Reklama na e-Konkursy.info

Dziś nic nie wygrałem! To już było!

AgnieszkaPara

#7221495 Napisano: dzisiaj o 12:42:56
I u mnie tylko marny zestaw colgate na tyle wysłanych zgłoszeń. Ani orbit ani Kaufland, ani tic tac. Przykro mi jest ...
0 0

Karolaaajn

#7221498 Napisano: dzisiaj o 12:47:24
Kurde nie wiem co z tym Kauflandem, tyle zgłoszeń wysłałam w różnym stylu, zwykle coś tam gdzieś trafi na podatny grunt na tyle zgłoszeń... a tu kolejny tydzień cisza emotka  chyba się z nimi nie rozumiem emotka
0 0

sylzab2294

#7221501 Napisano: dzisiaj o 12:50:36
Karolaaajn napisał(a):

Kurde nie wiem co z tym Kauflandem, tyle zgłoszeń wysłałam w różnym stylu, zwykle coś tam gdzieś trafi na podatny grunt na tyle zgłoszeń... a tu kolejny tydzień cisza emotka  chyba się z nimi nie rozumiem emotka

ja myślałam, że wiem o co im biega mniej więcej...
Ale już wiem, że nic nie wiem... emotka

slomkabb

#7221507 Napisano: dzisiaj o 13:07:10
sylzab2294 napisał(a):

Karolaaajn napisał(a):

Mam to samo odczucie emotka

agunia666

#7221515 Napisano: dzisiaj o 13:30:40
slomkabb napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Karolaaajn napisał(a):

Mam to samo odczucie emotka

Nie jesteście same...
Na tyle nagród, ani jednej, w poprzedniej edycji też mi nie poszło, myślałam że tym razem się uda. Czuję się na maksa do du**, jestem przegrywem. 🙁

0 0

stokrotka238

#7221561 Napisano: dzisiaj o 15:14:38
Kauf tyle edycji i nawet jednego bonu?? - smuteczek... 😔😪
0 0