Reklama na e-Konkursy.info

Lay's

asiczka

#6552941 Napisano: 02.12.2018 21:39:39
mrklucha napisał(a):

cb656 napisał(a):

mrklucha napisał(a):

cb656 napisał(a):

mrklucha napisał(a):

Z mojej strony pojawia się pytanie. Na ekranie głównym, tym, gdzie pod jakąś paczką kryje się dana nagroda i można kliknąć "weź udział", zastanawia mnie jedno: czy to, którą paczkę wybiorę, ma znaczenie? Tzn. czy zdjęcie musi nawiązywać do tej konkretniej paczki (np. stixy).

emotka emotka wow... pytanie mnie przygięło do ziemi emotka

no ale przyznaj, nie zastanawiało Cię to? :)
No teoretycznie nic na ten temat w regulaminie nie zauważyłem, ale przeczytam go jeszcze raz. Głupio by wyszło, jakby się okazało, że to ma jakiekolwiek znaczenie.

Jestem strasznie zawstydzony, że nigdy nie patrzyłem tak na to zadanie emotka

Aaa tam, pocieszę tym, że przy ostatnim zgłoszeniu starałem się jak cholera, zrobiłem fajne zdjęcie, obrobiłem je pięknie w Photoshopie i wrzuciłem do formularza, ale... nie wstawiłem tych kolorowych obrazków z ich strony. Po prostu nie pasowały. A regulamin mówi, że prace będą ocenianie m.in. "w szczególności z uwzględnieniem wykorzystania elementów graficznych dostępnych na stronie", czy jakoś tak. Już nie jestem zadowolony. emotka

A mnie się wydawało, że jak się nie doda naklejki to nie przepuszcza dalej. 
0 0

mrklucha

#6552961 Napisano: 02.12.2018 23:29:46
asiczka napisał(a):

mrklucha napisał(a):

cb656 napisał(a):

mrklucha napisał(a):

cb656 napisał(a):

mrklucha napisał(a):

Z mojej strony pojawia się pytanie. Na ekranie głównym, tym, gdzie pod jakąś paczką kryje się dana nagroda i można kliknąć "weź udział", zastanawia mnie jedno: czy to, którą paczkę wybiorę, ma znaczenie? Tzn. czy zdjęcie musi nawiązywać do tej konkretniej paczki (np. stixy).

No teoretycznie nic na ten temat w regulaminie nie zauważyłem, ale przeczytam go jeszcze raz. Głupio by wyszło, jakby się okazało, że to ma jakiekolwiek znaczenie.

Aaa tam, pocieszę tym, że przy ostatnim zgłoszeniu starałem się jak cholera, zrobiłem fajne zdjęcie, obrobiłem je pięknie w Photoshopie i wrzuciłem do formularza, ale... nie wstawiłem tych kolorowych obrazków z ich strony. Po prostu nie pasowały. A regulamin mówi, że prace będą ocenianie m.in. "w szczególności z uwzględnieniem wykorzystania elementów graficznych dostępnych na stronie", czy jakoś tak. Już nie jestem zadowolony. emotka

Och, no to kurcze miałem farta, bo dodałem jakąś naklejkę, ale uznałem, że nie pasuje i wywaliłem gdzieś poza kadr... Ciekawe. emotka
0 0

mikron22

#6552967 Napisano: 03.12.2018 00:44:38
mrklucha napisał(a):

asiczka napisał(a):

mrklucha napisał(a):

cb656 napisał(a):

mrklucha napisał(a):

cb656 napisał(a):

mrklucha napisał(a):

Och, no to kurcze miałem farta, bo dodałem jakąś naklejkę, ale uznałem, że nie pasuje i wywaliłem gdzieś poza kadr... Ciekawe. emotka

Te regulaminy zazwyczaj są tak zawiłe, że wcale bym się nie zdziwił jakby się okazało, że kilku laureatów wygrałoby nie dodając naklejek, bo np. pomysł byłby mega kreatywny.
0 0

magie1982

#6553146 Napisano: 03.12.2018 15:45:14
Będą dziś jakieś wyniki?
0 0

kawazczekolada

#6553162 Napisano: 03.12.2018 16:30:48
magie1982 napisał(a):

Będą dziś jakieś wyniki?

już były dziś wyniki i maile. do 29.12
0 0

noska81

#6553163 Napisano: 03.12.2018 16:31:23
kawazczekolada napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Będą dziś jakieś wyniki?

udało Ci się coś upolować?
0 0

mikron22

#6553173 Napisano: 03.12.2018 16:40:26
Maile z 28.11 5 minut temu.
0 0

kawazczekolada

#6553187 Napisano: 03.12.2018 17:04:27
noska81 napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Będą dziś jakieś wyniki?

udało Ci się coś upolować?

nie mi nie bo nie grałam akurat w te dni. Czekam dopiero az rusza z wynikami pod koniec tygodnia
0 0

FBsylwia14

#6553255 Napisano: 03.12.2018 21:12:10
Wygrał ktoś tytułem nie nawiązującym do już istniejącego tytuł filmu?
0 0

delvitto

#6553266 Napisano: 03.12.2018 22:11:46
podpowiedzcie proszę, o co chodzi z tym zdjęciem w lays, bo dotąd nie grałam emotka  trzeba swoje jakieś dać, to ma do czegoś nawiązywać? Czy wystarczy te ich fotki poubierać w obrazki? Czytałam regulamin, i myślałam że tylko odpowiedź na pytanie jest zadaniem, a tu patrzę jakieś fotkiemotka
0 0

malg

#6553272 Napisano: 03.12.2018 22:41:11
delvitto napisał(a):

podpowiedzcie proszę, o co chodzi z tym zdjęciem w lays, bo dotąd nie grałam emotka  trzeba swoje jakieś dać, to ma do czegoś nawiązywać? Czy wystarczy te ich fotki poubierać w obrazki? Czytałam regulamin, i myślałam że tylko odpowiedź na pytanie jest zadaniem, a tu patrzę jakieś fotki emotka

Ja wygrałam w poprzednim etapie ich zdjęciem. 
0 0

margarittta

#6553307 Napisano: 04.12.2018 08:18:44
malg napisał(a):

delvitto napisał(a):

podpowiedzcie proszę, o co chodzi z tym zdjęciem w lays, bo dotąd nie grałam emotka  trzeba swoje jakieś dać, to ma do czegoś nawiązywać? Czy wystarczy te ich fotki poubierać w obrazki? Czytałam regulamin, i myślałam że tylko odpowiedź na pytanie jest zadaniem, a tu patrzę jakieś fotki emotka

nagrodę główną?
0 0

malg

#6553578 Napisano: 04.12.2018 19:51:03
holaaolaa napisał(a):

malg napisał(a):

delvitto napisał(a):

nagrodę główną?

Nie. 
0 0

margarittta

#6553601 Napisano: 04.12.2018 21:07:44
Ile razy najwięcej wygraliście na jedne dane?
0 0

assal

#6553608 Napisano: 04.12.2018 21:21:56
Holaaolaa: Kilka osób ma trzy nagrody na siebie. Czy ktoś ma więcej, nie wiem  emotka
0 0

nikola-s

#6553647 Napisano: 04.12.2018 23:43:03
Może mi ktoś powiedzieć jak usunąć niechciane znaczki? Hahaha emotka wywaliłam je gdzieś poza kadr ale nie wiem czy zrobiłam to dobrze hihi emotka
0 0

mrklucha

#6553649 Napisano: 05.12.2018 00:35:13
nikola-s napisał(a):

Może mi ktoś powiedzieć jak usunąć niechciane znaczki? Hahaha emotka wywaliłam je gdzieś poza kadr ale nie wiem czy zrobiłam to dobrze hihi emotka

Jest tam przycisk "resetuj znaczki", czy jakoś tak emotka  Jak poza kadrem to się nie przejmuj. RACZEJ
0 0

katake

#6553655 Napisano: 05.12.2018 08:20:48
assal napisał(a):

Holaaolaa: Kilka osób ma trzy nagrody na siebie. Czy ktoś ma więcej, nie wiem  emotka

Czy to są główne,czy te mniejsze?
0 0

agnike

#6553759 Napisano: 05.12.2018 14:03:47
Mam pytanie do osób które wygrały główną emotka w jakim odstępie czasu przyszły nagrody ? Mam dziś info o wysłanym głośniku, a nie ukrywam że wypatruję już niecierpliwie iPhone  emotka
1 katake 0

katake

#6553764 Napisano: 05.12.2018 14:40:44
agnike napisał(a):

Mam pytanie do osób które wygrały główną emotka w jakim odstępie czasu przyszły nagrody ? Mam dziś info o wysłanym głośniku, a nie ukrywam że wypatruję już niecierpliwie iPhone   emotka

Jak uda mi się mieć taką rozkmninkę...dam znać emotka
Głośnik z którego etapu,tak z ciekawości,jak szybko wysyłają nagrody.
0 0