Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lukaszn12

#7249776 Napisano: 27.03.2025 15:48:15
maniek69702 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

maniek69702 napisał(a):

Z innej beczki widzę na forum wiele chorych ludzi.. Po ilości wygranych w lidloterii to wy chyba grzebiecie w śmieciach pod lidlem żeby paragony ponad 100zł znaleźć emotka  Chciałbym zobaczyć na żywo takiego delikwenta jak szuka takich paragonów żeby mieć szanse na wygraną 20 zł. Nie wiem czy się śmiać czy płakać.. no chyba, że ciśniecie za najniższą krajową i każde 20 zł to porządne wzmocnienie waszego budżetu

Czyli nie widziałeś nikogo grzebiącego za paragonami i są to tylko twoje domniemania. Ja na forum widzę aktualnie jednego chorego człowieka.
Pamiętaj, menelstwo umysłowe jest gorsze od fizycznego.

Po co mnie cytujesz bez odpowiedzi, przecież wiem co napisałem.
0 0

lukaszn12

#7249777 Napisano: 27.03.2025 15:52:28
maniek69702 napisał(a):

No przecież ktoś wyżej napisał, że w lidlu w którym robi zakupy widzi jak ktoś wybiera sobie paragony ze śmietnika.. Chciałeś zabłysnąć to trzeba było się brokatem posypać emotka

Ktoś wyżej napisał, ale nie Ty. Ja np. widziałem jak ktoś robił zakupy za 3000 zł i dzielił to na paragony po 100. I co, jak wygra to też będzie dla Ciebie menelem bo on wygrał a nie Ty.

To, że inni wygrywają a nie Ty to nie powód do wylewania żali.
1 endrjuen 0

lukaszn12

#7249780 Napisano: 27.03.2025 15:58:00
maniek69702 napisał(a):

Złośliwość rzeczy martwych, nie zapisywała się moja odpowiedź. Wstawiłem ją wyżej półgłówku emotka

No tak, poprawne dodanie wpisu na forum z cytatem to strasznie trudne zadanie. Mogło Cię to przerosnąć.
0 0

isiulka

#7249781 Napisano: 27.03.2025 15:59:09
Co tu się dzieje emotka   Weźcie się lepiej zajmijcie konkursami ...

Czy ktoś wie w końcu co to jest ta marka anyway launch ? Miała być premiera ale cos im chyba nie pykło
0 0

nanajka81

#7249785 Napisano: 27.03.2025 16:04:18
isiulka napisał(a):

Czy ktoś wie w końcu co to jest ta marka anyway launch ? Miała być premiera ale cos im chyba nie pykło

a no też w tym brałam udział ale jeszcze nie minęły 3 dni od wyłonienia laureatów więc czekam emotka PS. Ja strzelałam że to nowy dowoziciel żarcia a ty?
1 niunio 0

isiulka

#7249789 Napisano: 27.03.2025 16:14:56
nanajka81 napisał(a):

isiulka napisał(a):

a no też w tym brałam udział ale jeszcze nie minęły 3 dni od wyłonienia laureatów więc czekam emotka PS. Ja strzelałam że to nowy dowoziciel żarcia a ty?

Też obstawiam jakieś gotowe obiadki, ale odpowiedź dałam o przenośnym miotaczu ognia emotka  bo w regulaminie było, że trafność nie ma znaczenia tylko uzasadnienie.

iwona0103

#7249798 Napisano: 27.03.2025 16:54:28
anaesth napisał(a):

Tak sobie rozkminiam konkursy T-mobile (tudzież Orange, od tej samej agencji) i zastanawia mnie, czy jeśli wygrywa się gotówkę, to oni od razu dzwoniąc z informacją „wygrałeś” proszą o numer konta? Wiem, że rodzaj nagrody trzymają w tajemnicy, ale mam wrażenie, że mimo wszystko dzwonią w kolejności od najwyższego stopnia. W poprzedniej edycji, jak zajęłam miejsce 4-6, to dzwonili do mnie niedługo po tym, jak telefon odebrała forumowiczka, która zgarnęła wyższy stopień - może jednak coś jest na rzeczy emotka  A że prawdopodobnie zaczęli informować dziś i wzięli pesel i adres, to się zastanawiam, czy wciąż jest szansa na 30 tysi, czy raczej na nagrodę typowo rzeczową emotka  (oby tylko nie Arcade)
Tak, wiem, trzeba czekać na maila, ale jajko zniosę do tego czasu emotka

Ode mnie dzisiaj nie chcieli peselu emotka
0 0

koniczynka123

#7249815 Napisano: 27.03.2025 18:45:26
iwona0103 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Tak sobie rozkminiam konkursy T-mobile (tudzież Orange, od tej samej agencji) i zastanawia mnie, czy jeśli wygrywa się gotówkę, to oni od razu dzwoniąc z informacją „wygrałeś” proszą o numer konta? Wiem, że rodzaj nagrody trzymają w tajemnicy, ale mam wrażenie, że mimo wszystko dzwonią w kolejności od najwyższego stopnia. W poprzedniej edycji, jak zajęłam miejsce 4-6, to dzwonili do mnie niedługo po tym, jak telefon odebrała forumowiczka, która zgarnęła wyższy stopień - może jednak coś jest na rzeczy emotka  A że prawdopodobnie zaczęli informować dziś i wzięli pesel i adres, to się zastanawiam, czy wciąż jest szansa na 30 tysi, czy raczej na nagrodę typowo rzeczową emotka  (oby tylko nie Arcade)

W poprzednim konkursie brali ode mnie Pesel, dzwonili tydzień wcześniej(niż do osób chwalących się na forum) więc łudziłam się na główną. A to "tylko" Iphone. Dzisiaj też nie chcieli ode mnie peselu więc pewnie obdzwaniają "mniej" wartościowe vouchery czyli Lego. Dla mnie nie fair jest pytanie o pesel i dane bez podawania nagrody. Jeśli widzą, że ktoś u nich wygrał mogą dać inną nagrodę. Ale co ja tam wiem, znów wyskoczy na mnie masa "miłych" komentatorów.
A z innej beczki- czy dzisiaj Inpostem (WawaKurier) nadawane są gogle z Jagera?

aguagu

#7249816 Napisano: 27.03.2025 18:52:24
koniczynka123 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

anaesth napisał(a):

W poprzednim konkursie brali ode mnie Pesel, dzwonili tydzień wcześniej(niż do osób chwalących się na forum) więc łudziłam się na główną. A to "tylko" Iphone. Dzisiaj też nie chcieli ode mnie peselu więc pewnie obdzwaniają "mniej" wartościowe vouchery czyli Lego. Dla mnie nie fair jest pytanie o pesel i dane bez podawania nagrody. Jeśli widzą, że ktoś u nich wygrał mogą dać inną nagrodę. Ale co ja tam wiem, znów wyskoczy na mnie masa "miłych" komentatorów.

Ode mnie kilka lat temu wzięli PESEL i dali doładowanie telefonu. emotka  A przy ostatniej akcji też do mnie dzwonili wcześniej, ale niestety nie odebrałam dwa razy, więc łudzę się, że to nie była główna.

primo2219

#7249817 Napisano: 27.03.2025 18:52:36
Widzę tu jakieś nie potrzebne kłótnie dotyczące paragonów z Lidla hehe a ja mam pytanie może już je ktoś zadał, ale czy jest jakiś patent na Lidlloterię? Sprawdzał ktoś zgłoszenia np. na drugi dzień o tym samym czasie. Kilka lat temu w Żywcu pamiętam grałem o stałych godzinach kilkoma kodami z odstępami 4 minutowymi i zawsze coś wpadło. Wtedy akurat kody do empiku.
0 0

Malaej

#7249819 Napisano: 27.03.2025 19:03:53
[quote=Udalo się. Dziękuję 
ZetZ]
Namieszane napisał(a):

Przegapiłam wygraną z Lubelli Energylandia. Wiadomość w spam. Czy istnieje jakąkolwiek szansa żeby jeszcze dostać nagrodę?

Zawsze można o to spytać organizatora.
a. Organizator wykonawczy: Gratifica Sp. z o.o. adres: iod@gratifica.pl

niewyspanamama

#7249821 Napisano: 27.03.2025 19:27:10
primo2219 napisał(a):

Widzę tu jakieś nie potrzebne kłótnie dotyczące paragonów z Lidla hehe a ja mam pytanie może już je ktoś zadał, ale czy jest jakiś patent na Lidlloterię? Sprawdzał ktoś zgłoszenia np. na drugi dzień o tym samym czasie. Kilka lat temu w Żywcu pamiętam grałem o stałych godzinach kilkoma kodami z odstępami 4 minutowymi i zawsze coś wpadło. Wtedy akurat kody do empiku.

Jest sporo loterii na obranie "patentu" jak grać żeby wygrać :)
Jedne agencje sprawiają np.że przy nagrodach dziennych "leci" jedna nagroda za 2 a potem przestój a inne,że np. co godzine w tej samej minucie i jak ktoś poświęci troche czasu na obczajenie jak co działa to i efekty są jak wszędzie .W np. w Lidloterii niektórzy mają po kilkanaście wygranych inni 0 nawet na dziesiątki paragonów.Jak wszędzie - metoda prób i błędów emotka  w lidlu nie liczyłabym że ktoś "ujawni" swoj prawdziwy "patent" - po co sobie robić konkurencje emotka  - zasada gram to mam.
1 primo2219 0

ZetZ

#7249828 Napisano: 27.03.2025 20:23:33
Namieszane napisał(a):

[quote=Udalo się. Dziękuję 
ZetZ]

Namieszane napisał(a):

Przegapiłam wygraną z Lubelli Energylandia. Wiadomość w spam. Czy istnieje jakąkolwiek szansa żeby jeszcze dostać nagrodę?

Zawsze można o to spytać organizatora.
a. Organizator wykonawczy: Gratifica Sp. z o.o. adres: iod@gratifica.pl

To superemotka Udanego wyjazdu!
1 Malaej 0

zezowaty_kot

#7249830 Napisano: 27.03.2025 20:28:21
aguagu napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Ode mnie kilka lat temu wzięli PESEL i dali doładowanie telefonu. emotka  A przy ostatniej akcji też do mnie dzwonili wcześniej, ale niestety nie odebrałam dwa razy, więc łudzę się, że to nie była główna.

A może ta babka siedzi i przegląda zgłoszenia, jak jej coś wpadnie w oko to od razu dzwoni, zaznacza do listy, a ewentualną kolejność układa sobie na sam koniec? Ogólnie to ich metody informowania są okropne "informujemy, że być może wygrała Pani nagrodę, ale nie powiemy jaką i nie obiecujemy, że w ogóle jakas będzie".

anaesth

#7249840 Napisano: 27.03.2025 21:24:24

W poprzednim konkursie brali ode mnie Pesel, dzwonili tydzień wcześniej(niż do osób chwalących się na forum) więc łudziłam się na główną. A to "tylko" Iphone.

Kurczę, u mnie iPhone i wszelkie inne Apple to jest konkursowy punkt honoru emotka Walczyłam najpierw o SE, nie udało się, kupiłam. Później walczyłam o 14/15, nie udało się, kupiłam. Może trzeci już będzie wygrany... Ech, marzenie ściętej głowy emotka Gratuluję zdobyczy i pozytywnie zazdroszczę marząc, że mi też w końcu się uda emotka  

zezowaty_kot napisał(a):

A może ta babka siedzi i przegląda zgłoszenia, jak jej coś wpadnie w oko to od razu dzwoni, zaznacza do listy, a ewentualną kolejność układa sobie na sam koniec?

Hmm, to chyba musiałaby jechać ze zgłoszeniami od końca, bo tu w naszej społeczności prokrastynatorów nie brak emotka Mnie bardziej dziwi to, że informowanie jest aż tak rozwleczone w czasie. 51 połączeń można wykonać w 3 dni, a nie 2 tygodnie emotka A później jeszcze czekanie na listę, czekanie na maila... Dobrze, że na wysyłkę nagrody nie trzeba długo czekać emotka

8igora9

#7249845 Napisano: 27.03.2025 21:37:33
Macie zwrotki z żabkowych konkursów Carlo Rossi i tequilli?
0 0

kiwiwi

#7249848 Napisano: 27.03.2025 21:44:24
timi211 napisał(a):

Czy ktoś może brał udział w konkursie T-mobile #BurzymyBariery na hasło na billboard? Na tej stronie chyba nie ma tego konkursu zapisanego, ale taki się niedawno odbył. Wyników chyba jeszcze nie dawali, co nie?

Jak konkursu nie ma w bazie, to lepiej o nim nie rozmawiać emotka Zerknij sobie do regulaminu forum.
1 niunio 0

banka-manka

#7249849 Napisano: 27.03.2025 21:45:22
8igora9 napisał(a):

Carlo Rossi nie.
1 8igora9 0

Nuna1210

#7249850 Napisano: 27.03.2025 21:46:43
8igora9 napisał(a):

Nie dostałam nic w obu przypadkach 🙂

8igora9

#7249851 Napisano: 27.03.2025 21:50:04
banka-manka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Carlo Rossi nie.

Dzięki. Przy Tequilli jest info, że powinna być zwrotka, a ja jak zawsze od nich niczego nie dostałam. 🥴