Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cb656
Postów 1776
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
a otworzyła mi się strona z wynikami dotyczącymi innego użytkownika: https://www.e-kon...o/wyniki?user=130585
Jak widać, jest to ASIAM (ID użytkownika=17), a nie CB656 (ID=13585).
EDIT: Zrobiłem drugą próbę i było już normalnie, czyli widziałem swoje wyniki.
Przy okazji przypominam starą historię sprzed lat, kiedy zgłaszaliśmy do Admina sygnały o tym, że po którejś próbie zalogowania na swoje konto, nagle Użytkownik widział dane kogoś innego, a nie swoje. To nie były sytuacje jednostkowe, choć trudno mówić o jakiejś epidemii masowej, jednakże skala zjawiska była niepokojąca.
Ja te dwie historie łączę ze sobą, ale może nie mam racji. Coś złego dzieje się w tym skomplikowanym systemie.
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pionas
Postów 7477
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Ta wszechobecna chora cenzura poprawności politycznej nas kiedyś zabije, ech...
Jest top (https://www.e-kon...mory-i-inne- cenzuray
...ale niestety, nie można wkleić linku do niego, bo w adresie podmieniane jest słowo krytyczne
i wychodzi takli dziwoląg, który generuje komunikat błędu https://www.e-kon...y-i-inne-%20cenzuray
pionas
Postów 7477
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Majkii
Postów 997
Data rejestracji 17.02.2022
Punkty karne 2
Konkursy dodane 5
rufus
Postów 3888
Data rejestracji 13.04.2017
Punkty karne 2
Konkursy dodane
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pionas
Postów 7477
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Nie miałem powiadomień o żadnym z tych komentarzy...
pionas
Postów 7477
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
brucee
Postów 210
Data rejestracji 11.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pecunia non olet
I Bóg powiedział: "wyślę Ci go bez skrzydeł, aby nikt nie podejrzewał, że jest aniołem".
~ Sześćdziesiąt Sekund
visserarthur
Postów 3915
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 3
Konkursy dodane
byekitty
Postów 727
Data rejestracji 08.07.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
u mnie windows / chrome / stara wersja - niemożność cytowania i brak edytora tekstu - nawet nie mogę screena wrzucić, jest tylko okno na tekst
kot na konkursy
visserarthur
Postów 3915
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 3
Konkursy dodane
byekitty
Postów 727
Data rejestracji 08.07.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
U mnie na iPhonie działa, więc wrzucam screena jak to wygląda na kompie:
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
yreks
Postów 624
Data rejestracji 30.07.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przedwczoraj przed południem i wieczorem dodawałem konkursy, ten wieczorny jest dodany te wcześniejsze nie. Nie ma też info o odrzuceniu. Przy ponownym dodaniu info że konkurs widnieje już w bazie. Jest może jakiś wiekszy problem z zatwierdzaniem? 0 0
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Hm... Przyznam, że to pytanie mnie zaskoczyło. Uważam, ze to Admin jest w stanie zweryfikować z zapisanych danych na serwerze, CZY User użył malpy (@) przy nicku, czy nie. Zakładam bowiem naiwnie, że skoro widzę swój nick, to ktoś UŻYŁ jednak dostępnego narzędzia przywołania, bo niby czemu nie miałby użyć?!
donia7
Postów 2877
Data rejestracji 22.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane