Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Popieram Najlepiej zacząć od zapytań na FB przy tych wszystkich "rozdaniach", "rozdawajkach" i "losowaniach", czy organizator posiada zezwolenie dyrektora Izby Celnej na przeprowadzenie losowania. Może wreszcie w konkursach częściej trzeba będzie ruszyć głową, zamiast myszką
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
pionas
Postów 7479
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
https://www.e-kon.../strona/87/#p6180313
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
bajm
Postów 282
Data rejestracji 29.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bajm
Postów 282
Data rejestracji 29.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie będzie wprawdzie perfekcyjnie, ale o wiele lepiej niż teraz
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Woj. mazowieckie: tytuł konkursu
Województwo mazowieckie: tytuł konkursu
Mazowieckie: tytuł konkursu
No a jak jest kilka miast to alfabetycznie, czy jak się wpisze?
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Obecnie jak jest bardzo wiele miast to po prostu w ogóle ich nie wpisuję (pole tytuł ma ograniczoną liczbę znaków)...
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Jasne że propozycja bajm jest ciekawa, ale przez takich czepialskich jak Ty muszę wiedzieć wszystko żeby potem mi nikt czegoś nie zarzucił i nie denerwował...
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
No nie zawsze są baaaardzo istotne, momentami to uważam że przesada ale to moje zdanie...
bajm Zrobiłem małą poprawkę w drugim kroku formularza...
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
tylko taką delikatną, żeby od tupania nie zrobiła się dziura z tyłu monitora
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Ale ten konkurs jest widoczny na liście:
https://www.e-kon...nkursy-non-stop/p/4/ - 5 od góry...
Takim klikaniem to przecież codziennie każdy konkurs mógłby być wyświetlany - nie mam gwarancji że ludzie będą korzystać z takiej opcji z rozsądkiem
bluegirl
Postów 292
Data rejestracji 27.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czasem na widok baneru, czy nazwy nabieram chęci, a po wejściu studzi się mój zapał, bo w mojej okolicy nie ma takiego sklepu, a zbyt mało efektywna jestem, by zlecać komuś zakup, a konkursy traktuję jako dreszcxyk emocji oczekiwania na wyniki, by zgubić monotonię dnia.
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Najlepiej skopiuj poprzedni post z listą i nanieś zmiany"
Bo jak każdy dopisuje że coś już było, albo tylko daje jedną informację, to się robi bałagan - co jakiś czas ktoś to zbiera do kupy, ale mogłoby być ślicznie od razu
Ale oczywiście powinna to być jedynie zachęta, nie obowiązek, bo jeśli ktoś tylko na szybko chce coś dodać lub sprostować, to lepiej jakkolwiek niż wcale
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
apoccalipsa
Postów 6437
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Data rejestracji 27.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Świetny pomysł, mimo że organizatorzy często nie dotrzymują terminów, to "data podania wyników" pomogłaby oszczędzić sporo czasu