Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zdolnabestia
Postów 5166
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
synk
Postów 850
Data rejestracji 29.12.2012
Punkty karne 1
Konkursy dodane 3
A tak z realnych elementów może rozwijany kalendarz do wyboru dat rozpoczęcia/końca konkursu.
Są trzy prawdy: świento prawda, tys prawda i g**no prawda
zdolnabestia
Postów 5166
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
dang21
Postów 931
Data rejestracji 27.01.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
synk
Postów 850
Data rejestracji 29.12.2012
Punkty karne 1
Konkursy dodane 3
dang21
Postów 931
Data rejestracji 27.01.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pionas
Postów 7496
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
daty przeniesione pod organizatora...
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
Gość: giuliettaX
pioge7
Postów 8206
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
pionas
Postów 7496
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pionas
Postów 7496
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Wydaje mi się, że jeśli już ktoś tak oznaczył konkurs to raczej go nie interesują wyniki bo już je zna...
pionas
Postów 7496
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
b) zielona - oznacza konkurs w którym wziąłeś(aś) udział
c) szara - oznacza konkursy, który Cię nie interesuje
d) żółta - tzw. "schowek", możesz tak oznaczyć konkurs, do którego chcesz wrócić. Zamiast tak oznaczać konkurs można skorzystać z opcji przypomnienia o konkursie.
e) niebieska - kropka ta używana jest do oznaczania zakończonych konkursów w których wygrałeś(aś). Konkurs w bazie jest przechowywany przez 120 dni od daty zakończenia
taka była wizja kropek, ale jak wiemy nie każdy korzysta z nich według przeznaczenia (różnie oznaczacie konkursy nawet te ze swoim udziałem, tylko po to aby ich udział nie był brany pod uwagę w "Udział wzięło")
pioge7
Postów 8206
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
wchodząc na niektóre tematy w moim iPadzie wyskakują jakieś reklamy typu:
natomiast naciskając na przewijanie po stronach 3 cyfrowych np. Tu jest 104 a chcę na 103 wychodzi coś takiego:
wczoraj ok 23 było ok, dziś wstaje i takie coś na innych stronach typu wp.pl Onet.pl czy innych forach nic takiego się nie dzieje, tylko na ek
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pionas
Postów 7496
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pierwsze widzę takie reklamy u nas nic takiego nie ma...
pioge7
Postów 8206
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
zastanawia mnie czemu tylko na tej stronie się dzieje coś takiego? Inne strony działają bez zarzutów
EDIT sprawidzłem na innej przeglądarce strony się otwierają fajnie ale rekalam wyskauje
Halszka
Postów 606
Data rejestracji 15.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dodam ze jakiś miesiąc temu przez okres ok tygodnia otwierała mi sie ten sposób inna reklama (jakaś pani w czerwieni) ale jakoś samo przestało sie wyświetlać.
Przeszedl mi przez myśl wirus... ale jak? Może to któraś aplikacja? Ale nie! Przecież to tylko na E-konkursy...!! Nie wiem, ale bardzo wkurza...
pionas
Postów 7496
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
Da się w ogóle to coś zamknąć?
Możecie napisać albo porobić zrzuty ekranu kiedy coś takiego się dzieje?
To dzieje się na każdej podstronie czy tylko na jakiś konkretnych?
pioge7
Postów 8206
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Za każdym razem reklama lidla, da się ją zamnknąć. U mnie pojawia się na niektórych stronach i nie zawsze. Ale tylko na forum, na stronach z konkursami nie.
pionas
Postów 7496
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pioge7
Postów 8206
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6