Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najfajniejsze wygrane 2013? takie, o których wiem, że były efektem mojego pseudofilozoficznoliterackiego wysiłku, a nie działaniem niewidzialnej ręki losującej panienki czy też żebrającej maszyny głosującej. nawet, jeżeli były to nagrody zaliczane do drobnicy, to jednak cieszyły - pewnie bardziej niż gdybym fartem zdobyła sto tysięcy złotych
we must suffer to free our pain
mixik
Postów 1259
Data rejestracji 29.06.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
ale najważniejsza - zdrowa i śliczna córunia tatunia (27.12) oj czuję, że jeszcze namiesza w przyszłości w konkursowym światku
Dlatego cała druga połowa grudnia wyjęta z życiorysu... powoli dochodzimy z żonką do ładu i składu... i do konków
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo. Zwyciężyć i osiąść na laurach to klęska. (Józef Piłsudski)
dotusia
Postów 476
Data rejestracji 06.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- skuter z top marketu
- 2 tablety Samsung z helleny, jeden Lenovo z top marketu i iPad (marudziłam, że chcę tablet wygrać to miałam urodzaj)
- 2 ekspresy Dolce Gusto
- aparat Nikon coolpix
- gadżety ASUSa o wartości 1000 zł (w tym dysk zew 500GB na moje zdjęcia )
- słuchawki MONSTER BEATS solo, które sprzedałam i zamieniłam w upragnioną lampę błyskową do aparatu,
- mnóstwo gadzetów dla dzieci,książek, filmów, lego duplo
- kosmetyki - głównie NIvea, kosze piknikowe, zestawy spożywcze i inne rzeczy, których nie pamiętam
http://allegro.pl...ng.php?us_id=1524623
iwona0103
Postów 2419
Data rejestracji 04.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
udało mi się zrealizować 2 małe marzenia o pralce i ekspresie (a nawet dwóch )... dodatkowo te większe nagrody to Samsung Galaxy S II, notebook Asus Transfromer, tablet, karta z Rexony (1000) i z RMF (600), okulary przeciwsłoneczne (1500 ), bony, bilety, duuużo kosmetyków i jedzonka
Podejrzewam, że rok 2014 będzie trochę słabszy, bo czasy studenckie "z pięcioma zajęciami na krzyż" minęły bezpowrotnie
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
josefina
Postów 297
Data rejestracji 31.01.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkim zycze duzo wygranych, ogormnej motywacji, pieknej weny i zdrowia, bo jak jego nie ma to wszystko jest do kitu....:)
agnus27
Postów 138
Data rejestracji 28.09.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bezaczek7
Postów 3348
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oby ten rok był równie dobry jeśli idzie o ilość, o wartości marzę po cichu, a o lepszym na razie nawet nie śnię
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 8 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,ABC,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Spar; okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Lotos.
kachakacha
Postów 947
Data rejestracji 30.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- 1000zł Rexona,
- zegarek Diesel,
- 7 ipodów shuffle,
- mikser,
- kilka różnych zestawów z Deante (zlewozmywak, głowice natryskowe i baterie),
- alkohole,
- duuużo bonów do sklepów.
Na koniec roku trafił mi się wyjazd do Warszawy na finał Taśmozrywaczy i po cichu marzę o nagrodach finałowych
W przyszłym roku chciałabym zacząć aktywniej grać w konkursach promocyjnych i tych bardziej twórczych (o ile czas pozwoli).
Marzy mi się nowy tablet, laptop, aparat foto i może coś do urządzenia domu.
A Wam życzę, aby konkursowy rok 2014 był lepszy niż poprzedni!
spursman
Postów 1032
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrało się między innymi:
3 Ipody Shuffle
Tablet Samsung Galaxy 3
karty przedpłacone:
600 rmf
550 wbk
2500 VISA
2 kartony Laysów
120 puszek piwa, 6 bluz, 9 piłek -wszystko od Warki
oraz wiele innych mniejszych rzeczy.
W sumie łączna wartość ok 10 tysięcy zł - więc bez rewelacji
ale i tak jestem zadowolony
\"Kto prawdę mówi, ten niepokój wszczyna\"
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
natala91
Postów 426
Data rejestracji 15.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tablet samsung z helleny
weekend w Spa z kinder bueno
sporo kosmetyków
bon Tesco 100 zł
plecak z biedronki
foremki,puszki,maskotki,blender,sanki, i dużo drobnych nagród.
dotusia
Postów 476
Data rejestracji 06.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak tak sobie podliczyłam to nagrody za ok. 10 tys. z czego większość ugrana do wrześnie, kiedy wróciłąm do pracy... w 2012 roku było lepiej głównie za sprawą 3 kin domowych 3d blu-ray z Wedla... ale nie narzekamy
najbardziej żałuję, że przegapiłam fantastyczną wygraną dla moich rodziców, którzy pomagają nam zajmować się dziećmi a przy tym pracują zawodowo na pełen etat... chciałam wygrać im wyjazd i udało się - wygrałam tydzień w Łebie, ale było tylko dwa dni na przesłanie danych, a ja niestety zorientowałam się dopiero dzień po.... mam nadzieję, że nie będzie w tym roku takich gapowych i uda mi się jednak wygrać wakacje moim kochanym rodzicom
mallina
Postów 829
Data rejestracji 17.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, że rok 2014 będzie obfitował w fajne konkursy i wartościowe nagrody - czego życzę sobie i Wam
notta
Postów 8154
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
dodam tylko że najfajniejsze nagrody w moim przypadku to Brazylia z Burna,
Paryż z Rossmana,
3000zł od Winiar
ogólnie najlepszy rok w moim wykonaniu
Oby kolejny był lepszy
Szczęśliwych paragonów życzę |
Polecanki: https://goodie.pl/kody/IVANOTTA | https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://www.mbank...ml?numer=ivanotta123
aneczka128
Postów 412
Data rejestracji 12.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli potrafisz o czymś marzyć to potrafisz także tego dokonać
Gość: merus
xooxoo
Postów 856
Data rejestracji 29.09.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Fajnie, że inni mogę wygrać coś bardziej wartościowego może mi w końcu też się uda
hubcio
Postów 30
Data rejestracji 05.05.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witaj w klubie:) u mnie tez gorzej być nie mogło:)
Gość: bruce
Jednak np. w Japonii siódemka kojarzy się z siedmioma bogami szczęścia, zaś w XVI wieku istniała legenda o siedmiu złotych miast Ciboli, miastach pełnych złota i bogactw.
Zatem - dzięki i nawzajem - wielu bogactw i wygranych oraz jeszcze lepszego tego roku dla wszystkich!
Gość: wygrywac