Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dorota19791
Gość: nina74
Gość: iwi7
Gość: madzior88
a wiesz skąd to?bo to doszło na mojego meża po czym byłam zdziwiona bo on nigdy nic nie zamawia,a ja sama nie pamietam gdzie to zamówilam na niego ;d
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzień dobry..
witam..
proszę..
dziękuję..
pozdrawiam..
to podstawowe zwroty.. a co i jak napiszesz między tym to już od Ciebie zależy! Nie ma regułki a Twoja twórczość może zostać doceniona i wtedy dostaniesz to czego np. inni nie dostali.. więc się postaraj..
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaa i tak wogóle to witaj na forum zuczeslaw nawet się nie przywitałeś/aś..
Gość: finessa
Gość: nina74
annb
Postów 4822
Data rejestracji 25.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
trza być zarejstrowanym i wydrukować kupon,potem iść do Douglasa
Ukraina
Codzienny klik
Zwierzęca Arkadia
Mysikrólik
Gość: onnn21
Dzisiaj u mnie dwie paczki
1. śrubokręt do sprawdzania napięcia x 2
2. Miarka budowlana, notesy, długopisy, ołówek, koperty
tyle;)
Gość: mauami
ktos juz odebrał?
Ty to masz szczęście, codziennie coś, a u mnie nic
Dziękujemy za list.
Niestety nie możemy pozytywnie zareagować na Pani prośbę.
W chwili obecnej nie posiadamy gadżetów reklamowych, które moglibyśmy Pani
sprezentować.
OD ONETU
Gość: madzior88
Głowa do góry,ja w większej mierze tez dostaje takie odp,albo w ogolę
dysia
Postów 1850
Data rejestracji 06.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szczęściarz
Gość: onnn21
Nie codziennie
Gość: beboch
notta
Postów 8167
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Szczęśliwych paragonów życzę |
Polecanki: https://goodie.pl/kody/IVANOTTA | https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://www.mbank...ml?numer=ivanotta123
Gość: zuczeslaw
To w takim razie witam sięwszem i wobec, jestem Magda
Gość: muzulmanka