Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pionas
Postów 7479
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
dzisiaj sobie uświadomiłem co zepsułem
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
pioge7
Postów 8205
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
konkursy się teraz dobrze wyświetlają
Pionas a co z edytowaniem avatara w profilu?
dałoby się?
pioge7
Postów 8205
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
teraz kolejna zauważona drobnostka
(sorry pionas, ze teraz a nie wtedy jak mi wysłałeś stronę do testowania, ale wtedy prawie nie siedziałem na kompie,bo w robocie młyn), teraz mam troszkę więcej czasu
widzę, że dostałem od ciebie i bruce łapkę w górę, a powiadomienie z tego mi się nie pokazało w ogóle... ostatnio w ogóle coś mało powiadomień dostaję... o łapkach żadnych, cytowanie, raz mam raz nie.
Kolejne:
pod zdjęciem profilowym na forum są informację: (tu np. o mnie)
Data rejestracji: 25.05.2008
Punkty karne: 0
Konkursy dodane 2
zawsze, jak ktoś kliknął na liczbę postów, bądź konkurów dodanych, przechodził do takiej listy. teraz to nie działa...
kolejne:
wcześniej jak wchodziło się na forum, u góry przy wyszukiwarce było, znajdź moje posty w tym temacie, czy jakoś tak... teraz tego nie ma.
dodatkowo
przeszukując dany temat (dział) wyniki są ustawione od najstarszego. Dało by zmienić, żeby wyskakiwało od ostatnich wiadomości?
kolejna:
brak informacji o edytowanym poście. Nie ma już takiej informacji przy postach.
Wszystko co piszę, chodzi o skórkę tradycyjną
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
pioge7
Postów 8205
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
kolejne co zauważyłem: nie ma w wiadomościach informacji o odczytaniu wiadomości przez osobę, do której się napisało wiadomość. Dałoby się to przywrócić?
+ jeszcze jedno
nie da się rozwinąć osób, które dały łapkę.
Widać kilka osób, reszty nie da się rozwinąć
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kumulacja
Postów 511
Data rejestracji 22.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pioge7
Postów 8205
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wystąpił nieoczekiwany błąd podczas próby przetworzenia żądania.
+ powiadomienie bruce dodał(a) odpowiedź w: Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pioge7
Postów 8205
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
teraz niestety jak klikam w powiadomienia to przenosi na nową wersję z napisem błąd 500.
pioge7
Postów 8205
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
przed chwilą przy kliknięciu w łapkę miałem
Wystąpił nieoczekiwany błąd podczas próby przetworzenia żądania
teraz mam;
Ocena została dodana.
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pioge7
Postów 8205
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a jeszcze jedna uwaga
co prawda nie działa, ale wcześniej tego nie było.
na forum przy każdym wpisie mam:
cytuj, zgłoś, edytuj, X
pola edytuj i x chyba wcześniej nie było, przy wpisach innych niż moje. Co prawda edytuj nie działa, ani ten X przy innych wpisach niż moich, czy dałoby się to usunąć?
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
co do informacji o przeczytaniu prywatnej wiadomości to przyznam szczerze że nie wiem, skorzystałem z gotowego systemu, który miał być taki super a widzę że ten który napisałem kiedyś był lepszy i nie wiem czy nie będę próbował do niego wrócić, ale to potrzebuję więcej czasu
pioge7
Postów 8205
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
widac wszystkich oceniających
co do odczytanych wiadomości, byłoby fajnie jakby to było jeśli się nie da, czy jest trudne, to ja tam nie zmuszam. Sprawdzam tylko co było, a ze nie ma to sygnalizuje
cb656
Postów 1779
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Aha. Pewnie system podmienia w locie i dlatego widzę tylko ostatnio oddany głos, a nie trzy powiadomienia, każde od innej osoby. Luzik, może być. (tak sobie myślę).
No ale jest dziwna sprawa, bo w profilu wisi nadal, że mam powiadomienie. Odświeżam stronę. Nie znika. No to klikam, by się dowiedzieć, co tym razem. Okazuje się, że powiadomienie dotyczy... tego samego! No to klikam raz jeszcze w przekonaniu, że w międzyczasie ktoś nowy oddał głos (choć nie, nick nadal figuruje ten sam). Patrzę, że na forum nic się nie zmieniło. Jak były trzy łapki, tak są. Nic to, macham ręką, tłumaczę to sobie tak, że z powiadomieniami pewno jest jak z wiadomościami, które nie uwzględniają, że jestem w skrzynce odbiorczej i odświeżając na bieżąco widzę kolejne odpowiedzi, na które na bieżąco odpisuję. Czyli według tej logiki, trzecie kliknięcie w powiadomienie (odpowiadające trzem łapkom na forum) powinno wygasić powiadomienie. No to klikam.
Nic. Nadal świeci na czerwono, że niby nowe. Odświeżam stronę. Nic to nie daje. Klikam w powiadomienie czwarty, piąty, kolejne razy... i cenzura. Nadal lampi się w powiadomieniach, że ktoś tam oddał głos na mój wpis i system ma w cenzurze, że już tam zaglądałem pierdyliard razy. Nadal mam powiadomienie o niby "nowej" akcji.
No i to mi się nie podoba. Tak, marudzę.
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
notta
Postów 8161
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Szczęśliwych paragonów życzę |
Polecanki: https://goodie.pl/kody/IVANOTTA | https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://www.mbank...ml?numer=ivanotta123
pioge7
Postów 8205
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Pojawił się problem. Usuń lub napisz do Pionasa. W treści podaj KOD
pioge7