychodzi deszcz nagród
5. Zepsuj mu drzwi !. prywatność to rzecz święta !
6. W ten piątek będa naleśniki
7. Wiedzą płynie, a jej Zalety leją się litrami, a wpojona wiedza zostaje na całe życie
8. Nie Ty jeden....
9. ukradnij sąsiadowi wycieraczkę, adrenalina jak ta lala. A ze sportów ekstremalnych polecam szachy !.
10. Kochany, ja prawko mam już grubi ponad 10 lat, a mam zwyżki za wiek, więc byle do 30
Lepiej ????
ja tez nie wierze
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a masz jedna sztuke rodzenstwa? ja mam trojke i musialam zyc z nimi przez 21 lat.. do wyboru do koloru, mlodsze starsze, meskie i zenskie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm nie to że ...
ale wydaje mi się, że możesz dość dużo wymyśleć
karo108 ja dokładnie nie pamiętam ale miałam coś lagry i łagry na podstawie literatury i historii czy cosik takiego
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
żeby nie było też nie ma prawka i to my jesteśmy górą bo to nas wożą a nie my innych
i ty tam nie myśl, że ktoś tam rzuci jego dla ciebie bo chyba zapoznałeś ze ty już masz przeznaczenie
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
3) problem jest tego typu, że ja mam czas do piątku, a repetytorium brak
5) Nie, mam lepszy pomysł, jak będzie tam z dziewczyną to wejde i zapytam czy chcą monte
6) Żeś mi nadzieję zrobiła teraz
7) Oszz Ty, ale mądrość pojechała teraz Nawet nie wiem co odpowiedzieć
9) Nie wiem, jaki ma samochód a tak serio to, kiedyś siedziałem z kumplem na klatce i obierki z mandarynki rzucałem na wycieraczke komuś, ale sąsiadka patrzyła przez wizjer i mnie wydała, wiec mam złe wspomnienia z wycieraczkami
Kozak w necie, cenzura w świecie
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dżizus, mieszkam 5 minut drogi od Aquaparku
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane