Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monisss
Postów 3937
Data rejestracji 17.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joasiajulia
Postów 1006
Data rejestracji 02.07.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bez silnej woli,by Mi się nie udało
defed Gratulacje!!!Mnie papierosy potrafiły w nocy się śnić We śnie paliłam nawet dwa naraz A rano czułam w buzi dym papierosowy...fuj
defed
Postów 4825
Data rejestracji 14.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: 83huda
cherry_coke
Postów 1908
Data rejestracji 16.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Everything will be okay in the end. If it\'s not okay, it\'s not the end.
ludzka_istota
Postów 4062
Data rejestracji 08.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
- grypa odpuszcza (nie mam już temperatury, jupiii i kaszel nie dokucza mocno)
- słońce świeci za oknem, a dzięki temu jest cieplej,
- wywietrzyłam mieszkanie, mam zastrzyk świeżego powietrza i energii,
- słyszałam ptaki inne niż wróble i sikorki, wiosna idzie!
So I\'m never gonna dance again
The way I danced with you
viviean
Postów 1175
Data rejestracji 13.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://pbpfinans....php?target=b5795956 Jedyne konto za bezwarunkowe 0 zł!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
ziolko
Postów 10245
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mdepfs
Postów 1042
Data rejestracji 03.08.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS: Nie bijcie, konkursu nie było w bazie
I make my own luck.
mysia
Postów 1411
Data rejestracji 23.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
constanza
Postów 406
Data rejestracji 23.07.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
piszcie co chcecie ale chyba 99% osób cieszy się, że dziś jest własnie piątek
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiadomo, że człowiek się cieszy Mnie irytuje tylko powtarzalność tej słitaśności piąteczek, piątunio - przecież co tydzień wypada piątek i poniedziałek, to tak jakby się cieszyć co godzinę, że jest pełna, a minutę później smucić, że już "nierówna"
mdepfs
Postów 1042
Data rejestracji 03.08.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: 83huda
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edit: Ale jednocześnie ryczeć mi się chce... Żurawie znowu zaczęły krzyczeć i to znacznie bliżej, podeszłam do okna, żeby je zobaczyć i zauważyłam, że na łące którą uwielbiam zostały powycinane drzewa. Piękne wielkie drzewa leżą teraz i już się nie zazielenią na wiosnę...
lola.lola
Postów 818
Data rejestracji 07.11.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
*Mimo najszybszych samolotów do wczoraj nie ma już powrotu*
bezaczek7
Postów 3339
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 8 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,ABC,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Spar; okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Lotos.
paula9891
Postów 2127
Data rejestracji 12.04.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cieszę się, że przez ten czas udało mi się wygrać tyle fajnych nagród i zarejestrować na tym forum.
Poznałam tu fajnych ludzi i zyskałam trochę odwagi.
Dzisiaj jakoś zrobiło mi się milej na sercu i może uda się wygrać coś fajnego na ten jubileusz, bo ostatnie trzy miesiące wieją pustką.
nanajka81
Postów 4435
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7