Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bruce
Ja tego pojąć nie mogę...
Gratulacje, Cudaczku121, chciałabym mieć tyle szczęścia, co Ty! Ilekroć kupię zdrapkę, zawsze pudło, rzadko kiedy jeden złoty wpadnie...
Ja pamiętam jeszcze kilka lat temu, kiedy zgarniałaś jakąś wypasioną wycieczkę, chyba to było Maroko. Pamiętam, jak Ci wtedy zazdrościłam. Czasem tak się zdarza, że chwilowo jest posucha. Jednak to tylko złudzenie. Wygrane czasami są małymi drobinkami szczęścia, dawanymi nam przez los po trochu, acz - systematycznie. Pozdrawiam i gratuluję. W Lotto nie każdy ma farta.
Gość: czarnygreg
fajnie się dowiedzieć, ze ktoś naprawdę wygrywa
może sama się skuszę, Cudaczku wielu wygranych życzę, i w zdrapkach i innych!
mia
Postów 17425
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Bruce, nic dodać, nic ująć! Pięknie napisane - i prawdziwie.
Gratulacje Cudaczku, i życzę szczęścia dalej!
Gość: mightyb
Ja również Gratuluje !!! Sama namiętnie w nie gram i same pustaki trafiam .Bynajmniej swojej wygranej nie musisz na allegro wystawić
jkkp
Postów 975
Data rejestracji 23.07.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasaja5
Postów 107
Data rejestracji 20.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też nie drażnią
Mój brat jakieś 2 lata temu wygrał 10 tys. zł w zdrapce. Kupił tylko jedną za 1 zł . Od tamtej pory jestem nałogową zdrapkomanką
ace
Postów 1985
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty to synka wyślij do skreślenia 6 w Lotto - ale jak będzie kumulacja. Nie ma co marnować takiego talentu dla marnego miliona Choc nie miliony w kumulacjach czekaja na mnie Chyba pożyczę syna od sąsiadów
A tak serio gratuluję i Toie i Cudaczkowi. Wygrana to wygrana. Czy wyrymowana, czy wydrapana...
cudaczek121
Postów 6515
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dziękuję mia i pozostałym, którzy się wypowiedzieli w tym wątku na mój temat Jak byłam ostatnio na zlocie w Poznaniu mariolakal stwierdziła,że ja nic nie wpisuję w mdw poza zdrapkami i ją to wkurza, więc myślałam,że wszystkich innych też
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
jkkp
Postów 975
Data rejestracji 23.07.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też tak myślałam i zawsze jak jest jakaś ciekawa kumulacja prosze synka o skreślanie liczb, ale czas wygranej jeszcze nie nadszedł
cudaczek121
Postów 6515
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Bo to strasznie wciąga Za te wspomniane 77 zł szarpnęłam się na nową zdrapkę Maxicash za 10 zł i 2 dni pod rząd trafiłam po 20 zł Liczę na to,że nie będzie to zbyt chodliwa zdrapka, bo jest nowa i w końcu wygram te 500 tysięcy na mieszkanie
mariolakal
Postów 20646
Data rejestracji 24.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hej, źle mnie zrozumiałaś cheeeba... Wkurza mnie nie to, że wpisujesz tylko wygrane ze zdrapek, ale to, że nic innego nie udało Ci się ostatnio wygrać, czego Ci miła koleżanko z całego serca życzę !!!
ZAKUPY na wymianę paragonową:Biedronka,Bricomarche,Dino,Kaufland,Lewiatan, Lidl,Netto,Orlen,POLOmarket,Rossmann,Żabka
No, i proszę bardzo! Gratulacje! A wysoka wygrana przyjdzie szybciej nawet, niż się tego spodziewasz...
arabela79
Postów 1021
Data rejestracji 16.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Udanej paryskiej zabawy
ktosiu
Postów 1206
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
C'est le moment ou jamais...