Reklama na e-Konkursy.info

Dziś nic nie wygrałem! To już było!

Milka00

#7244764 Napisano: 05.03.2025 20:06:27
Ja chyba nie potrafię w kreatywne odpowiedzi 😅bic i möllers nie poprawili dnia! Mimo wszystko miłego wieczoru 🙂
0 0

anulka72

#7244781 Napisano: 06.03.2025 06:49:17
Pięknie proszę wąteczku 😀
0 0

slomkabb

#7244788 Napisano: 06.03.2025 08:04:19
Dalej pudła od rana
0 0

misiamisiam

#7244798 Napisano: 06.03.2025 09:16:12
I u mnie same pudła od 3 dni emotka
0 0

ola120

#7244800 Napisano: 06.03.2025 09:18:40
Same pudła od początku roku. Nawet fabryka czekolady dla mnie niełaskawa emotka
0 0

tamarars

#7244806 Napisano: 06.03.2025 09:51:55
Oprócz Sonika nic nie wygrałam od początku roku. Wątku odmień mój los please.
0 0

ErniPPL

#7244851 Napisano: 06.03.2025 12:24:02
Jestem zawiedziony wynikami z konkursu Jordan ! Super filmik nagrałem, piękne ujęcia, fajna reklama produktu z historią i zmontowane dynamicznie jak rolka i ani słuchawek.. jestem totalnie zawiedziony tym bardziej, że ja biorę udział tylko w konkursach gdzie trzeba zrobić coś kreatywnego (zdj,filmik)

Agnes

#7244864 Napisano: 06.03.2025 13:46:16
Wedel mnie nie lubi
Kinder kanapka mnie nie lubi
0 0

renatak0renatak0

#7244867 Napisano: 06.03.2025 13:52:26
Cóż ,porażek ciąg dalszy. Jednak ta kilkuletnia przerwa w konkursach  nie zrobiła mi dobrze...
0 0

pmww

#7244879 Napisano: 06.03.2025 14:51:22
Dziś nic nie wygrałem, wczoraj nic nie wygrałem, w tym tygodniu nic nie wygrałem, w tym i poprzednim miesiącu nic nie wygrałem... ehhh... czy nie ma już dla mnie nadziei?  emotka
0 0

norweska20

#7244884 Napisano: 06.03.2025 15:27:59
Do długiej listy  porażek dopisuje JORDAN emotka
0 0

natamore

#7244886 Napisano: 06.03.2025 15:33:52
ErniPPL napisał(a):

Jestem zawiedziony wynikami z konkursu Jordan ! Super filmik nagrałem, piękne ujęcia, fajna reklama produktu z historią i zmontowane dynamicznie jak rolka i ani słuchawek.. jestem totalnie zawiedziony tym bardziej, że ja biorę udział tylko w konkursach gdzie trzeba zrobić coś kreatywnego (zdj,filmik)

Ja nie brałam udziału w tym konkursie właśnie ze względu, na to że nie potrafię zrobić filmiku ani kreatywnego zdjęcia i byłam pewna,że właśnie takie odpowiedzi zostaną nagrodzone. A z ciekawości, bo baaardzo wiele z Was pochwaliło się wygranymi - co wysłaliście filmiki, zdjęcia czy tekst?
0 0

asiaaa85

#7244889 Napisano: 06.03.2025 15:40:56
natamore napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Ja nie brałam udziału w tym konkursie właśnie ze względu, na to że nie potrafię zrobić filmiku ani kreatywnego zdjęcia i byłam pewna,że właśnie takie odpowiedzi zostaną nagrodzone. A z ciekawości, bo baaardzo wiele z Was pochwaliło się wygranymi - co wysłaliście filmiki, zdjęcia czy tekst?

0 0

asiaaa85

#7244893 Napisano: 06.03.2025 15:53:26
asiaaa85 napisał(a):

natamore napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Ja kilka miesięcy temu w konkursie albedo jordan wygrałam 2/2  do
media expert (300 zł ) teraz nie miałam czasu i wysłałam te same filmy bo temat był podobny i się chyba zorientowali ,że to te same filmy co wygrały ostatnio i nic nie wpadło emotka

0 0

lukaszn12

#7244914 Napisano: 06.03.2025 17:52:56
natamore napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Jordan u mnie też porażka a mieliśmy dwa fajne (moim zdaniem) zgłoszenia. Szkoda że wygrane nie są publikowane to przynajmniej bym wiedział z czym przegraliśmy. Poprzednim razem wygraliśmy dwa razy po 300 zł do media ekspert. Tym razem niestety pudło a liczyliśmy na słuchawki
0 0

gryszelm

#7244919 Napisano: 06.03.2025 18:31:43
lukaszn12 napisał(a):

natamore napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Jordan u mnie też porażka a mieliśmy dwa fajne (moim zdaniem) zgłoszenia. Szkoda że wygrane nie są publikowane to przynajmniej bym wiedział z czym przegraliśmy. Poprzednim razem wygraliśmy dwa razy po 300 zł do media ekspert. Tym razem niestety pudło a liczyliśmy na słuchawki

Ja wygrałam tekstem. Zwykłym, prostym, od serca, o babci Jadzi, jej perłach i wpływie jej osobowości na mój styl. Bez lokowania produktu i jego reklamy. Nie wiem na ile to było kreatywne, ale pewnie oryginalne, bo o babci Jadzi pewnie nikt inny nie napisał. A moje doświadczenie w konkursach podpowiada, że nawet najlepsze, najfajniejsze zgłoszenie, w lawinie podobnych, po prostu ginie, bo ile można oglądać podobnych zdjęć, filmików, makiet, rysunków czy tekstów.

simonapp

#7244925 Napisano: 06.03.2025 18:52:58
gryszelm napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

natamore napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Ja wygrałam tekstem. Zwykłym, prostym, od serca, o babci Jadzi, jej perłach i wpływie jej osobowości na mój styl. Bez lokowania produktu i jego reklamy. Nie wiem na ile to było kreatywne, ale pewnie oryginalne, bo o babci Jadzi pewnie nikt inny nie napisał. A moje doświadczenie w konkursach podpowiada, że nawet najlepsze, najfajniejsze zgłoszenie, w lawinie podobnych, po prostu ginie, bo ile można oglądać podobnych zdjęć, filmików, makiet, rysunków czy tekstów.

A ja się cieszę Waszymi wygranymi. emotka
emotka   Każda Agencja która wydaje WSZYSTKIE nagrody PRZYRZECZONE NAM w regulaminie - jak to określa Kodeks Cywilny w art 919 i 921, zasługuje na szacunek. 
Jeśli będziemy je otrzymywać, to będzie więcej osób wygranych. 
I jeśli nie w tym razem, to może następnym się uda. 
Ważne żeby były realne nagrody,  o które można walczyć.
2 mia, zmurcia 0

slomkabb

#7244926 Napisano: 06.03.2025 18:58:10
Naprawdę? emotka I Auchan nic? Chyba pora na emeryturę konkursową tylko dlaczego tak ciężko to uczynić ?!!
0 0

wziumbadam

#7244932 Napisano: 06.03.2025 19:27:26
AUCHAN emotka
0 0

zmurcia

#7244955 Napisano: 06.03.2025 21:12:21
Kochany wątku ja Cię proszę zadziałaj 🙏 wszystkie nagrody w ostatnim czasie omijają mnie szerokim łukiem a na mailu brak gratulacji 🙁 Rossmann, Hebe, Jordan.. wszędzie pustki 😓
0 0