Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs na forum2?

joan

#5400398 Napisano: 12.10.2012 08:22:42
Kaczka w buraczkach?
0 0

size

#5400402 Napisano: 12.10.2012 08:25:52
mariolakal napisał(a):

Kurde to mięso nazwałam na niby, gdyż tam więcej kości niż mięsa.. Odpowiedź brzmi: ------- ze -------- lub ------- w -------- emotka emotka

Żeberka ze śliwką???

Ale tu dużo mięska bywa...
0 0

mariolakal

#5400403 Napisano: 12.10.2012 08:26:37
Joan, liczyłaś litery czy mi się poje***o ?
0 0

dolly

#5400405 Napisano: 12.10.2012 08:29:02
mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

u mnie tylko pierogi i jakas woda w szklanej butelczynie emotka emotka emotka

woda czy raczej wódka ??? emotka

nie wnikam, co by męża z domu nie wygonić
emotka

Przecie to ludzka rzecz... Sama kiedyś piłam...
emotka

nie no Mariolka, nie przeginajmy, butelczyna zamknięta emotka
0 0

mariolakal

#5400406 Napisano: 12.10.2012 08:29:09
size napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Kurde to mięso nazwałam na niby, gdyż tam więcej kości niż mięsa.. Odpowiedź brzmi: ------- ze -------- lub ------- w -------- emotka emotka

Żeberka ze śliwką???

BINGOSIK ! Pyszny obiadek... PS. Według mnie żeberka to prawie same kości... Bierzesz kodzik ?
PS. Odpowiedź brzmiała: żeberka ze śliwkami...
0 0

taaga20

#5400412 Napisano: 12.10.2012 08:30:33
dolly napisał(a):

mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

u mnie tylko pierogi i jakas woda w szklanej butelczynie emotka emotka emotka

woda czy raczej wódka ??? emotka

nie wnikam, co by męża z domu nie wygonić
emotka

Przecie to ludzka rzecz... Sama kiedyś piłam...
emotka

nie no Mariolka, nie przeginajmy, butelczyna zamknięta emotka

zawsze można otworzyć, wypić a potem dolać czegoś innego emotka
0 0

size

#5400413 Napisano: 12.10.2012 08:30:55
mariolakal napisał(a):

size napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Żeberka ze śliwką???

BINGOSIK ! Pyszny obiadek... PS. Według mnie żeberka to prawie same kości... Bierzesz kodzik ?
PS. Odpowiedź brzmiała: żeberka ze śliwkami...

Przekazuję dalej emotka

Poprosimy o następne pytanie emotka
0 0

mariolakal

#5400420 Napisano: 12.10.2012 08:43:08
Wczoraj byłam z wnusiem w sklepie chociaż to bardzo ograniczam... Do marketów wchodzę tylko wtedy, gdy śpi coby nie chciał do koszyka i do tych samochodzików, gdzie pieniążki trzeba wrzucać... No i o3wiście wszystko muszę nazywać Mu po imieniu, a jak się pomylę to basta...
Do czego zdążam ??? Otóz weszłam z Nim wczoraj z koleżanką /tą od żeberek ze śliwkami/do lokalnego sklepiku na osiedlu i koleżanka chciała Mu kupić chipsy, które lubi ... Gdy Mu je dała, On krzyknął: NIE TEN !!! A pytanko brzmi: o co Mu chodziło ? Dlaczego nie chciał tych chipsów ?
Nadmieniam, że On nie mówi calymi zdaniami, tylko od tylu...
emotka

Kurde, czy ja mogę kiedyś krócej cós napisać .... Już mnie mój synuś tępi, że nie mam z kim gadać to chociaż sobie tutaj pogadam... emotka
0 0

79magda

#5400424 Napisano: 12.10.2012 08:49:28
Nie ten smak... A może wie, że się kupuje tylko jakieś specjalne, na konkurs - nie wiem, czy jest jakiś, bo czipsów unikam jak ognia.

P.S. Babcia, nie dawaj dziecku czipsów, toż to straszne cenzura...
0 0

size

#5400425 Napisano: 12.10.2012 08:51:08
mariolakal napisał(a):

Wczoraj byłam z wnusiem w sklepie chociaż to bardzo ograniczam... Do marketów wchodzę tylko wtedy, gdy śpi coby nie chciał do koszyka i do tych samochodzików, gdzie pieniążki trzeba wrzucać... No i o3wiście wszystko muszę nazywać Mu po imieniu, a jak się pomylę to basta...
Do czego zdążam ??? Otóz weszłam z Nim wczoraj z koleżanką /tą od żeberek ze śliwkami/do lokalnego sklepiku na osiedlu i koleżanka chciała Mu kupić chipsy, które lubi ... Gdy Mu je dała, On krzyknął: NIE TEN !!! A pytanko brzmi: o co Mu chodziło ? Dlaczego nie chciał tych chipsów ?
emotka

Kurde, czy ja mogę kiedyś krócej cós napisać .... Już mnie mój synuś tępi, że nie mam z kim gadać to chociaż sobie tutaj pogadam... emotka

Chciał cheetosy z panterką emotka Dostał pewnie laysy emotka Bez kota...
0 0

joan

#5400430 Napisano: 12.10.2012 08:54:10
Były w czerwonym opakowaniu, a prawdziwy mężczyzna jada tylko te w czarnym emotka
0 0

asantesana

#5400435 Napisano: 12.10.2012 08:57:10
Wyśmiał Was, że tylko jedną paczkę i to taką malutką mu chciałyście wcisnąć!
0 0

mariolakal

#5400440 Napisano: 12.10.2012 09:02:55
size napisał(a):

mariolakal napisał(a):

emotka

Kurde, cheeeaba muszę uznać... Powiedział: NIE TEN>>> nie ma paska, nie działa, babi chce inny, gram też ja... emotka
0 0

79magda

#5400445 Napisano: 12.10.2012 09:07:32
Oooo, ja pierwsza napisałam, że nie ten smak, ja chcę wygrać, mnie wybierz, mnieeee... emotka emotka
0 0

size

#5400448 Napisano: 12.10.2012 09:10:59

Kurde, cheeeaba muszę uznać... Powiedział: NIE TEN>>> nie ma paska, nie działa, babi chce inny, gram też ja... emotka

:) Fajnie emotka

Ps. Nagroda w puli emotka
0 0

mariolakal

#5400449 Napisano: 12.10.2012 09:11:39
79magda napisał(a):

Oooo, ja pierwsza napisałam, że nie ten smak, ja chcę wygrać, mnie wybierz, mnieeee... emotka emotka

oj, magda, magda... faktycznie nie zauważyłma, ze pisałaś na ten temat... emotka
0 0

size

#5400450 Napisano: 12.10.2012 09:12:47
mariolakal napisał(a):

79magda napisał(a):

oj, magda, magda... faktycznie nie zauważyłma, ze pisałaś na ten temat... emotka

odstępuję nagrodę emotka
0 0

mariolakal

#5400452 Napisano: 12.10.2012 09:14:02
mariolakal napisał(a):

79magda napisał(a):

PS. Tu nie o sam smak chodziło, ale przecież wiem, że robisz sobie jaja... emotka
0 0

mariolakal

#5401213 Napisano: 13.10.2012 07:39:47
Hallo, hallo, nikt nie chce mojego kodzika ???
Zrobiłam dziś kawał dobrej roboty... emotka
Ale o tym później... Teraz zadam pytanko z serii mojej głupoty i ślepoty... Otóż moi rodzice zafundowali mi w ubiegłym tygodniu nowe okno do kuchni i chcieli zasponsorować przy okazji tapetę/farbę... Ja, o3wiście nie miałam czasu rozejrzeć się po sklepach, a Mój leżał plackiem chory, więc zostawiłam to na zaś... Podczas montażu okna mili Panowie zdjęli mi karnisz od firan, który wyniosłam na balkon coby nie przeszkadzał przy malowaniu... Do czego zdążam ? emotka Otóż zaczęła mnie wkurzać sąsiadka /pierduśnica/ z przeciwka, która non stop siedzi w oknie i kuka do mojej kuchni... A ja mam tutaj swoje małe biuro... emotka Rolet jeszcze nie opłacało mi się założyć, firanki też bo po chol**ę skoro lada dzień będzie remoncik ? A ta jędza normalnie odbijała mi się w laptopie i w zlewie pełnym brudnych naczyń... Postanowiłam się więc pozbyć baby... Powiesiłam cósik na oknie z pewną nieświadomością chociaż nie miałam do czego to cósik przyczepić... Moje pytanko czteroczłonowe brzmi: 1/ co powiesiłam w oknie ? 2/ jaki jest na tym czymś wzór/ornament? 3/ na czym zawiesiłam to cósik ? 4/ czym to cósik przymocowałam ? Uffffff, dobrnęłam do końca... Będę cheeeba musiała cósik dorzucić do tego kodzika z fanty... emotka
0 0

privatedo

#5401219 Napisano: 13.10.2012 07:44:28
plakat z Doda, powiesilas na sznurku i przymocowalas na pinezce
0 0