Reklama na e-Konkursy.info

Dziś cieszę się z.....

Credo89

#7200841 Napisano: 22.08.2024 15:15:12
wojteke-konkursy napisał(a):

Cieszę się widząc wpisy ludzi, którzy "mieli tak dobre zgłoszenie, że byli pewni nagrody głównej", a nie wygrali nic. Mam wrażenie, że bardziej mi takie wpisy robią dzień niż niektóre wygrane emotka  Ja biorąc udział w konkursie nigdy na nic nie liczę emotka

Sorry ale gdybyś na nic nie liczył to nie brałbyś udziału w konkursie...bo niby po co...emotka

wojteke-konkursy

#7200845 Napisano: 22.08.2024 15:25:54
Credo89 napisał(a):

wojteke-konkursy napisał(a):

Cieszę się widząc wpisy ludzi, którzy "mieli tak dobre zgłoszenie, że byli pewni nagrody głównej", a nie wygrali nic. Mam wrażenie, że bardziej mi takie wpisy robią dzień niż niektóre wygrane emotka  Ja biorąc udział w konkursie nigdy na nic nie liczę emotka

Sorry ale gdybyś na nic nie liczył to nie brałbyś udziału w konkursie...bo niby po co...emotka

Przede wszystkim po fun przy wymyślaniu czegoś. Druga sprawa jest taka, że łatwiej mi coś kupić, bo często w sklepie nie mogę się zdecydować co mam wziąć. NIGDY nie nastawiam się, że wygram, a jeśli wygrywam to jest to miła niespodzianka.
0 0

samdej

#7200858 Napisano: 22.08.2024 16:06:46
... i to bez żadnego sarkazmu, że Amooco postanowiło nie docenić mnie nawet reklamówką. Jestem Wam wdzięczny za niezawyżanie takimi nagrodami statystykemotka emotka
0 0

cb656

#7200957 Napisano: 22.08.2024 19:23:33
Polecę klasykiem emotka
Kiedy szedłem dziś do pracy Krakowskim Przedmieściem....
patrząc na zamglone miasto i czując późnoletni orzeźwiający chłodek zawieszony w powietrzu pod niskim pułapem ołowianych, smutnych chmur, nawet przez chwilę nie pomyślałem, że ten dzień zapisze się dźwięczącymi złotem głoskami... emotka Jak zwykle mijałem tych samych smutnych ludzi spieszących w przeciwnym kierunku, a w pustej głowie kołatała tylko jedna myśl, wywołana wczorajszą rozmową z osobami z kręgu Organizatorów konkursu, w którym brałem udział. Na pytanie "TO KIEDY WYNIKI?" emotka usłyszałem jedynie lekceważąco rzucone w odpowiedzi zdanie, które przygniotło mnie, niczym kołdra obciążeniowa, wypełniona zamiast pierzem kulkami ołowiu... emotka
"Wczoraj było LOSOWANIE, jutro pewnie podadzą nazwiska!"

Wziąłem sobie bardzo do serca ten przeciek. Przecież ta informacja pochodziła wprost ze źródełka, czyli od osób, które miały dostęp do informacji, jakimi ja nie dysponowałem! Dlaczego miałbym nie wierzyć w prawdziwość?!
Smutne wszakże było to, że Regulamin wyraźnie określał, że Zwycięzcy mieli być WYBIERANI, a nie LOSOWANI. emotka emotka
A tu taka niespodziewanka, ech. Nawet trudno się komukolwiek poskarżyć, bo jeśli napiszę reklamację do Organizatora, to jak ja, biedny żuczek, udowodnię im, że nie dopełnili własnych warunków??! emotka emotka No nie da się, ech... emotka

Smutny i zrezygnowany, niczym błędnie wydrukowany paragon konkursowy oddawałem się rutynowym zajęciom zawodowym, kiedy nagle...
Najpierw zaświeciło słońce. Tak! Powinienem był domyślić się, że to ZNAK! emotka
...a potem niespodzianie zadzwonił telefon. Niespodzianie, gdyż od baaardzo rzadko dzwoni. Najczęściej z jakimś spamem, a bezczelna rozmówczyni na pytanie DLACZEGO Z TĄ PROPOZYCJĄ DZWONI PANI AKURAT DO MNIE?! odpowiada z reguły: KOMPUTER WYLOSOWAŁ TEN NUMER...
Tym razem nie była to propozycja spotkania w sprawie bezpłatnego aparatu słuchowego ani ubezpieczenia dla osób 40+.
Tym razem była to przedstawicielka Organizatora konkursu, w którym brałem udział. emotka emotka emotka
Pierwsza myśl była taka: OJACIĘ, ale fuks, WYLOSOWALI MNIE!!!!
Dygresja: celowałem w nagrodę główną, nie ukrywam. Ale zadowoliłbym się każdą inną, drugiego czy trzeciego stopnia, serio!
Odczekałem nawet dość cierpliwie cały wstęp, formalności i takie tam, by usłyszeć w końcu, że...
GRATULUJĘ ZDOBYCIA GŁÓWNEJ NAGRODY!!! emotka

Ech, jaki z tego wniosek?!
NIE WARTO SŁUCHAĆ KAŻDEGO, CHOĆBY NAWET ZNAŁ PREZESA ORGANIZATORA!! emotka
Ci ludzie, którzy nie żyją konkursami, potrafią tak namieszać, jak najprawdziwsi MUGOLE! emotka
Gdziesik cosik tam usłyszeli, zinterpretowali to po swojemu i beztrosko puścili dalej w obieg, ech...

Dziś cieszę się, że po raz pierwszy od niepamiętnych czasów trafiłem nagrodę, w którą celowałem i choć wartość nieco poniżej 2000 PLN to nie jest jakaś tam kumulacja w Eurojackpot, ani nawet zawartość sejfów w RMF, to jestem przeszczęśliwy!! emotka emotka emotka

atyde25

#7202157 Napisano: 28.08.2024 08:04:14
Idealnie w moje imieniny startuje loteria Kinder Bueno. A to w sumie nieliczne słodycze jakie lubię. Dzięki Kinder Bueno zrobiliście mi dzień.

atyde25

#7202592 Napisano: 29.08.2024 18:05:40
No muszę bo się uduszę miałam 2 kody na Produkciaki. Jeden wtopiłam bo się takich pytań o obsługę w sklepie i takie pytania podobnego typu nie spodziewałam .Po co przychodzi się do Biedronki.Robić zakupy odpowiedź.Jakoś poczułam się dziwnie bo te pytania są banalne ale zastanawiające w sumie. Ale jeden kod wtopiłam czyli można się przejechać. Dla zainteresowanych mam 18 naklejek uzbieranych na karcie.I nie trzeba naklejać jakie to ułatwienie zebrane elektronicznie naklejki wymienisz przy kasie po zaznaczeniu w aplikacji.A ja proszę pani przychodzę do sklepu pograć w kapsle,schłodzić się w klimie i przywitać serdecznie obsługę.

sssylwiaaa

#7204489 Napisano: 07.09.2024 16:41:56
Tyle lat minęło od mojego wpisu ... Dołączyłam do Waszego grona drogie maMY 🩵💙❤️

cb656

#7204497 Napisano: 07.09.2024 18:51:38
atyde25 napisał(a):

No muszę, bo się uduszę!!

TO LUBIĘ!! emotka emotka emotka
0 0

pikawka

#7204570 Napisano: 08.09.2024 12:35:37
Hiszpania… relax emotka

donia7

#7204596 Napisano: 08.09.2024 15:56:52
pikawka napisał(a):

Hiszpania… relax emotka

emotka

My wczoraj wrócliliśmy z Kythonos, który sprawiła mi Corona i oj ciężko... bardzo ciężko wrócić do rzeczywistości...taka niepozorna, piękna wyspeka emotka  będę tesknić emotka

pikawka

#7204600 Napisano: 08.09.2024 16:52:31
donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Hiszpania… relax emotka

emotka

My wczoraj wrócliliśmy z Kythonos, który sprawiła mi Corona i oj ciężko... bardzo ciężko wrócić do rzeczywistości...taka niepozorna, piękna wyspeka emotka  będę tesknić emotka

My 3 lata temu polecieliśmy pierwszy raz z wygranego vouchera na Rodos i tak nam się spodobały te ciepłe kraje, że już trzeci rok z rzędu polecieliśmy… życzę Wam też kontynuacji emotka   
my jeszcze 3 dni i też powrót do rzeczywistości, szkoły i pkola… ehh

donia7

#7204601 Napisano: 08.09.2024 16:56:50
pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Hiszpania… relax emotka

emotka

My 3 lata temu polecieliśmy pierwszy raz z wygranego vouchera na Rodos i tak nam się spodobały te ciepłe kraje, że już trzeci rok z rzędu polecieliśmy… życzę Wam też kontynuacji emotka   

Dziękuję:)emotka My już Costa Blanca zarezerwowaliśmy na długi weekend majowy, ale to już z dziećmi i oczywiście dzięki wsparciu konkursowemu <3 ale Kythonos bajka-sami nigdy byśmy takiego kierunku nie wybrali.
.. 
A Wam życzę cudownych wakacji, korzystajcie, a dzieci niech też dadzą rodzicom odpocząć:D
1 ptaszyna 0

anaesth

#7204603 Napisano: 08.09.2024 17:19:48
donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Hiszpania… relax emotka

emotka

Dziękuję:)emotka My już Costa Blanca zarezerwowaliśmy na długi weekend majowy, ale to już z dziećmi i oczywiście dzięki wsparciu konkursowemu <3 ale Kythonos bajka-sami nigdy byśmy takiego kierunku nie wybrali.
.. 
A Wam życzę cudownych wakacji, korzystajcie, a dzieci niech też dadzą rodzicom odpocząć:D

O, też myślałam o Costa Blanca, ale padło na Algarve. Lecimy bez dzieci emotka Szkoda tylko, że ceny są takie szalone. Za 3 noce w lipcu wyszło ponad 8 tysięcy emotka 5 z wygranego vouchera, więc o tyle dobrze, ale jak na tak krótki pobyt to naprawdę sporo to kosztuje. Chciałoby się wygrać jakiś porządny voucher, a tu nawet drobnica nie wpada emotka

pikawka

#7204613 Napisano: 08.09.2024 18:42:41
donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Hiszpania… relax emotka

emotka

.. 

my na Rodos potem Kreta i teraz costa blanca ale mojemu m się bardziej podobają wyspy. Popatrzę na Kythonos z myślą o przyszłym roku emotka
1 donia7 0

pikawka

#7204615 Napisano: 08.09.2024 18:43:40
anaesth napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Hiszpania… relax emotka

emotka

.. 

O, też myślałam o Costa Blanca, ale padło na Algarve. Lecimy bez dzieci emotka Szkoda tylko, że ceny są takie szalone. Za 3 noce w lipcu wyszło ponad 8 tysięcy emotka 5 z wygranego vouchera, więc o tyle dobrze, ale jak na tak krótki pobyt to naprawdę sporo to kosztuje. Chciałoby się wygrać jakiś porządny voucher, a tu nawet drobnica nie wpada emotka

My 16 tys na costa blanca 2+3 dzieci all inclusive ale resetowaliśmy w listopadzie 2023 emotka

donia7

#7204618 Napisano: 08.09.2024 18:46:17
pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Hiszpania… relax emotka

emotka

.. 

my na Rodos potem Kreta i teraz costa blanca ale mojemu m się bardziej podobają wyspy. Popatrzę na Kythonos z myślą o przyszłym roku emotka

Kythonos jest bardzo drogi, ale warto emotka  Ogólnie musielibyście na własną rękę- lot do Aten (taxi do portu), a potem promem na wyspę, bo tam nie mają lotniska emotka My sobie na jeden dzień wypożyczyliśmy auto  emotka

pikawka

#7204619 Napisano: 08.09.2024 18:53:28
donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Hiszpania… relax emotka

emotka

.. 

Kythonos jest bardzo drogi, ale warto emotka  Ogólnie musielibyście na własną rękę- lot do Aten (taxi do portu), a potem promem na wyspę, bo tam nie mają lotniska emotka My sobie na jeden dzień wypożyczyliśmy auto  emotka

Oj nie z trójką dzieci to odpada…;(  i tak cała podróż to dla nas i tak wyprawa emotka
0 0

pikawka

#7204620 Napisano: 08.09.2024 18:54:38
donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Hiszpania… relax emotka

emotka

.. 

My na Rodos mieliśmy auto na dwa dni i wszystkie piękne plażę objechaliśmy, jutro też odbieramy auto i ruszamy do Alicante bo jesteśmy około 40 km w Benidorm.
1 ewikewikk 0

madllen

#7204639 Napisano: 08.09.2024 21:12:18
Z weekendu spędzonego na  obozie Activia Happy Belly Camp. Piękna pogoda, relaks, nowo poznane osoby i oderwanie od codzienności.  Jestem wdzięczna za ten czas.

escada

#7204677 Napisano: 09.09.2024 09:41:05
pierwszy pochmurny dzien bez upału od długiego czasu, znowu chce  się życ:))) i unikalna sytuacja gdy wszystkie paragony ogarniete  i żaden nie czeka na wysłanie
0 0