Reklama na e-Konkursy.info

Smolar

gregory

#7223621 Napisano: dzisiaj o 15:25:32
anoo napisał(a):

Felix - jedna nagroda na gospodarstwo domowe, tak?

tak. rozumiem ten zapis dla wiekszych nagród, ale żeby orzeszków za 50 zł ludziom żałować...

atyde25

#7223636 Napisano: dzisiaj o 16:02:22
Fujjj jaka ta bluza bez urazy mało wyjściowa z Knorra. Mam maila z DPD na skiety z loterii Knorr-15:51.
Zadam szyku na mieście.
1 kumulacja 0

atyde25

#7223639 Napisano: dzisiaj o 16:03:43
A skiety, czapki, te paskudne bluzy i koszulki też nie lepsze też ograniczenia po 1 nagrodzie. Dobrze chociaż ,że była i loterii i konkurs. Co ja piszę to nie jest strata a zysk jak się tego nie dostanie:P

Jestemnowa

#7223647 Napisano: dzisiaj o 16:18:14
atyde25 napisał(a):

Fujjj jaka ta bluza bez urazy mało wyjściowa z Knorra. Mam maila z DPD na skiety z loterii Knorr-15:51.
Zadam szyku na mieście.

Nie wiem , który kolor masz ale ja mam biel i już pisałam ,że ten makaron wygląda obrzydliwie . Fason ok i rozmiar też ,  taka oversize no ale ten nadruk 🤮 na  rękawie śliczna papryka i tylko to mogłoby być na niej .
1 kimberly 0

notta

#7223662 Napisano: dzisiaj o 16:52:17
Jestemnowa napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Zadam szyku na mieście.

Nie wiem , który kolor masz ale ja mam biel i już pisałam ,że ten makaron wygląda obrzydliwie . Fason ok i rozmiar też ,  taka oversize no ale ten nadruk 🤮 na  rękawie śliczna papryka i tylko to mogłoby być na niej .

Ta biała bluza aż sie prosi by na nią zupkę wylać 😅
1 andii 0