Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pionas
Postów 7479
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Uważam, że jeśli komentarz jest nieaktualny to info na pw lub przez koniczynkę i dodanie nowego - wtedy konkurs pojawi się na liście "Ostatnio komentowane"...
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
Gość: tusienka
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Obecnie jest coś takiego, że wszystkie konkursy trafiają do kategorii głównej zakończone, po wejściu w nią są podkategorie:
Konkursy fotograficzne - zakończone
Konkursy lokalne - zakończone
Konkursy nagrody gwarantowane - zakończone
Konkursy NON STOP - zakończone
Konkursy promocyjne - zakończone
Konkursy SMS - zakończone
Konkursy plastyczne - zakończone
Konkursy dla uczniów i studentów - zakończone
Konkursy Social Media- zakończone
Konkursy na blogach - zakończone
Przy każdej kategorii masz liczbę mówiącą ile konkursów zakończonych jest w tej podkategorii.
Konkursy z kategorii konkursy aktualne trafiają do konkursy zakończone i niestety wymieszane są wśród konkursów z podkategorii...
Ale w praktyce coś jest nie tak. Może tylko ja tak mam
Po wejściu na liście pod ikonkami mam tylko dwa konkursy nie 4 .
Jeden jest z działu aktualny- jest ok tak jak mówisz.
Drugi na liście jest promocyjny ( przy ikonce promocyjnych potwierdza się mam cyferkę 1 jest ok)
Trzeciego i czwartego nie mam w ogóle na liście.
Trzeci widzę tylko na ikonce lokalne- wyświetla mi się 1 i to też się zgadza.
Czwarty jest fb. Przy ikonce Social Media zakończone widnieje 0, a jak wejdę to jednak jest tam jeden.
Więc ponawiam pytanie- czemu konkurs mi się ukrył?
Drugie - po co ta lista jak i tak trzeba w ikonkach szukać czy nie ma czegoś więcej.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
luko922
Postów 4764
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi o to, żeby zrobić takie miejsce (naturalnym miejscem byłaby dla mnie pusta przestrzeń pod "Ostatnio na forum"), w którym mógłbym sobie przypiąć różne wątki z forum tak, by one tam były zawsze. Są bowiem takie wątki, do których mam często potrzebę zaglądnąć, a nie ma ich w "Ostatno na forum", więc muszę przeszukiwać poszczególne tematy (a nigdy nie pamiętam co gdzie dokładnie jest), a tak mógłbym je sobie tam przypiąć na stałe. Np. "NA CO CZEKAMY", "Paragony na trwające konkursy", itp.
Myślę, że mogłoby to być sporym ułatwieniem dla wielu. Hmm... Dałoby się coś takiego zrobić pionas?
***** ***!
slavek
Postów 1714
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
luko922
Postów 4764
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
slavek
Postów 1714
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
można by natomiast pomyśleć o przycisku w prawym górnym rogu powodującego powiadomienia o odpowiedziach w danym wątku
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
luko922
Postów 4764
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale tu nie chodzi o to, że ja chcę śledzić odpowiedzi innych w wątku, tylko chcę mieć po prostu do nich łatwy dostęp WŁAŚNIE WTEDY, gdy wątek jest martwy. Jeśli w wątku panuje ruch, to nie muszę go szukać w czeluściach forum, bo wyskakuje w "Ostatnio na forum". A są takie wątki, które nie zawsze są "na topie", a mimo to są dla mnie w jakiś sposób ważne/użyteczne - właśnie je chciałbym sobie przypiąć, jeśli byłaby taka możliość, by nie musieć przekopywać się przez forum.
pioge7
Postów 8205
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
To jest opinia o użytkowniku, które opinie to dają inni użytkownicy.
luko922
Postów 4764
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Póki co to tak.
Mam pewne problemy z serwerem i nie planuję póki co żadnych dodatków spersonalizowanych pod każdą osobę...
luko922
Postów 4764
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Domenka fajna była, ale raczej już nie będzie używana...
P.S. Upload zdjęć powinien już działać...
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7479
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
To globalna zmiana ale nie odswiezylo plików w cache'u.
Teraz mnie nie ma, przed komputerem bede wieczorem, albo F5 lub ctrl+r albo niestety musisz poczekać do wieczora...