Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bajm
Postów 282
Data rejestracji 29.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pioge7
Postów 8205
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
wyłączam ją na forum... później włączam znowu aplikacje A ona się włącza na jednej z ostatnich wiadomości priv. I tak za każdym razem. czy tak jest czy to błąd?
pionas
Postów 7477
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
- w zakładce "na forum" ekranu głównego
- rozwijasz menu i klikasz "Forum"
- rozwijasz menu i klikasz "Forum" i wybierasz kategorię?
- rozwijasz menu i klikasz "Forum" i wybierasz kategorię a z niej konkretny wątek?
uruchamiasz aplikację poprzez kliknięcie w ikonę aplikacji czy na pasku powiadomień?Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
pioge7
Postów 8205
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pionas
Postów 7477
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
nie mam pojęcia czemu tak sie dzieje...
a w międzyczasie pojawia sie jakieś powiadomienie na pasku?
pioge7
Postów 8205
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Teaz też sprawdziłem, pisze z iPada, wcześniej pisałem z telefonu i zamknąłem aplikację na forum w tymże dziale. Teraz włączyłem aplikację i mam znowu otwarte na priv.
Może to jakiś u mnie błąd nie przejmuj się tak tylko zapytałem. Tak mam od dłuższego czasu więc się przyzwyczaiłem, ale zapytać nigdy nie zaszkodzi nie zaprzątaj sobie tym głowy dziękuje za chęci
bluegirl
Postów 292
Data rejestracji 27.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chętnie też widziałabym wskazanie, by w wątku "Wygrane na sprzedaż/wymianę" w przypadku sprzedaży, była podawana oczekiwana cena, do negocjacji, lub nie.
Część osób zamieszcza taką informację, wiadomo więc, czy wbijać na priv, negocjować, brać, czy też nie. Łatwiej też chyba wtedy znaleźć nabywcę, oczywiście gdy cena faktycznie okazyjna, a nie porównywalna, lub taka sama jak sklepowa.
Miło by było, oszczędzając czas zainteresowanych kupnem, jak i samych sprzedających, by weszło w krew i nawyk, podawanie orientacyjnej ceny.
Sama niejednokrotnie coś kupiłam, ale bywało i tak, że szukając prezentu dla bliskich, szukałam wśród ofert tutaj, by pomóc komuś coś spieniężyć, a i samej zyskać coś w dobrej cenie, pisałam wiadomości, a tu ceny jak w sklepie, jeśli załapie się na jakąś promocję, to i taniej mogę kupić bez czekania na wysyłkę, od razu z półki.
zdolnabestia
Postów 5165
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
pioge7
Postów 8205
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
chcialbym np. Zapsiać sobie że np. Z tą osoba się wymieniłem czymś, czy kupiłem paragon od niej, albo zapisać nawet imię, bo inni do mnie nie raz po imieniu, a ja nawet nie wiem z kim rozmawiam
jesli byłoby to możliwe, byłbym bardzo zadowlony
pioge7
Postów 8205
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
iszhara
Postów 3405
Data rejestracji 05.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Marzenia się spełniają...
pionas
Postów 7477
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Tak dokładnie, ikonka HOT oznacza konkursy z wartościowymi nagrodami (głownie moim zdaniem) - zazwyczaj jest to ikonka przy konkursach gdzie nagroda główna jest warta minimum 5000zł...
Można skorzystać z tagów -> https://www.e-kon...o/tagi/samochod.html
mampytanie
Postów 780
Data rejestracji 20.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może jakiś podział, tak jak jest to w dziale konkursy social media (można sobie tam wybrać fb lub instagram etc.)
pioge7
Postów 8205
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
dzięki za info
awi
Postów 2829
Data rejestracji 24.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pioge7
Postów 8205
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Pytam, bo ni stąd ni zowąd aplikacja sama się włącza... Piszę sobie SMSA i włacza się aplikacja, sprawdzam sobie pogode i aplikacja się włącza, siedzę na fejsie, i reklama w aplikacji się włącza
nie wiem czy usuwać ją czy coś jest z nią nie tak będę zobowiązany
ameryka
Postów 753
Data rejestracji 04.05.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pioge7
Postów 8205
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ameryka
Postów 753
Data rejestracji 04.05.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pionas
Postów 7477
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
W wolnych chwilach próbuję odnaleźć problem, bo u mnie tego nie ma i nie wiem czy jest to spowodowane...