Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dla mamy lokówkę,
dla taty smartfona,
dla męża iPhona.
A co dla siebie?
Doprawdy nie wiem ..
Skromna jestem
Chcę tylko Forda Fiestę!
Jestem radosna jak wiosna!
ziolko
Postów 10245
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
onmyown
Postów 274
Data rejestracji 19.09.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chcę wygrać samochód.
I najlepiej szybko!
Gość: dominisia22m
autko- zbyt nie marze, bo jakies nierealne dla mnie ale też bym chciała
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
madzia34
Postów 1721
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 23
zezowaty_kot
Postów 2242
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
jolidlo
Postów 332
Data rejestracji 15.03.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: bruce
I ja bym tak chciała.
He-he-he! Ja tak miałam jakiś rok temu, że właśnie na ekspres nie polowałam (bo kawy nie pijamy), tylko na mniejszą wygraną i - jak na złość - trafiłam właśnie w główną (na szczęście - kapsułki z czekoladą też były w zestawie; ogólnie wygrana służy bardziej naszym gościom, niż nam). Może to jest sposób?
Jasminum
Postów 866
Data rejestracji 29.10.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poluję też na "5" w mini lotto, bo czwórki już były
Kocur jest rolnikiem, lecz parkany ceni- stosuje płotozmian łowca myszy w sieni
zezowaty_kot
Postów 2242
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rzecz w tym, że ja też wcale kawy nie pijam i dlatego nie kupię sobie ekspresu. Ale chciałabym mieć właśnie z myślą o gościach, którzy pijają
A i jeszcze potrzebuję drobnego AGD bo muszę od teściowej pożyczać - mikser, żelazko, blender...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
frodo
Postów 3316
Data rejestracji 28.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
Ja mam to samo I oby się spełniło
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
sosna
Postów 1052
Data rejestracji 17.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: bruce
Aha, rozumiem. Na szczęście teraz ekspresów jest faktycznie coraz więcej wśród nagród, zatem szanse są naprawdę niemałe.
Ja zauważyłam, że to nasze forum ma iście magiczne właściwości, ilekroć ktoś z forumowiczów poskarży się na "posuchę konkursową", z miejsca chwali się wygranymi, a w dodatku jutro, za niecała dobę, będzie pierwszy tego roku nów Księżyca, zatem jestem przekonana, że nasze tutejsze wpisy spełnią się w 100% w tym 2014-tym.
ktosiu
Postów 1206
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
C'est le moment ou jamais...
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: magdaa
- iphona
- bony i gotówkę
- ekspres do kawy
- wszelkiego rodzaju sprzęty domowe
dziękuję
aurelito
Postów 315
Data rejestracji 25.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size