Reklama na e-Konkursy.info

Coś wam się nie podoba? Piszcie!

eliza

#6818080 Napisano: 30.10.2021 19:32:21
Czy tylko u mnie aplikacja po zmianach nie działa jak powinna? Oczywiście zrobiłam aktualizację i nie działa mi nic z menu prócz home,konkursy i forum czyli nie działa kalendarz,kontakt,logowanie i rejestracja.
0 0

pionas

#6818082 Napisano: 30.10.2021 19:40:10
eliza napisał(a):

Czy tylko u mnie aplikacja po zmianach nie działa jak powinna? Oczywiście zrobiłam aktualizację i nie działa mi nic z menu prócz home,konkursy i forum czyli nie działa kalendarz,kontakt,logowanie i rejestracja.

po migracji aplikacja nie została ukończona i na chwilę obecną można tylko przeglądać forum i konkursy
0 0

kumulacja

#6818189 Napisano: 31.10.2021 18:00:39
Ja poproszę w "Moim profilu" o zegar 24-godzinny.
I równie gorąco proszę o wyszukiwarkę po nickach w "Wiadomościach prywatnych".
1 cb656 0

cb656

#6818198 Napisano: 31.10.2021 20:00:12
pionas dziwna historia... ludzie piszą na forum posty wieczorem (teraz, po dziewiętnastej), a jak klikniesz w jakiś profil, to się okazuje, że "ostatnia aktywność była o siódmej z minutami, ale rano".

Czyżby system pogubił się w systemie 12/24 godzinnym?    emotka

(wpis na forum godz. 19:28)
1 kumulacja 0

kumulacja

#6818199 Napisano: 31.10.2021 20:08:59
A te wielkie zdjęcia w wątkach - czy można je zmniejszyć?

cb656

#6818200 Napisano: 31.10.2021 20:16:28
pionas czy strona dodawania konkursów już nie rozpoznaje z automatu linków do instagrama? emotka
Dodany konkurs znalazł się w kategorii podstawowej: "konkursy aktualne". Poprawiać trzeba było ręcznie. To chyba coś nie halo... emotka
0 0

doo

#6818219 Napisano: 31.10.2021 22:36:46
Byłoby fajnie, gdyby powróciła data dodania konkursu, bo obecnie nie wiem kiedy upłynie 60 dni, by dodać nowe konkursy i nie utracić dostępu do niektórych wątków. I tak, chodzi o starą szatę w przypadku braku ikonki płci.
2 cb656, ewunia 0

cb656

#6818242 Napisano: 01.11.2021 10:35:51
dzidziapiernik napisał(a):

Nie rozumiem tej dysproporcji... Komu potrzebna jest WIĘKSZA CZCIONKA (i to o kilka punktów) w cytowanym fragmencie w korespondencji PW?! emotka Tekst cytowany - wielkimi bukwami, odpowiedź/reakcja - malutkimi literkami. Bezsens jakiś. emotka Skórka współczesna.

Dziękuję pionas za przywrócenie normalności. emotka emotka
0 0

estrelitta

#6818244 Napisano: 01.11.2021 10:55:23
Pionas zauważyłam, że konkursy w których biorę udział z chwilą zakończenia nie wpadają do folderu ZAKOŃCZONE. Zostają dalej w folderze Konkursy promocyjne - mają zieloną kropkę i wyszarzale pole Zakończony. 
Korzystam ze starej wersji. 

kunlu

#6818318 Napisano: 02.11.2021 08:43:52
estrelitta napisał(a):

Pionas zauważyłam, że konkursy w których biorę udział z chwilą zakończenia nie wpadają do folderu ZAKOŃCZONE. Zostają dalej w folderze Konkursy promocyjne - mają zieloną kropkę i wyszarzale pole Zakończony. Korzystam ze starej wersji. 

Korzystam z nowej wersji i mam ten sam problem emotka

zdolnabestia

#6818340 Napisano: 02.11.2021 10:28:48

Konkursy zaczynające się za jakiś czas i kończące się jutro są myląco podobne. Chodzi o niebieski napis. Nie pamiętam, jak było wcześniej, ale chyba te kończące się jutro też były czerwone?
1 cb656 0

olunka

#6818347 Napisano: 02.11.2021 11:11:28
Chciałam dodac komentarz do konkursu Fresco - żle zostala podana liczba nagród , niestety nie mogę, ciągle wyskakuje błąd weryfikacji, gdy chciałam zgłosic błąd tez sie nie da
0 0

pionas

#6818349 Napisano: 02.11.2021 11:46:11
kunlunija napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Pionas zauważyłam, że konkursy w których biorę udział z chwilą zakończenia nie wpadają do folderu ZAKOŃCZONE. Zostają dalej w folderze Konkursy promocyjne - mają zieloną kropkę i wyszarzale pole Zakończony. Korzystam ze starej wersji. 

zapomniałem o tym, dzięki za przypomnienie - właśnie dodałem poprawkę emotka

pionas

#6818352 Napisano: 02.11.2021 12:06:22
olunka napisał(a):

Chciałam dodac komentarz do konkursu Fresco - żle zostala podana liczba nagród , niestety nie mogę, ciągle wyskakuje błąd weryfikacji, gdy chciałam zgłosic błąd tez sie nie da

zobacz teraz
0 0

estrelitta

#6818356 Napisano: 02.11.2021 12:18:55
pionas napisał(a):

kunlunija napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Jednak nadal coś nie działa. Na tych wszystkich konkursach zrobiła się czerwona kropka i nie da się jej poprawić na zieloną aby wpadły w zakończone, które mnie interesują.
0 0

mietowa

#6818358 Napisano: 02.11.2021 12:22:27
estrelitta napisał(a):

pionas napisał(a):

kunlunija napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Jednak nadal coś nie działa. Na tych wszystkich konkursach zrobiła się czerwona kropka i nie da się jej poprawić na zieloną aby wpadły w zakończone, które mnie interesują.

U mnie teraz zakończone ulotniły się z promocyjnych, w których biorę udział, ale nie ma ich też w zakończonych. Wyparowały...

olunka

#6818360 Napisano: 02.11.2021 12:38:36
pionas napisał(a):

olunka napisał(a):

zobacz teraz

Wystapil nieoczekiwany błąd itd
1 cb656 0

pionas

#6818462 Napisano: 02.11.2021 20:47:48
olunka napisał(a):

pionas napisał(a):

olunka napisał(a):

zobacz teraz

na której szacie graficznej?

zdolnabestia napisał(a):

Konkursy zaczynające się za jakiś czas i kończące się jutro są myląco podobne. Chodzi o niebieski napis. Nie pamiętam, jak było wcześniej, ale chyba te kończące się jutro też były czerwone?

był mały rozjazd, teraz poprawiłem, ale nie jestem pewien czy są kolory identycznie jak przed migracją...

mietowa napisał(a):

estrelitta napisał(a):

pionas napisał(a):

kunlunija napisał(a):

estrelitta napisał(a):

U mnie teraz zakończone ulotniły się z promocyjnych, w których biorę udział, ale nie ma ich też w zakończonych. Wyparowały...

dalej występuje ten problem?
0 0

bezaczek7

#6818493 Napisano: 03.11.2021 02:23:22
"Nie podoba" mi się literówka na górze strony, poproszę o poprawienie   : Ustaw powiadmienia, ma być: Ustaw powiadOmienia   
1 cb656 0

aleksandra008

#6818496 Napisano: 03.11.2021 06:24:23
pionas napisał(a):

olunka napisał(a):

pionas napisał(a):

olunka napisał(a):

zobacz teraz

na której szacie graficznej?
zdolnabestia napisał(a):

był mały rozjazd, teraz poprawiłem, ale nie jestem pewien czy są kolory identycznie jak przed migracją...

mietowa napisał(a):

estrelitta napisał(a):

pionas napisał(a):

kunlunija napisał(a):

estrelitta napisał(a):

dalej występuje ten problem?

niektóre są a niektórych nie ma np berlinek
0 0