Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: onnn21
U mnie przed chwilą był kurier Dostałem:
-> Dwa małe notesy
-> Długopis
-> Ołówek
-> Reklamówkę
-> Torbe materiałową
-> Dość fajny zegarek na biurko
Zdjecia nie dam, bo nie mam narazie czytnika kart. Może pozniej cos wykombinuje i dam fotek w odpowiednim do tego temacie. Czekam jeszcze na listonosza;p
Pozdrawiam
Gość: onnn21
*fotke
kurpianka
Postów 775
Data rejestracji 29.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obiecałam nie szaleć, ale doprowadziłeś mnie do szaleństwa....
Gość: alax
To samo,widzę że pisalismy na ten sam adres.Puzle fajne,bratanica się ucieszy
Gość: adi0201
kurpianka
Postów 775
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurpianka
Postów 775
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: sonyyy
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja smyczki zbieram.. w gratisy bawiłam się 2 lata temu.. wtedy dużo przysłali.. potem zbierałam na róznych imprezach.. też się nie powtórzyły.. mam ich już ok 1300.. i może wrócę do zasilania kolekcji..
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
A są pewniaki?jeżeli ja dostałem cos od firmy nie znaczy że ktos inny dostanie.Każda firma ma fundusze na takie rzeczy,jak sie skonczą to gadzetów nie ma.Czyli kto 1-szy ten lepszy.Ja dostałem fajna pake z koszulka i innymi rzeczami a druga osoba od tej firmy dostała tylko smycz...
kurpianka
Postów 775
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też trafiłam na kilka bardzo oryginalnych wersji i kilka kolekcjonerskich.. korci mnie, żeby znowu zacząc zbierać..
kurpianka
Postów 775
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
suwaka i warkocza mam..
a z bajkami to nie widziałam!! musi być fajna!!
z ciekawych to mam taką jakby wypełnioną płynem i sztuczne rybeczki w środku.. taka jakby dmuchana.. i taką w stylu łańcuszka, gdzie połączone są ogniwa różnych owocków..
kurpianka
Postów 775
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swibek
Postów 2059
Punkty karne 0
Konkursy dodane
suupppeerr!! świetna musi być!!
Gość: madzior88
Gość: madzior88
Hej!
jeśli chcesz dostać autograf Grupy Operacyjnej - wyślij nam pocztą zaadresowaną już zwrotnie kopertę (niezaklejoną! - do niej włożymy autograf) wraz z naklejonym znaczkiem pocztowym o odpowiednim nominale na adres:
haha chyba sobie jaja robią