Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pioge7
Postów 8205
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
takie pytanko. czy masz jakieś plany względem aplikacji czy to zakończony projekt?
pytam, bo trochę tam błędów w niej jest i nie wiem czy jest ją usuwać czy trzymać
nanajka81
Postów 4481
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
pioge7
Postów 8205
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
w ogóle nie wczytują się wiadomości
Nie ma info o nowych wiadomościach na stronie
powiadomienia nie działają …
parę jeszcze można wymienić …
pionas
Postów 7477
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
co do powiadomień to sam system notyfikacji wyłączyłem bo wprowadzili opłaty a nie znalazłem bezpłatnej alternatywy (tego też mi brakuje) ale przyznam szczerze że ten temat zaniedbałem
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
pioge7
Postów 8205
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
spróbowałem dziś ponownie, ale niestety… nie da się.
pytanie podstawowe… czy da się wrócić do wersji sprzed zmiany, chodzi przede wszystkim o szatę graficzną, ta obecna jest mało co czytelna. Ciężko rozróżnić, kolejne wpisy. Czcionka jest podoba kolorystycznie do tła, zlewa się to wszystko.
jednak piszę tylko w moim odczuciu….
w poprzedniej wersji fajnie było pokazane, w którym temacie jest nowy wpis. Teraz tego nie ma.
tak jak pisałem, powiadomień nie ma
jak wchodzę na wiadomości, wychodzi, UPS, COŚ POSZŁO NIE TAK, No i wiadomości nie ma
brak wyszukiwarki konkursów, (albo ja jej nie widzę), chciałbym znaleźć konkurs, np. Ten bramkowy z Hebe, nie ma jak, tylko wejść w konkursy promocyjne i przewijać.
przy publikowanych konkursach, brak informacji o organizatorze, dla mnie to było pomocne,
fajnie byłoby, gdyby pod opublikowanym konkursem w dziale KOMENTARZE była przy tym np. W nawiasie informacja czy komentarze jakieś są, np. Komentarz (2),
fajnie by było na forum dać gdzie indziej funkcje dodawania komentarza, naszukałem się, a to pod 3 kropkami, na które bym nie wpadł…
dodatkowo pole do wpisywania wiadomości na forum jest malusie…. Bez emotek
to na początek gdyby dało się zrobić takie usprawnienia, korzystanie z aplikacji byłoby łatwiejsze.
najważniejsze jak dla mnie, kolor tła i czcionki. To się zlewa… i niestety jest mało czytelne.
poprzednia wersja apki, była mega kolorystycznie i funkcjonalnie.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pionas
Postów 7477
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
błąd z wiadomościami był po stronie serwera także już poprawione.
Spisze sobie uwagi i w weekend może uda mi się usiąść i poprawić
agni5h
Postów 383
Data rejestracji 10.03.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pioge7
Postów 8205
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Super. Dzięki. Potwierdzam. Wiadomosci wróciły.
Czy dałoby się, zrobić jak na stronie, klikając w konkretną wiadomość aby przynosiły na dół od razu do najnowszej?
Sorry za marudzenie :p
pionas
Postów 7477
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Hej. Wczoraj wydałem nową wersję aplikacji. Kilka rzeczy poprawiłem. daj znać czego jeszcze brakuje...
jeśli chodzi o ikonki nowych postów to trochę grubszy temat, potrzebuje więcej czasu na analizę jak to ugryźć
pioge7
Postów 8205
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
przetestuję i dam znać.
wyślę ci na priv co znalazłem, bo już 2 rzeczy widzę
sabaka
Postów 823
Data rejestracji 22.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
I emotki też zniknęły
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pioge7
Postów 8205
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Faktycznie jest problem z formularzem… nie da się cytować, nie ma emotek, nie da się dodać zdjęć itp.
zdolnabestia
Postów 5165
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
U mnie działa.
pioge7
Postów 8205
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Na telefonie też działa
Na kompie nie
pionas
Postów 7477
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Chyba czas na wymyślenie nowej szaty graficznej i wyłączenie wszystkich, bo wspieranie wielu jak widać jest problematyczne
nanajka81
Postów 4481
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
andii
Postów 837
Data rejestracji 30.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
*Szczęście* -jest jak świeca.Chuchasz,dmuchasz-gaśnie...
Kiedy dbasz o cudze szczęście-Twoje błyszczy jaśniej!!!
pioge7
Postów 8205
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
tam jakoś kolory mi nie pasują
zdolnabestia
Postów 5165
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
pioge7