Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pionas
Postów 7496
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
kreatia
Postów 1754
Data rejestracji 04.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba się w bagnie niepowodzeń wytarzać, by potem wejść pod prysznic nagród.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pionas
Postów 7496
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
???
kreatia
Postów 1754
Data rejestracji 04.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pionas
Postów 7496
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7496
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Po to wprowadzone były gwiazdki aby wartościowe konkursy były promowane, ale chyba komuś zależy na tym aby takie konkursy nie były w czołówce (wg. oceny) i dają 1.
Zaczynam zastanawiać się czy takiego systemu oceniania nie zrobić tylko dla zarejestrowanych, wtedy tylko raz można by było ocenić konkurs, ale czy każdy będzie chciał tak oceniać?
Podobnie było z zieloną kropką, która zaczęła spełniać inną funkcję.
Dopiero na swój pierwotny tor wróciła (wraca) gdy dodany został system powiadamiania osób które oznaczyły konkurs zieloną kropką...
EDIT
Poza tym konkursy polecane to takie konkursy w których nagrody sięgają kwoty ~5000zł, a przecież są inne konkursy które też warto polecać innym
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pionas
Postów 7496
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Mam nadzieję, że dzięki powiadomieniom to się zmieni...
Gdyby każdy uczciwie oceniał konkurs to tak mogło by być.
Teraz wpadło mi do głowy że może taka ocena byłaby tylko przy komentarzach, wtedy każda ocena wnosiła by też jakąś treść, która uzasadniałaby dlaczego tyle gwiazdek
pionas
Postów 7496
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Chcę poprawić system komentarzy i wrócić do aplikacji na Androida, ale ciągle za mało czasu
mixik
Postów 1259
Data rejestracji 29.06.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo. Zwyciężyć i osiąść na laurach to klęska. (Józef Piłsudski)
kalka
Postów 2608
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pionas
Postów 7496
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
kalka
Postów 2608
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pionas
Postów 7496
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7496
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7496
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Dziwi mnie że problem zgaszasz Ty nie bruce
W konkursach na Facebook nie ma jednoznacznej informacji że to loteria - nie jestem w stanie tego ocenić dlatego to słowo zostało usunięte.
To fakt wszystko po łepkach, tak jak pisałem w innym temacie mam remont i nie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć, chyba lepiej aby w miarę na bieżąco było wszystko w bazie niż ma nic nie być? A potem ma polecieć lawina, która spowoduje że pojawi się jeszcze więcej wpadek...
pionas
Postów 7496
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Nie wiem jak Was rozumieć, ale zakładając że każda informacja która nie zawiera regulaminu jest loterią to 80% artykułów w bazie powinno mieć inną nazwę.
Jeśli w opisie konkursu na stronie Organizatora (lub w regulaminie) nie widzę słowa "loteria" to uznaję że to konkurs nie loteria.
pionas
Postów 7496
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
https://www.faceb...361238301869/?type=3
Nie ma nigdzie słowa loteria, wszędzie jest konkurs (nawet 3 razy).
Napisałeś już do Organizatora że organizuje loterię nie konkurs czy tylko tutaj się czepiasz?
pionas
Postów 7496
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7496
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Od początku istnienia serwisu używany był zwrot konkurs i nikomu to nie przeszkadzało, teraz mamy przesadzać stare drzewo?
Gość: kermit
ad.1 zbędne
Ciągłe przepychanki, przytyki, wzajemne czepianie się bruce i cb656
ad.2 potrzebne
Osobny wątek np. pod tytułem "bruce i cb656"
ad.3 mogłoby być
trochę spokoju