Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: marszal94
Proszę o pw
Gość: kasia54
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
och.. miliony pewnych linków.. a co to znaczy dla Ciebie pewny link .. bo takich to chyba nie ma..
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
Gość: marszal94
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to, ze ktoś coś dostał to nie znaczy, że Ty dostaniesz.. to zależy od dobrego humoru kogoś kto maila odczyta i jeszcze jaki mail.. zdarza się, że kilka osób pisało w to samo miejsce, jednemu odpisali, ze przyślą, innemu odpisali że nie mają, jeszcze innemu nic nie odpowiedzieli.. tak, że pewniaka nie ma.. wiesz.. słyszałam, ze jedna firma nie wysyła.. zaryzykowałamm zabajerowałam i paczuszkę dotałam.. napisali, że tak zabawnego maila nie dostali.. to było 2 lata temu.. nie wiem jak dziś.. a tym większa frajda jak sam cos wykombinujesz, napiszesz i wygooglasz firmy.. nie sztuka wysłać 10 maili.. ale 500 czy 1000.. i to nie hurtem tylko każdą z osobna i najlepiej pisac maila tak jakby bezposrednio dotyczyło danej konkretnej firmy.. a nie oklepany uniwersalny tekst z prośbą..
kurpianka
Postów 775
Data rejestracji 29.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Racja,ja tez sporo dostaje ale nigdy nie napisze,ze pewny adres..po prostu dostałam z takiej firmy czy innej..
Obiecałam nie szaleć, ale doprowadziłeś mnie do szaleństwa....
Gość: violka
Gość: onnn21
Gość: js28
Gość: surelk
Gość: sirrah92
Reszta zależy tylko od tego, czy firma ma takie gadżety, czy dostałą akurat twój email z prośbą o gadżet jako jeden z nieliczny i czy twój email spodobał się osobie która go czytała.
Dzisiaj mój drugi gratis, tym razem paczka a w niej:
kubek, karty, smycz
motywacja do dalszego pisania @ +10
Gość: tato999
jednak jak pan dyrektor marketingu stwierdził byłam jedną z niewielu osób ktorym je wysyłają dlatego ze napisałam prośbę (wprawdzie o co innego niż gadżety) w formie zwykłego listu poleconego
zostałam zaszczycona telefonem od samego pana dyrektora który był pod wrażeniem tego co napisałam
gadżety w super jakości dostałam po kilku dniach i obietnicę że jak w mojej okolicy będzie odbywać sie jakaś imprezka allegro to dostanę imienne zaproszenie (ale w to jakoś nie wierze)
Gość: onnn21
Zapraszam do rejestracji z mojej sygnaturki
Gość: leilani
Teraz z GFK dają już punkty za rejestrację z polecenia?
Gość: pegaz
Gość: finansistka
krzysiek1693
Postów 469
Data rejestracji 23.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: finessa
stare jak świat Przesyłają 2 próbki jakiś podpasek dla osób nietrzymających moczu
madziamck
Postów 366
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skąd to
Gość: finansistka
bardzo szybko przysłali