Reklama na e-Konkursy.info

Gratulacje! Dla wygranych!

Gość: bruce

#5742628 Napisano: 24.09.2013 16:39:02
cudaczek121 napisał(a):

Wiem,że niektórych to bardzo drażni jak o tym piszę w tym wątku,ale poszłam dziś odebrać wygrane 10 zł w zdrapce i wygrałam 77 zł w zdrapce Siódemka emotka To moja największa jednorazowa wygrana w jednej zdrapce,a pan stojący w kolejce przede też ją kupował,ale miał pusty los emotka Co ja na to poradzę,że ostatnio nic porządnego nie mogę wygrać,ech.Oprócz tego 2 zł w zodiaku emotka

Ja tego pojąć nie mogę... emotka
Gratulacje, Cudaczku121, chciałabym mieć tyle szczęścia, co Ty! emotka Ilekroć kupię zdrapkę, zawsze pudło, rzadko kiedy jeden złoty wpadnie... emotka
Ja pamiętam jeszcze kilka lat temu, kiedy zgarniałaś jakąś wypasioną wycieczkę, chyba to było Maroko. Pamiętam, jak Ci wtedy zazdrościłam. Czasem tak się zdarza, że chwilowo jest posucha. Jednak to tylko złudzenie. Wygrane czasami są małymi drobinkami szczęścia, dawanymi nam przez los po trochu, acz - systematycznie. emotka Pozdrawiam i gratuluję. emotka W Lotto nie każdy ma farta. emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#5742632 Napisano: 24.09.2013 16:42:00
Mnie nie drażnią relacje o wygranych w zdrapkach
fajnie się dowiedzieć, ze ktoś naprawdę wygrywa emotka emotka
może sama się skuszę, Cudaczku wielu wygranych życzę, i w zdrapkach i innych!
0 0

mia

#5742639 Napisano: 24.09.2013 16:46:31
bruce napisał(a):

Gratulacje, Cudaczku121, chciałabym mieć tyle szczęścia, co Ty! emotka Ilekroć kupię zdrapkę, zawsze pudło, rzadko kiedy jeden złoty wpadnie... emotka
Ja pamiętam jeszcze kilka lat temu, kiedy zgarniałaś jakąś wypasioną wycieczkę, chyba to było Maroko. Pamiętam, jak Ci wtedy zazdrościłam. Czasem tak się zdarza, że chwilowo jest posucha. Jednak to tylko złudzenie. Wygrane czasami są małymi drobinkami szczęścia, dawanymi nam przez los po trochu, acz - systematycznie. emotka Pozdrawiam i gratuluję. emotka W Lotto nie każdy ma farta. emotka

Bruce, nic dodać, nic ująć! emotka Pięknie napisane - i prawdziwie.

Gratulacje Cudaczku, i życzę szczęścia dalej! emotka emotka
0 0

Gość: mightyb

#5742642 Napisano: 24.09.2013 16:48:10
bruce napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wiem,że niektórych to bardzo drażni jak o tym piszę w tym wątku,ale poszłam dziś odebrać wygrane 10 zł w zdrapce i wygrałam 77 zł w zdrapce Siódemka emotka To moja największa jednorazowa wygrana w jednej zdrapce,a pan stojący w kolejce przede też ją kupował,ale miał pusty los emotka Co ja na to poradzę,że ostatnio nic porządnego nie mogę wygrać,ech.Oprócz tego 2 zł w zodiaku emotka

Ja również Gratuluje !!! Sama namiętnie w nie gram i same pustaki trafiam emotka .Bynajmniej swojej wygranej nie musisz na allegro wystawić emotka emotka
0 0

#5742647 Napisano: 24.09.2013 16:58:22
Ja w ogóle w Lotto to mam pecha niesamowitego. emotka Wręcz powiem wprost: jak już się skuszę, z góry jakby wiem, że przegram, że ta wydana forsa jest w błoto wyrzucona. Mam wiele szacunku dla ludzi, takich jak Cudaczek121, bo to moim zdaniem najwięksi szczęściarze. emotka Lotto to dla mnie ciągle - jak to mawiał mój jeden kolega, pytany o Kanta na studiach - "byt niezbadany". emotka
0 0

jkkp

#5742654 Napisano: 24.09.2013 17:05:09
mnie kiedyś namówił synek by jemu i bratu kupić zdarpkę pierwszy raz zaznaczam, ile się dziecku natłumaczyłam, że tam wygrać to graniczy z cudem, żeby się nie nastawiał, a on wziął tę zdrapkę i miał na niej 70 zł i mi mówi, mamo no co ty, a mówiłaś że tam się nie da wygrać emotka
0 0

#5742659 Napisano: 24.09.2013 17:09:35
Gratki, gratki! Takie wpisy przywracają człowiekowi wiarę w uczciwość konkursów i loterii. emotka emotka
0 0

kasaja5

#5742732 Napisano: 24.09.2013 18:42:12
czarnygreg napisał(a):

Mnie nie drażnią relacje o wygranych w zdrapkach
fajnie się dowiedzieć, ze ktoś naprawdę wygrywa emotka emotka
może sama się skuszę, Cudaczku wielu wygranych życzę, i w zdrapkach i innych!

Mnie też nie drażnią emotka
Mój brat jakieś 2 lata temu wygrał 10 tys. zł w zdrapce. Kupił tylko jedną za 1 zł emotka . Od tamtej pory jestem nałogową zdrapkomanką emotka
0 0

ace

#5742760 Napisano: 24.09.2013 19:26:16
jkkp napisał(a):

mnie kiedyś namówił synek by jemu i bratu kupić zdarpkę pierwszy raz zaznaczam, ile się dziecku natłumaczyłam, że tam wygrać to graniczy z cudem, żeby się nie nastawiał, a on wziął tę zdrapkę i miał na niej 70 zł i mi mówi, mamo no co ty, a mówiłaś że tam się nie da wygrać emotka

Ty to synka wyślij do skreślenia 6 w Lotto - ale jak będzie kumulacja. Nie ma co marnować takiego talentu dla marnego miliona emotka Choc nie miliony w kumulacjach czekaja na mnie emotka Chyba pożyczę syna od sąsiadów emotka
A tak serio gratuluję i Toie i Cudaczkowi. Wygrana to wygrana. Czy wyrymowana, czy wydrapana...
0 0

cudaczek121

#5743074 Napisano: 25.09.2013 11:38:57
mia napisał(a):

bruce napisał(a):

Dziękuję mia i pozostałym, którzy się wypowiedzieli w tym wątku na mój temat emotka Jak byłam ostatnio na zlocie w Poznaniu mariolakal stwierdziła,że ja nic nie wpisuję w mdw poza zdrapkami i ją to wkurza, więc myślałam,że wszystkich innych też emotka
0 0

jkkp

#5743077 Napisano: 25.09.2013 11:50:36
ace napisał(a):

jkkp napisał(a):

Ty to synka wyślij do skreślenia 6 w Lotto - ale jak będzie kumulacja. Nie ma co marnować takiego talentu dla marnego miliona emotka Choc nie miliony w kumulacjach czekaja na mnie emotka Chyba pożyczę syna od sąsiadów emotka
A tak serio gratuluję i Toie i Cudaczkowi. Wygrana to wygrana. Czy wyrymowana, czy wydrapana...

też tak myślałam i zawsze jak jest jakaś ciekawa kumulacja prosze synka o skreślanie liczb, ale czas wygranej jeszcze nie nadszedł emotka
0 0

cudaczek121

#5743129 Napisano: 25.09.2013 12:35:04
eciepecie napisał(a):

bruce napisał(a):

....chciałabym mieć tyle szczęścia, co Ty! emotka Ilekroć kupię zdrapkę, zawsze pudło, rzadko kiedy jeden złoty wpadnie... emotka (....) Wygrane czasami są małymi drobinkami szczęścia, dawanymi nam przez los po trochu, acz - systematycznie.

Kupiłem wczoraj zdrapkę za złotówkę.
Wygrałem dwa złote.
Złotówka do kieszeni, a za drugą - druga zdrapka.
Tym razem nic, więc sięgam do kieszeni po odłożoną złotówkę i jedziemy, za ciosem!
Kolejna zdrapka, kolejna złotówka (to już zaczyna być nudne, mogłaby paść większa kwota, ale się nie poddaję).
Kupuję kolejną zdrapkę. Tym razem pusta, koniec zabawy.

Ale ile radości i emocji za jedną, jedyną złotówkę - tylu okazji do łudzenia się wielką wygraną w krótkim czasie to nawet na e-konkach nie mam emotka

Bo to strasznie wciąga emotka Za te wspomniane 77 zł szarpnęłam się na nową zdrapkę Maxicash za 10 zł i 2 dni pod rząd trafiłam po 20 zł emotka Liczę na to,że nie będzie to zbyt chodliwa zdrapka, bo jest nowa i w końcu wygram te 500 tysięcy na mieszkanie emotka
0 0

mariolakal

#5743136 Napisano: 25.09.2013 12:39:27
cudaczek121 napisał(a):

mia napisał(a):

bruce napisał(a):

Dziękuję mia i pozostałym, którzy się wypowiedzieli w tym wątku na mój temat emotka Jak byłam ostatnio na zlocie w Poznaniu mariolakal stwierdziła,że ja nic nie wpisuję w mdw poza zdrapkami i ją to wkurza, więc myślałam,że wszystkich innych też emotka

Hej, źle mnie zrozumiałaś cheeeba... Wkurza mnie nie to, że wpisujesz tylko wygrane ze zdrapek, ale to, że nic innego nie udało Ci się ostatnio wygrać, czego Ci miła koleżanko z całego serca życzę !!! emotka
0 0

#5743644 Napisano: 25.09.2013 21:59:46
cudaczek121 napisał(a):

Za te wspomniane 77 zł szarpnęłam się na nową zdrapkę Maxicash za 10 zł i 2 dni pod rząd trafiłam po 20 zł emotka Liczę na to,że nie będzie to zbyt chodliwa zdrapka, bo jest nowa i w końcu wygram te 500 tysięcy na mieszkanie emotka

No, i proszę bardzo! Gratulacje! emotka A wysoka wygrana przyjdzie szybciej nawet, niż się tego spodziewasz... emotka
0 0

arabela79

#5744800 Napisano: 27.09.2013 09:20:16
Bezaczek7, gratulacje!
Udanej paryskiej zabawy emotka
0 0

ktosiu

#5744803 Napisano: 27.09.2013 09:23:35
Bezaczek7 emotka emotka moje gratulacje! Fantastycznej zabawy życzę emotka
0 0

Anita26

#5744807 Napisano: 27.09.2013 09:26:44