Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
nanajka81
Postów 4433
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
ja mam takie allegro - mogę i lokalnie i normalnie. Tyle że jest to przez kompa, w telefonie w aplikacji np. mogę tylko lokalnie - może ty masz tak samo? Komputer swoje a aplikacja swoje?
@gnieszk@
Postów 3303
Data rejestracji 05.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możesz normalnie. Nic nie musisz usuwać. Na samym dole jest link "wystaw przez dotychczasowy formularz" czy coś w tym stylu.
Zwycięzcy to przegrani, którzy spróbowali o jeden raz więcej
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
anialistopad
Postów 13507
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
nikos
Postów 1212
Data rejestracji 08.02.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
https://www.e-kon.../kliknijcie/strona/2
warcik
Postów 378
Data rejestracji 14.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
ace
Postów 1985
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nanajka81
Postów 4433
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet nie wiem czy uzyla smarta... Pierwszy raz mi sie zdaza taka 'cwaniara', dotad np raz sie mnie jedna babka zapytala, ze widzi ze w opisie mam napisane ze zwrotow nie przyjmuje, ale czy moglabym zrobic wyjatek. I zrobilam bo sprzedawalam jedwabna nowa bluzke za ponad 100zl, wiec uznalam ok (ale nie odeslala, okazalo sie ze jest idealna - po pewnie tak jak i opis sprawdzila wymiary ktore podalam ).
No juz mamy dyskusje z nia. Zglosila allegro, ze co ma w tej syt zrobic. Allegro odpisalo jej, ze jako ze jestem osoba prywatna to moze tylko skorzystac z rekojmi ale pod warunkiem, ze towar jest niezgodny z opisem.... Ja wyjasnilam swoje, ona swoje i zapytala allegro czy w takim przypadku moze skorzystac z rekojmi....
No i pewnie odpuszcze, choc mnei takie cwaniaki wkur.... niemilosiernie.....
No z negatywem jak najbardziej sie licze, ale tak jak mowie, ja nieznosze takich cwaniaczkow, ktorzy kupuja w impulsie, bo pierwsze zdjecie ladne, a odeslac przeciez moze no nie....
Nie no poczekam pewnie co allegro odpisze, i jak karza mi przyjac to przyjme, a kobita niech dalej tyje
Dzieki wielkie
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No a ogolnie to ciuchy wystawiam i na allegro i na vinted. Ogolnie z obu dotad mi schodza rzeczy, ale chyba to allegro musze przemyslec....
Dzieki wielkie
ace
Postów 1985
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet w sumie nie wiem czy kupowala z przesylka smart.... chyba nie.
kokoszka
Postów 448
Data rejestracji 27.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4446
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
atyde25
Postów 2588
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Mi kobieta chciała oddać używany przez nią tusz do rzęs.Bo nie spełnił jej oczekiwań.Ja pani go odeślę a pani mi odda pieniądze.No już zaraz.Ludzie są bardzo roszczeniowi.A jakie argumenty miała na początku,że może stary,potem,że podróbka.To nowe all i podejście do sprzedających to jest kpina.Z każdą zmianą jest gorzej.Trzeba mieć mocne nerwy by coś sprzedawać.Ze stali.
nanajka81
Postów 4433
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
ja nie wiem co gorsze - nie przyjmować zwrotu i zostać zablokowanym przez allegro "do wyjaśnienia sytuacji" czy przyjąć i dostać negatyw?
rafko2021
Postów 5
Data rejestracji 18.01.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iszhara
Postów 3400
Data rejestracji 05.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Marzenia się spełniają...
nikos