Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ameryka
Postów 750
Data rejestracji 04.05.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cb656
Postów 1753
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
cb656
Postów 1753
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
pioge7
Postów 8189
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Jak ktoś polubi post i jest ta rozwijana lista użytkowników. I jak mam tam np. 30 osób klikam sobie na dowolny profil i wychodzi błąd 404.
Nie dotyczy to tej małej listy przy łapkach tylko dopiero po rozwinięciu listy
pionas
Postów 7323
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 52
Podasz przykład?
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
pioge7
Postów 8189
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
przy łapkach kliknij więcej
i kliknij w dowolny nick
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pionas
Postów 7323
Punkty karne 1
Konkursy dodane 52
pionas
Postów 7323
Punkty karne 1
Konkursy dodane 52
pioge7
Postów 8189
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
teraz chyba pozostaje czekać na apke
cb656
Postów 1753
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Jedne powiadomienia, jak w nie kliknę i potem wracam do skrzynki powiadomień, znikają już po tym kliknięciu, a inne nie. Zostają i trzeba je usuwać ręcznie. O co tu chodzi?
magdalena_g
Postów 493
Data rejestracji 28.01.2013
Punkty karne 1
Konkursy dodane
cb656
Postów 1753
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Zrobiłem tak, jak piszesz i oto wynik: https://www.e-kon...p;where%5B%5D=prices
magdalena_g
Postów 493
Punkty karne 1
Konkursy dodane
cb656
Postów 1753
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Pole tekstowe MUSISZ wypełnić! Co z tego, że zaznaczysz kategorie GDZIE ma szukać, skoro system nie wie, CZEGO szukać?! Próbuj także słów w innej formie, na przykład "wycieczka", bo wiadomo, że w opisie nagród nie piszą z reguły o kilku, tylko o jednej wycieczce
"Szukano WYCIECZKI, znaleziono 3 rekordy"
https://www.e-kon...p;where%5B%5D=prices
"Szukano WYCIECZKA, znaleziono 8 rekordów"
https://www.e-kon...p;where%5B%5D=prices
EDIT: Obszar do przeszukiwania nadrzędny, to kategoria NAGRODY. I to w zasadzie mogłoby wystarczyć. Ty zawęziłaś obszar wyszukiwania do podkategorii NAGRODY/WYCIECZKI. Można tak, tylko miałoby to sens wtedy, gdybyś szukała wycieczki w konkretne miejsce, na przykład DOMINIKANA. I właśnie takie słowo powinno się wtedy wpisać w pole tekstowe mówiące wyszukiwarce, CZEGO ma szukać w opisach.
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
magdalena_g
Postów 493
Punkty karne 1
Konkursy dodane
cb656
Postów 1753
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
PRZYKŁAD: konkurs Walkera z Biedronki w bazie. Widzisz tu gdzieś (gdziekolwiek) słowo "wycieczka"????
Albo cokolwiek zbliżonego?! "wyczeczk"??
Niby JAK system ma ten konkurs pokazać w wynikach wyszukiwania na hasło "WYCIECZKA"??
No nie da się!
pionas RATUJ!! Mnie już zabrakło argumentów
magdalena_g
Postów 493
Punkty karne 1
Konkursy dodane
cb656
Postów 1753
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
1. szukamy TEKSTU występującego w opisie konkursu
2. określamy obszar wyszukiwania (na przykład Organizator, Nagrody, Opis i tak dalej
To przecież jest proste, jak sikanie.
Może pionas umie to wyjaśnić innymi słowami. Ja nie.
giti
Postów 247
Data rejestracji 22.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Także jeśli chcesz wyszukać wszystkie konkursy otagowane ''wycieczka'' to chyba musisz znaleźć dowolny konkurs z takim tagiem i wtedy klikając w ten ''obrazek'' czyli tag o nazwie "wycieczka" )
gosiak351
Postów 335
Data rejestracji 21.03.2019
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Zrobie zakupy w Tesco/ Delikatesy Centrum/ Lewiatanie /Biedronce / Żabce /Netto