Reklama na e-Konkursy.info

Smolar

masza

#7203665 Napisano: 03.09.2024 20:49:52
I mogliby pokazać gdzie jest dział z nagrodami niewydanymi, na które nie ma rezerwy  emotka

Jestemnowa

#7203672 Napisano: 03.09.2024 21:32:17
Mogli pokazać tych pracowników , którzy dzwonią informując o wygranych  emotka  coś w stylu " to Ci którzy przekazują Wam dobre wiadomości " . Chciałabym zobaczyć tego Pana , który do mnie dzwonił za każdym razem taki spokój w głosie i kultura wypowiedzi (nie to co krzykacze z kropki bordo )

netka2000

#7203674 Napisano: 03.09.2024 21:36:07
Jestemnowa napisał(a):

Mogli pokazać tych pracowników , którzy dzwonią informując o wygranych  emotka  coś w stylu " to Ci którzy przekazują Wam dobre wiadomości " . Chciałabym zobaczyć tego Pana , który do mnie dzwonił za każdym razem taki spokój w głosie i kultura wypowiedzi (nie to co krzykacze z kropki bordo )

Potwierdzam
1 masza 0

visserarthur

#7203678 Napisano: 03.09.2024 22:01:04
wuzetka92 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Jaki prawnik poszedłby na etat do Smolara… aż tak dużo zapewne nie płacą… no może student na aplikacji- zawsze wstępną analizę może przeprowadzić.

Nie wiem w sumie co ten film miał na celu, do kogo jest skierowany, do potencjalnych klientów pewnie, ale nie ogarniam zdziwienia, jeśli chodzi o prawników. Sądzicie, że agencje, które zatrudniają po kilkadziesiąt osób, nie mają prawników na stanie? 😀

Pewnie, że nie mają. Współpracują jedynie, jeśli jest taka potrzeba.
Ps: Czy w tym filmiku wystąpił ktoś z tych, którzy „losują na Youtube”…?
0 0

misiamarysia

#7203679 Napisano: 03.09.2024 22:08:52
Fajny film, podoba mi się emotka
0 0

rufus

#7203681 Napisano: 03.09.2024 22:14:42
Jestemnowa napisał(a):

Jak z dobra glowna nagroda to moga sobie krzyczec, dla dobrej wygranej przetrawie ten mankament. emotka
0 0

Jestemnowa

#7203682 Napisano: 03.09.2024 22:22:53
Tylko weź najpierw wygraj ta dobra główną u kropki bordo ale tak żeby Ci ja wydali emotka   u nich odstęp między liczbami w nr paragonu jest problemem  emotka  a wyjaśnić swój punkt widzenia graniczy tam z cudem . Bardzo Nie lubię kropki bordo .
0 0

cb656

#7203752 Napisano: 04.09.2024 13:20:22
Jestemnowa napisał(a):

Tylko weź najpierw wygraj ta dobra główną u kropki bordo ale tak żeby Ci ja wydali emotka   u nich odstęp między liczbami w nr paragonu jest problemem  emotka  a wyjaśnić swój punkt widzenia graniczy tam z cudem . Bardzo Nie lubię kropki bordo .

Bardzo nie lubię, gdy ktoś nie lubi Kropki Bordo w topie dotyczącym mojego ukochanego Smolara, ech.... emotka emotka

Jestemnowa

#7203755 Napisano: 04.09.2024 13:38:52
cb656 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Bardzo nie lubię, gdy ktoś nie lubi Kropki Bordo w topie dotyczącym mojego ukochanego Smolara, ech.... emotka emotka

Zapewne jestem już  innym pokoleniem  i nie wyrywam z kontekstu i nie szukaj Pan problemu tam gdzie go nie ma ! SMOLAR emotka
0 0

cb656

#7203756 Napisano: 04.09.2024 13:47:29
Jestemnowa napisał(a):

...nie wyrywam z kontekstu i nie szukaj Pan problemu tam gdzie go nie ma!

Ojtam, ojtam! emotka
1 kumulacja 0

Jestemnowa

#7203757 Napisano: 04.09.2024 14:00:24
cb656 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

...nie wyrywam z kontekstu i nie szukaj Pan problemu tam gdzie go nie ma!

Ojtam, ojtam! emotka

Gotowe emotka
1 cb656 0

cb656

#7203758 Napisano: 04.09.2024 14:12:39
notta napisał(a):

https://www.youtu.../watch?v=paJRAF0nVQ4 Smolar od kuchni!

Narrator to wynajęty AKTOR, reszta to autentyk. Prawdziwi pracownicy, łącznie z Szefem.
1 kumulacja 0

Morganeczka

#7203763 Napisano: 04.09.2024 14:38:18
Ej aż się ośliniłam.... Czy kiedykolwiek w jakimkolwiek konkursie był do wygrania G-Wagon? (widziałam że w filmiku kokardkę na niego klepali). Jeśli zobaczyłabym taki konkurs kupywałabym na zmianę ze starym 3x dziennie ... az mam dreszcze
0 0

simonapp

#7203813 Napisano: 04.09.2024 16:39:39
Pepa napisał(a):

radziosny napisał(a):

simonapp napisał(a):

radziosny napisał(a):

Hmm nie pokazali najciekawszego: jury, komisji konkursowych..

Zwróciłam uwagę na inny szczegół. 
Z czym Wam się kojarzy PUCHAR? 
--------------- 
Dla mnie to nieodłączny SYMBOL wygranej w tej Agencji. Moment jego pojawienia jest stale oczekiwany,  daje wiele radości.
A co się z nim dzieje? 
-------------- 
Zostaje ..... zatopiony, ....  przewraca się, 
emotka

Myślę, że to akwarium symbolizuje głęboki ocean. A  zatopiony puchar wartości tej wspaniałej agencji, które przetrwają na zawsze jak wrak Tytanika dnie oceanu.
Jak to czytacie ze Smolara - to wiecie.. emotka

Inna opcja to to, że każda materialna wygrana jest tak naprawdę h... warta, bo każda skończy jak Tytanik na dnie oceanu, zardzewieje, zestarzeje się, roztrwoni się.. liczy się teraz, to jakie mamy relacje z ludźmi, czasu jest niewiele, dzisiaj wygrywamy czajnik, a niebawem sami skończymy jak ten Tytanik..

Ale mam nadzieję, że chodziło im o tą pierwszą opcję. emotka

To jest ten puchar, który trzeba wydobyć z dna oceanu, żeby wygraćemotka

Tak, to daje wiele do myślenia. 
emotka
0 0

agakaz2

#7203817 Napisano: 04.09.2024 16:55:01
cb656 napisał(a):

notta napisał(a):

Narrator to wynajęty AKTOR, reszta to autentyk. Prawdziwi pracownicy, łącznie z Szefem.

tak potwierdził mi to ten AKTOR i powiedział że pracownicy sobie swietnie poradzili emotka
0 0

darog

#7203857 Napisano: 04.09.2024 21:19:31
Dziwne. Nagrody główne wartości 7 tys zł - losowanie jawne na YT (tak jak Cleanic dziś i inne ) i niezwłocznie zamieszczone na kanale.

Wycieczka Corona wyspa - losowanie wczoraj - tajne. choć wartość nagrody prawie 60 tys zł, 
dziwne.

FBsebastian3

#7203871 Napisano: 04.09.2024 22:35:07
agakaz2 napisał(a):

cb656 napisał(a):

notta napisał(a):

tak potwierdził mi to ten AKTOR i powiedział że pracownicy sobie swietnie poradzili emotka

Tylko dlaczego komentarze wyłączone?
1 darog 0

masza

#7203881 Napisano: 05.09.2024 00:35:29
FBsebastian3 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

cb656 napisał(a):

notta napisał(a):

może, żeby ich nie stresować:)

A tak na marginesie, to Ci ludzie  są  za młodzi, zeby tam od poczatku pracować....Teraz macie odpowiedź na pytanie, czemu im się co rusz zmienia gust:)

AAA i jeszcze jedno; nie pokazali , gdzie tak skrzętnie przechowują nasze dane:))))))))))
1 cb656 0

loteryjny

#7203884 Napisano: 05.09.2024 01:28:01
masza napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

cb656 napisał(a):

notta napisał(a):

A tak na marginesie, to Ci ludzie  są  za młodzi, zeby tam od poczatku pracować....Teraz macie odpowiedź na pytanie, czemu im się co rusz zmienia gust:)

AAA i jeszcze jedno; nie pokazali , gdzie tak skrzętnie przechowują nasze dane:))))))))))

Wierzysz w to, że agencje mają czas i chęci tak dokładnie czytać wszystkie hasła? emotka
0 0

masza

#7203913 Napisano: 05.09.2024 09:05:51
loteryjny napisał(a):

masza napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

cb656 napisał(a):

notta napisał(a):

Wierzysz w to, że agencje mają czas i chęci tak dokładnie czytać wszystkie hasła? emotka

Coś tam czytają ......
1 cb656 0