Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs na forum2?

dolly

#5344158 Napisano: 28.08.2012 10:36:44
1 nagroda na wieś?
0 0

dolly

#5344161 Napisano: 28.08.2012 10:37:38
chciała zrobic teściowej niespodzianke i podała Twoje dane, ale Ty tez wygrałas, wiec d..a blada z niespodzianki
0 0

tereniagno

#5344162 Napisano: 28.08.2012 10:38:37
Wygrała 2 bony na 1 adres
0 0

mariolakal

#5344163 Napisano: 28.08.2012 10:38:59
tereniagno napisał(a):

tereniagno napisał(a):

To samo nazwisko i miejscowość,zapytali czy rodzina

1 nagroda na 1 gospodarstwo

Uznaję odpowiedź ostatnią... Gratki, Terenia !!!
Otóż było tak:

Synowa wygrała ten bonik, czyli kartę, ale Jej zabrali… Najpierw nie odebrała połączenia, potem powiadomili Ją o wygranej, a następnie „miła” Pani zadzwoniła, że „niestety, ale na jeden adres należy się jedna nagroda”… Ona chciała być tak dobra dla swojej siostry, ze ubłagała mnie cobym zrezygnowała z wysłania swojego drugiego SMS-a na poczet Jej siostry, którą wtajemniczyła w konk… Nadmieniam, że ta siostrzyczka jest główną księgową i zarabia ponad 2 tysiące zł., a ja bezrobotna od ponad 3 lat… Nie wspomnę już, że Pani mgr nie umiała ułożyć hasła, więc ja Jej wymyśliłam… Mój synuś o cenzuraił swoją małżonkę za ten pomysł w sensie: że nie ma wstydu… Moja mama „wymysliła” ten konk, bawi nasze dziecko i kasy nie ma itp. Itd… Wtedy synowa się poryczała, więc pomogłam Jej siostrze… No i kaufland się zemścił… Zadzwonili do synowej, która nie odebrała, później do Jej siostry, która podała swój adresik… Do synowej zadzwonili ponownie, ale się pogubiła, gdyż pracuje w sklepie i miała akurat klientów i podała adres zameldowania /ten sam, gdzie mieszka siostra/ chociaż Ją uprzedzałam, że ma podać aktualny adres zamieszkania… No i takim sposobem synowa pozbyła się stówki…. Przykro mi z tego powodu i uważam, że siostrzyczka powinna Jej oddać swoją stówkę… Uffffffff, ale się rozpisałam z nerwów…

emotka
0 0

dolly

#5344164 Napisano: 28.08.2012 10:39:19
z tej radości, powiedziała, ze to tesciowa Mariolka to hasło układała emotka
0 0

dolly

#5344165 Napisano: 28.08.2012 10:41:09
ło raju, ale kicha
ale swoja drogą główna księgowa u Was tylko 2tysie zarabia?
0 0

mariolakal

#5344170 Napisano: 28.08.2012 10:45:57
dolly napisał(a):

ło raju, ale kicha
ale swoja drogą główna księgowa u Was tylko 2tysie zarabia?

Nie mam pojęcia, ale to słowa mojego synusia... Ja ponad 3 lata temu zarabiałam 1500 zł. /w firmir prywatnej/ emotka
0 0

tereniagno

#5344173 Napisano: 28.08.2012 10:47:16
mariolakal napisał(a):

tereniagno napisał(a):

tereniagno napisał(a):

To samo nazwisko i miejscowość,zapytali czy rodzina

1 nagroda na 1 gospodarstwo

Uznaję odpowiedź ostatnią... Gratki, Terenia !!!
Otóż było tak:

Synowa wygrała ten bonik, czyli kartę, ale Jej zabrali… Najpierw nie odebrała połączenia, potem powiadomili Ją o wygranej, a następnie „miła” Pani zadzwoniła, że „niestety, ale na jeden adres należy się jedna nagroda”… Ona chciała być tak dobra dla swojej siostry, ze ubłagała mnie cobym zrezygnowała z wysłania swojego drugiego SMS-a na poczet Jej siostry, którą wtajemniczyła w konk… Nadmieniam, że ta siostrzyczka jest główną księgową i zarabia ponad 2 tysiące zł., a ja bezrobotna od ponad 3 lat… Nie wspomnę już, że Pani mgr nie umiała ułożyć hasła, więc ja Jej wymyśliłam… Mój synuś o cenzuraił swoją małżonkę za ten pomysł w sensie: że nie ma wstydu… Moja mama „wymysliła” ten konk, bawi nasze dziecko i kasy nie ma itp. Itd… Wtedy synowa się poryczała, więc pomogłam Jej siostrze… No i kaufland się zemścił… Zadzwonili do synowej, która nie odebrała, później do Jej siostry, która podała swój adresik… Do synowej zadzwonili ponownie, ale się pogubiła, gdyż pracuje w sklepie i miała akurat klientów i podała adres zameldowania /ten sam, gdzie mieszka siostra/ chociaż Ją uprzedzałam, że ma podać aktualny adres zamieszkania… No i takim sposobem synowa pozbyła się stówki…. Przykro mi z tego powodu i uważam, że siostrzyczka powinna Jej oddać swoją stówkę… Uffffffff, ale się rozpisałam z nerwów…

emotka

Tak napisałaś,że się pogubiłam w tym wszystkim emotka emotka To Ty oddałaś swój bon jej siostrze?
0 0

mariolakal

#5344174 Napisano: 28.08.2012 10:50:29
Terenia, ja nie oddałam Jej swojego bonika tylko po prostu zrezygnowałam wcześniej z wysłania SMS-a z mojego drugiego telefonu coby Jej nie robić konkurencji... I swoje hasło Jej dałam...
Aż tak zamotałam ??? emotka
0 0

dolly

#5344175 Napisano: 28.08.2012 10:52:35
ja zrozumiałam prawidłowo emotka

Gratki

uciekam spac- miłych snów emotka
0 0

tereniagno

#5344176 Napisano: 28.08.2012 10:54:43
mariolakal napisał(a):

Terenia, ja nie oddałam Jej swojego bonika tylko po prostu zrezygnowałam wcześniej z wysłania SMS-a z mojego drugiego telefonu coby Jej nie robić konkurencji... I swoje hasło Jej dałam...

Już wcześniej doczytałam,ale dlaczego synowa podała adres siostry,a nie swój? Ja chyba też mam pozamiatane z bonami,ponoć dzwonili już ,ale nie do mnie emotka tylko jeszcze nie wiem czy wszystkie 4 emotka
0 0

dolly

#5344181 Napisano: 28.08.2012 11:01:23
podała zameldowania a nie zamieszkania, ot i cała zagadka
0 0

mariolakal

#5344182 Napisano: 28.08.2012 11:05:19
dolly napisał(a):

Dokładnie tak... Zameldowana jest w domu rodziców wraz z siostrą, a mieszka z mężem i dzieckiem zupełnie gdzie indziej...
Tereska: głowa go góry! Jutro do Ciebie zadzwonią ! /tylko nie podaj tego samego adresu co Lidzia/... emotka
0 0

tereniagno

#5344183 Napisano: 28.08.2012 11:07:18
mariolakal napisał(a):

Już wcześniej doczytałam,ale dlaczego synowa podała adres siostry,a nie swój? Ja chyba też mam pozamiatane z bonami,ponoć dzwonili już ,ale nie do mnie emotka tylko jeszcze nie wiem czy wszystkie 4 emotka
mariolakal napisał(a):

dolly napisał(a):

Dokładnie tak... Zameldowana jest w domu rodziców wraz z siostrą, a mieszka z mężem i dzieckiem zupełnie gdzie indziej...
Tereska: głowa go góry! Jutro do Ciebie zadzwonią ! /tylko nie podaj tego samego adresu co Lidzia/... emotka

Lidzia teraz nie grała emotka emotka emotka W razie co,sprawdzam regulamin emotka
0 0

mariolakal

#5344189 Napisano: 28.08.2012 11:20:18
Kurde, terenia, bierzesz te kodziki felixa ? Już masz dwa w moim sejfie... /za kodziki z fajek i gospodarstwo domowe/... emotka
0 0

tereniagno

#5344190 Napisano: 28.08.2012 11:26:12
mariolakal napisał(a):

Kurde, terenia, bierzesz te kodziki felixa ? Już masz dwa w moim sejfie... /za kodziki z fajek i gospodarstwo domowe/... emotka

Wezmę,może coś wygram emotka emotka Dzięki emotka
0 0

mariolakal

#5344192 Napisano: 28.08.2012 11:29:10
tereniagno napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Mam taką nadzieję !!! Przypomnij mi jutro na PW bo lupy nie mogę znaleźć ! Przy okazji mi obwieścisz o wygranym boniku ! emotka
0 0

tereniagno

#5344193 Napisano: 28.08.2012 11:34:12
mariolakal napisał(a):

tereniagno napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Mam taką nadzieję !!! Przypomnij mi jutro na PW bo lupy nie mogę znaleźć ! Przy okazji mi obwieścisz o wygranym boniku ! emotka

okok
0 0

tereniagno

#5344197 Napisano: 29.08.2012 12:01:06
Dobranoc Mariolka emotka
0 0

mariolakal

#5346649 Napisano: 30.08.2012 08:48:17
Hallo, hallo ! Mam małe pytanko na dziś... Łatwiutkie jak budowa cepa... Co dzisiaj zepsuł mi mój wnusio, a potem rozpaczał i próbował to naprawić ??? Nagroda jest kodzik felixa... emotka
0 0