Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pionas
Postów 7460
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
banka-manka
Postów 2687
Data rejestracji 08.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Musiałam przejść na starą wersje, zalogować się i z powrotem na nową.
Mówię o telefonie.
Czy informacja, o której ktoś zamieścił post wróci? Trochę mało przejrzyste jest info ,6 godzin temu’, ‚15 minut temu’ itp.
I jeszcze jedna sprawa. Wchodząc na stronę zaczynałam zawsze od zakładki OSTATNIO NA FORUM, było to dla mnie wygodne. Teraz tak się nie da ze starego linku. Czy ta opcja/zakładka zniknęła, czy ja nie potrafię sobie tego ustawić?
Jeśli ktoś może mi pomóc, będę wdzięczna.
Stary link: https://www.e-konkursy.info/forum/ostatnio
pionas
Postów 7460
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
co do podstrony to właśnie ją dodałem
Jeśli brakuje jeszcze jakiś podstron to proszę o wiadomość, być może coś pominąłem, o czymś zapomniałem
pioge7
Postów 8206
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies itd. itd.
Co nacisnę OK i przejdę na nową stronę (czy to konkurs czy forum) to się stale pojawia..
i czy nie da się edytować nic w profilu na nowej stronce? W ogóle nie wychodzi edytuj profill...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
banka-manka
Postów 2687
Data rejestracji 08.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Na innym wątku ktoś pisał o tym samym.
Bardzo możliwe, że akurat trafiłam na ten moment wgrywania.
Zakładka ostatnio na forum już działa, bardzo dziękuje
aleksandra008
Postów 280
Data rejestracji 26.03.2021
Punkty karne 1
Konkursy dodane
apoccalipsa
Postów 6437
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyskakuje Wewnętrzny błąd serwera.
aleksandra008
Postów 280
Data rejestracji 26.03.2021
Punkty karne 1
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3919
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 3
Konkursy dodane
kumulacja
Postów 513
Data rejestracji 22.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żeby nie było potem, że kumulacja nie śpi o 4.15, choć to jest 16.15.
kumulacja
Postów 513
Data rejestracji 22.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I chociaż w "moich konkursach" powinny być zaznaczone na zielono, to mam i czarne kropki, i żółte kropki.
Zmieniam żółte na zielone, a i tak potem są żółte. A czarne też tkwią przy konkursach w dziale "moje konkursy",
chociaż te konkursy powinny wypaść z listy. Kolorowe kropki w swych konkursach noszę ... poprawić to proszę
doo
Postów 1210
Data rejestracji 12.07.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
pionas
Postów 7460
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
Jutro będę nad tym siedział, namierzyłem błąd ale potrzebuje kilku godzin na analizę i poprawkę.
Jutro rano poprawie sortowanie
pionas
Postów 7460
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
pionas
Postów 7460
Punkty karne 1
Konkursy dodane 60
cb656
Postów 1779
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Jak dodaję jakąś stronę z nowej wersji do zakładek, to nie wyświetla mi się favicon...
I znów rozległe, puste przestrzenie, czekające pewnie na łódkę, co w zieloności brodzi...
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
anialistopad
Postów 13548
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
W starej wersji na moją prośbę ( dzięki, Mistrzu) poprawiłeś niedogodność polegającą na tym, że kiedy po otrzymaniu powiadomienia o nowej PW wchodziło się do skrzynki odbiorczej i klikało w tę nową wiadomość, ona otwierała się i wyświetlała zawartość od samej góry - poprawiłeś, by przewijała się strona do ostatnio nieczytanej.
Pliizzz, zrób znów to samo (znów na moją prośbę ) w owej doskonalszej, nowej wersji e-konków
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
No przecież nie ja!!!