Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Monika11
Postów 7458
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
pikawka
Postów 4014
Data rejestracji 11.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
co w tej sytuacji ? ;(
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
Monika11
Postów 7458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witam,proszę odpisać bezpośrednio na tego maila i załączyć zdjęcie paragonu + treść zgłoszenia (opis: gdzie i z kim wybierzesz się na mistrzowską imprezę?).
Rozpatrzymy to poza systemem.
Niestety nie mamy wglądu w aplikacje Żappka.
Proszę zrobić zgłoszenie dziś tj. do 22.11.2022 do 23:59.
Monika11
Postów 7458
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kingakc
Postów 46
Data rejestracji 07.09.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pioge7
Postów 8206
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
otóż obejrzałem kilka filmów na jednym z serwisów streamingowych na temat Marvela.
teraz na fb mam mnóstwo postów związanych właśnie z Marvelem, z różnych zagranicznych stron, których nie polubiłem. To samo tyczy się serialu Pamiętniki Wampirów z hbo Max.
wie ktoś jak to wyłączyć? Co drugi post to ten z zagranicznych stron. Wcześniej tak się nie wyświetlały, a teraz oszaleć można…
andii
Postów 841
Data rejestracji 30.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
*Szczęście* -jest jak świeca.Chuchasz,dmuchasz-gaśnie...
Kiedy dbasz o cudze szczęście-Twoje błyszczy jaśniej!!!
pioge7
Postów 8206
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
mandarynka16
Postów 835
Data rejestracji 20.12.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
elektro
Postów 281
Data rejestracji 16.11.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Czasami jest krzyzyk zamykania reklam po prawej stronie na gornym rogu, nawet jak jest to po prostu baner
Jak klikniesz to tam bedzie powod dla ktorego ma sie nie nie pojawiać reklama.
Pomaga u mnie
pioge7
Postów 8206
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
elektro
Postów 281
Data rejestracji 16.11.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Coś ten skrypt podsuwający reklamy dostał jakiegoś buga.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten spam nie zawsze ma cokolwiek wspólnego z Tobą. Mnie pojawia się co jakiś czas absolutna powódź I po tematyce wiem, że to strony / tematyka, które w ogóle mnie nie dotyczą -> pewien mój znajomy lubi sport X (tylko on się czymś takim interesuje!) i właśnie reklamy / posty / strony dotyczące tego sportu mnie spamują. Nie mam sił ukrywać po kilkadziesiąt okienek, w takie dni po prostu wyłączam fejsa
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
pioge7
Postów 8206
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
RaMa
Postów 102
Data rejestracji 27.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pioge7]Ma ktoś pojęcie?
otóż obejrzałem kilka filmów na jednym z serwisów streamingowych na temat Marvela.
teraz na fb mam mnóstwo postów związanych właśnie z Marvelem, z różnych zagranicznych stron, których nie polubiłem. To samo tyczy się serialu Pamiętniki Wampirów z hbo Max.
wie ktoś jak to wyłączyć? Co drugi post to ten z zagranicznych stron. Wcześniej tak się nie wyświetlały, a teraz oszaleć można…
napisałeś zbyt ogólnie bez konkretów jaki system operacyjny, przeglądarka itp...
moja podpowiedź na przyszłość:
1. w zależności z jakiej przeglądarki internetowej korzystasz zainstaluj 2-3 wtyczki adblock, będą uzepełniały się wzajemnie
2. korzystaj też z vpn, nawet jakiegoś darmowego
3. w ustawieniach przeglądarek utaw czyszczenie ciasteczek po zakończenej sesji
4. jesli masz powiązane indywidualne konta między telefonem-laptopem-tabletem musisz poświęcić trochę czasu aby przejrzec powyższe zmiany na wszystkich urządzeniach
5. anlogicznie jeśli logujesz się na idywidulane konta w Operze, Mozzilli Firefox, Tor.. odradzam szczerze korzystanie z przeglądarek Microsoft (IE lub Edge) i Google (Chrome)
napisz na priv jeśli będziesz miał pytania
pozdrawiam
Rama
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pioge7
Postów 8206
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
kwadracik
Postów 650
Data rejestracji 02.12.2015