Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pioge7
Postów 8205
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
wole stronę z błędami jakie są, niż jej zamykanie,
pomału dojdziesz z nią do ładu i składu. Trzeba na to czasu
doo
Postów 1210
Data rejestracji 12.07.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
cb656
Postów 1779
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
TA strona zaczyna przypominać swoją własną karykaturę. Niby ta sama, ale rysowana uproszczoną kreską. Bo ja wiem, czy o to chodziło? No i na koniec ta dziecinna uwaga, że marudzę. Zamiast się cieszyć, że masz takiego wnikliwego Użytkownika, który zauważa, wychwytuje i punktuje słabe strony, to zaraz się jeszcze obrazisz, zabierzesz zabawki i na odchodnym kopniesz jeszcze wiaderka innych dzieci. A bo masz zły humor i się nie wyrabiasz.
Nawet mi się nie chce wysuwać argumentu, że gdyby nawet zignorować tylko te moje uwagi, to wpisów od innych ludzi masz też po sufit. Wnioski niech każdy sam sobie wyciągnie, na miarę swoich potrzeb, percepcji, orientacji i nastroju.
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
pionas
Postów 7479
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Ogólnie chodzi o to że były 2 tygodnie (może nawet ciut więcej) na testowanie i zwrócenie uwagi, kilka rzeczy umknęło, kilka uznałem za problematyczne (wydajnościowo), inne za (z mojego punktu widzenia) zbędne, reszty nie będę opisywał bo bym musiał opisać swoje życie prywatne a to nie miejsce
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
2. wkradł się mały bug, ale już powinno być dobrze, zweryfikuj i daj znać
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
na starej stronie nie było takiego problemu ponieważ tam tylko do opisu konkursu podpięte było okno z BBCODE, na dwóch wtyczka głupiała (nie mam pojęcia, ale widziałem że na oficjalnej stronie już ktoś zgłosił ten błąd ale jeszcze nie ma poprawki) w związku z czym zdjąłem BBCODE dla nagród
nic sobie nie przestawiłeś? odświeżałeś stronę z ctrl+r lub F5? patrzyłem w Edge, Firefox, Chrome, Brave, nawet IE (wersja 21H1? i znalazłem kilka błędów do poprawki) sprawdziłem i wszędzie ten sam rozmiar
ewikewikk
Postów 1191
Data rejestracji 13.01.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ewikewikk
Postów 1191
Data rejestracji 13.01.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17426
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pioge7
Postów 8205
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
I w tradycyjnej i w nowoczesnej wersji strony.
bethan
Postów 4511
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Naprawdę.
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
cb656
Postów 1779
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Jedzie mi tu czołg?!
mia
Postów 17426
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale żeby nie było wszystko idealnie, to przestałam dostawać powiadomienia o postach/odpowiedziach... Weszłam w wątek przez przypadek, zobaczyć co tam nowego...
Edit: Dzięki, powiadomienia już działają!
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kunlu
Postów 550
Data rejestracji 04.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Daj znać czy to to