Reklama na e-Konkursy.info

Lay's

@gnieszk@

#6502301 Napisano: 25.06.2018 20:11:51
agicho napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

kumulacja napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

luko922 napisał(a):

Kaufland poinformowany do końca? Ma ktoś z ostatnich dwóch dni?  emotka

Tak. Wyniki są już też na stronie.

https://konkurskibica.pl/#zwyciezcy

Czy chodzi o ten konkurs? Tu nie ma zwycięzców z ostatnich dwóch dni.

A on nie był do 20.06?

Tak był do 20 a wyniki te co są, to juz były przed weekendem emotka

Ja widzę wyniki do 20.06 włącznie.
0 0

agicho

#6502305 Napisano: 25.06.2018 20:17:42
@gnieszk@ napisał(a):

agicho napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

kumulacja napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

luko922 napisał(a):

Tak. Wyniki są już też na stronie.

https://konkurskibica.pl/#zwyciezcy

Czy chodzi o ten konkurs? Tu nie ma zwycięzców z ostatnich dwóch dni.

A on nie był do 20.06?

Tak był do 20 a wyniki te co są, to juz były przed weekendem emotka

Ja widzę wyniki do 20.06 włącznie.

Na dwóch przeglądarkach widzę tylko do 17.06  emotka
0 0

@gnieszk@

#6502308 Napisano: 25.06.2018 20:20:45
0 0

wiesia30

#6502314 Napisano: 25.06.2018 20:30:27
cb656 napisał(a):

agicho napisał(a):

kumulacja napisał(a):

luko922 napisał(a):

https://konkurskibica.pl/#zwyciezcy Czy chodzi o ten konkurs? Tu nie ma zwycięzców z ostatnich dwóch dni.

Na dwóch przeglądarkach widzę tylko do 17.06  emotka

Potwierdzam. Na dwóch przeglądarkach tylko do 17 czerwca.

ja też widzę tylko do 17tego
0 0

@gnieszk@

#6502315 Napisano: 25.06.2018 20:32:30
No to najwidoczniej mam jakąś czarodziejską przeglądarkę. Dowód trzy posty wyżej. Maile zresztą też już były (do 19.06 na pewno)
1 wiesia30 0

Pitach

#6502321 Napisano: 25.06.2018 20:43:14
Czy ktoś mógłby wrzucić listę z ostatniego dnia?
0 0

omuzu

#6502322 Napisano: 25.06.2018 20:44:34
[quote=

cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

cudaczek121]Wiem, że cb656 sobie jaja robi, ale jeśli to komuś pomoże, wysłałam zgłoszenie o 21.24 i mam kino domowe emotka

Absolutnie coś w tym jest! emotka  Dziękuję cb656 i Cudaczku121. Wysłałam zgłoszenie dokładnie o tej godzinie i....wygrałam  koszulkę.emotka Pewnie wysłałam w inny dzień tygodnia , fazy księżyca lub cokolwiek było inaczej i algorytm tak do końca nie zadziałał ... Chyba potrzeba więcej danych. Pozdrawiam serdecznie!

ace

#6502324 Napisano: 25.06.2018 20:49:03
Avanti z Kauflandu już informowało? Bo widzę swoje imię i inicjał nazwiska i tak się zastanawiam, ja czy nie ja?

petunija1

#6502337 Napisano: 25.06.2018 21:24:57
Nie widzę w konkursie Auchan Pepsi w ogóle zwycięzców książek.
Zresztą koszulek też jakoś ich niewiele a widziałam,że ktoś dziś pisał,że informują już trzeci etap...i coś mi nie gra..emotka
Nie powinno być więcej tych laureatów?
0 0

mia

#6502340 Napisano: 25.06.2018 21:31:20
kermit napisał(a):

Czy tylko ja mam wrażenie, że Avanti szuka "świeżej krwi" i przestało lubić starych znajomych?

Miód lejesz na moje serce.emotka Nie wiem, czy ktoś wtopił w Kauflandzie tak jak ja (dobrze, że choć dwa paragony z całości zostały znalezione).
Przykro mi, ale... Adios, Lidia! emotka
0 0

edzia21

#6502344 Napisano: 25.06.2018 21:35:05
mia napisał(a):

kermit napisał(a):

Czy tylko ja mam wrażenie, że Avanti szuka "świeżej krwi" i przestało lubić starych znajomych?

Miód lejesz na moje serce. emotka Nie wiem, czy ktoś wtopił w Kauflandzie tak jak ja (dobrze, że choć dwa paragony z całości zostały znalezione).

U mnie wielkie 0 emotka  a kiedys byly główne, "półgłówne"... a teraz są gówne. Cos tam sie porobilo

petunija1

#6502351 Napisano: 25.06.2018 21:44:36
mia napisał(a):

kermit napisał(a):

Miód lejesz na moje serce. emotka Nie wiem, czy ktoś wtopił w Kauflandzie tak jak ja (dobrze, że choć dwa paragony z całości zostały znalezione).

Nie poddawaj się! Ja "stara" a coś tam wpada. emotka
Miałam kryzys po konkursie STAR,ale teraz nie widzę,żebym była szczególnie pomijana za nazwisko. emotka
0 0

Gość: kermit

#6502377 Napisano: 25.06.2018 22:35:56
edzia21 napisał(a):

mia napisał(a):

kermit napisał(a):

U mnie wielkie 0 emotka  a kiedys byly główne, "półgłówne"... a teraz są gówne. Cos tam sie porobilo

Spoks, bo już myślałam, że mam paranoję. Ja wcześniej miałam skuteczność w Avanti na zasadzie 1 zgłoszenie = 1 wygrana (chodzi mi o nagrody niższego rzędu), a teraz nico.
0 0

kameleon1982

#6502381 Napisano: 25.06.2018 22:50:01
kermit napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mia napisał(a):

kermit napisał(a):

Spoks, bo już myślałam, że mam paranoję. Ja wcześniej miałam skuteczność w Avanti na zasadzie 1 zgłoszenie = 1 wygrana (chodzi mi o nagrody niższego rzędu), a teraz nico.

u mnie tez to samo - kiedys 1 zgloszenie to 1 wygrana teraz kilka zgloszen i 0 nagrod,
wszystko sie zmienilo jak zaczeli przy danych zwyciezcy podawac tylko imie i pierwsza litere nazwiska, kiedys bylo imie, pierwsza litera i miejscowosc 
0 0

paula9891

#6502402 Napisano: 26.06.2018 06:37:02
kameleon1982 napisał(a):

kermit napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mia napisał(a):

kermit napisał(a):

u mnie tez to samo - kiedys 1 zgloszenie to 1 wygrana teraz kilka zgloszen i 0 nagrod,
wszystko sie zmienilo jak zaczeli przy danych zwyciezcy podawac tylko imie i pierwsza litere nazwiska, kiedys bylo imie, pierwsza litera i miejscowosc 

U mnie to samo emotka  Juz myslalam, ze to moje pomysly sa,do d...y, a widze, ze po prostu cos sie zmienilo.
Myslicie, ze tu chodzi o dane? Czy o to, ze polubili nagle inny styl?
Ostatnio mi sie grac odechciewa emotka
0 0

kreatia

#6502403 Napisano: 26.06.2018 06:40:15
A może po prostu osoba/y wybierająca/e się zmieniły? Jakoś nie widzę tej eliminacji nazwisk. Spróbujcie na świeże dane, to się wyjaśni emotka
0 0

synk

#6502404 Napisano: 26.06.2018 07:02:41
kreatia napisał(a):

A może po prostu osoba/y wybierająca/e się zmieniły? Jakoś nie widzę tej eliminacji nazwisk. Spróbujcie na świeże dane, to się wyjaśni  emotka

ja mam na myśli loterię - tam ewidentnie manipulują. Co do cheetos - jeszcze po dzisiejszych wynikach zobaczę - ale na razie mam wygrane na nazwiska które w Lays loterii też wygrały pufy.
0 0

paula9891

#6502407 Napisano: 26.06.2018 07:30:55
synk napisał(a):

kreatia napisał(a):

A może po prostu osoba/y wybierająca/e się zmieniły? Jakoś nie widzę tej eliminacji nazwisk. Spróbujcie na świeże dane, to się wyjaśni  emotka

ja mam na myśli loterię - tam ewidentnie manipulują. Co do cheetos - jeszcze po dzisiejszych wynikach zobaczę - ale na razie mam wygrane na nazwiska które w Lays loterii też wygrały pufy.

W loteriach watpie, ze manipuluja... Moj maz wygral koszulke, a wczesniej tez wiele rzeczy wygrywal, wiec tu sie nie zgodze.
A co do kreatywnych, niestety ostatni raz wygralam bony do lidla. Nie mowie, ze moje pomysly sa zawsze na miare nagrody, bo byly lepsze I gorsze, ale moim zdaniem cos ewidentnie sie znienilo. Mysle, ze wybieraja teraz inne teksty, a dane nie maja tu znaczenia.
Jedynym ewentementem jest Cheetos, pewnie sie nad nami zlitowali I wybieraja po statemu, bo nagrody tanie emotka
0 0

estrelitta

#6502417 Napisano: 26.06.2018 08:36:31
paula9891 napisał(a):

synk napisał(a):

kreatia napisał(a):

W loteriach watpie, ze manipuluja... Moj maz wygral koszulke, a wczesniej tez wiele rzeczy wygrywal, wiec tu sie nie zgodze.
A co do kreatywnych, niestety ostatni raz wygralam bony do lidla. Nie mowie, ze moje pomysly sa zawsze na miare nagrody, bo byly lepsze I gorsze, ale moim zdaniem cos ewidentnie sie znienilo. Mysle, ze wybieraja teraz inne teksty, a dane nie maja tu znaczenia.
Jedynym ewentementem jest Cheetos, pewnie sie nad nami zlitowali I wybieraja po statemu, bo nagrody tanie emotka

Według mnie nie ma żadnych blokad. Na Circle wygrali wszyscy z mojej rodziny (te same nazwisko). Teraz także w każdym z konkursów i loterii wpadają nagrody. A od pewnego czasu pomagam wygrac mojej przyjaciółce co ma niespotykane nazwisko i lipa.
0 0

kreatia

#6502420 Napisano: 26.06.2018 08:40:49
jak agencja mnie przestaje wybierać, to nie zwalam na blokadę i niechęć do mojego nazwiska, tylko stwierdzam, że pewnie mój styl się nie podoba osobie wybierającej.
jak można twierdzić, że jest blokada na loterii? Loteria to loteria, raz się trafi, raz się nie trafi. Ze statystyką macie problem?
emotka