Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cb656
Postów 1779
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Jak zwykle jednak błędy trafiają na mnie
Zgodnie z prawem Murphy'ego, które głosi: "jeśli w jakimś systemie MOŻE wystąpić błąd, to na pewno wystąpi on w obecności najbardziej upierdliwego testera"
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
pionas
Postów 7477
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
widzę tylko 1 w aktualnych https://www.e-kon...o/wyniki?user=115031
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pionas
Postów 7477
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
nawrotkatv
Postów 314
Data rejestracji 28.09.2016
Punkty karne 1
Konkursy dodane
pionas
Postów 7477
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
nawrotkatv
Postów 314
Data rejestracji 28.09.2016
Punkty karne 1
Konkursy dodane
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
https://www.e-kon...bez-pytan-i-dyskusji
pionas, SERIO??!
pionas
Postów 7477
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Warto przeanalizować mechanizm/skrypt dodawania konkursów lokalnych.
Czy nie kwalifikuje się do zmiany/poprawki.
Dlatego, że na przykładzie TEGO konkursu widać, że informacja o lokalizacji jest widoczna DOPIERO w opisie, a nie w tytule/temacie konkursu.
pionas
Postów 7477
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Zaznaczam na wstępie, że mam w komputerze (blaszaku) tak stary system, że nie dałoby się nawet użyć tej funkcjonalności, jaką dają nowoczesne przeglądarki, mianowicie logowanie się na swoje konto. Konto przeglądarki, by było jasne.
No i dalej to jest tak. Mam w blaszaku PC Firefox, tam zaglądam praktycznie codziennie, ale teŻ okazjonalnie, dużo rzadziej. zaglądam na e-konki ze smartfona pod Androidem. Loguje się normalnie, a jakże. Korzystam z opcji "zapamiętaj hasło" dla wygody. Ale smartfon nie ma żadnego połączenia z blaszakiem PC.
I teraz tak...
Dziś najpierw w smartfonie wylogowałem się ze swojego konta na ekonkach.
Następnie (kilka godzin później, by była jasność) zajrzałem na ekonki z poziomu blaszaka PC.
I co widzę?!
ZONK!!
Jestem wylogowany! Szok!
Jak to możliwe????
pionas
Postów 7477
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Nie chcąc cytować całego, obszernego wpisu rozmowy, zaznaczyłem tylko fragment i kliknąłem "cytuj". Wyskoczyło takie coś, jak poniżej. Niezdefiniowany błąd. Dziwne, bo wcześniej wielokrotnie używałem tej sztuczki z zaznaczeniem fragmentu do cytowania i było wszystko okej.
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Nie podoba mi się, że wiadomości o rabatach w OBI, jaką wysłałem 26 lutego do Admina, do dziś nie umiem znaleźć na forum w stosownym topie. A Admin jest w nim aktywny na potęgę. Widocznie sklep się nie spodobał
To mi się nie podoba, ot co!
pionas
Postów 7477
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
nie wiem co jest nie tak, loguję się w 2 różnych przeglądarkach w obu mam zaznaczone autologowanie i nie mam tego problemu, może lokalnie u siebie masz ustawione np. czyszczenie ciasteczek przy zamykaniu przeglądarki?
jak dostałem prywatną wiadomość byłem na feriach i nie wiedziałem o co w niej chodzi czy coś nie tak z tą stroną bo przecież publikacji mogłeś sam dokonać, ale to były ferie i byłem na rodzinnym wyjeździe i później zapomniałem
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
1. Masz rację, poprzednio zaznaczałem jedynie wypowiedź jednej osoby z całego łańcuszka.
Jednakże wychodzę z założenia, że skoro cytowanie "zabiera ze sobą" całe drzewko dialogów (bez wybiórczego zaznaczania), to powinno działać również wtedy, gdy wybieram do cytatu jedynie jakiś fragment tego drzewka. No bo skoro poprawnie działa, gdy cytuję JEDNĄ osobę, to niby dlaczego nie ma działać, gdy wybieram dwie sąsiadujące?
2. Mam zaznaczone autologowanie w przeglądarce w PC i codziennie to działa bez zarzutu. Odpalam przeglądarkę po kilka razy dziennie w różnych sesjach i zawsze jestem zalogowany na swoim koncie. Tylko ten jeden raz, gdy wylogowałem się w komórce, pojawiło się to zjawisko, że później wylogowało mnie także w pececie, czyli blaszaku. A przecież te urządzenia nie są ze sobą powiązane. Przypadek? Dziwny ten "przypadek" i tyle.
3. Tyle razy dostawałem wiadomość "Twoje zgłoszenie zostało odrzucone..." albo informację, że coś, co zgłosiłem, zostało zmienione/przeniesione, że w końcu machnąłem ręką i pomyślałem: "a niech się sam Admin zajmie, gdzie to najlepiej umieścić, czy jako konkurs promocyjny, czy wpis w topie co można dostać GRATIS" i już. Tak, poszedłem na łatwiznę. Stary już jestem i leniwy, to chyba mi wolno, co nie?
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pionas
Postów 7477
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
cb656
Postów 1779