Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Jestemnowa

#7249715 Napisano: 27.03.2025 13:32:26
DAFNE napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu "Aktywnie zadbaj o uśmiech" Biedronka. Czy po wysłaniu zgłoszenia pojawia się jakiś komunikat "Dziękujemy....", lub przychodzi potwierdzenie udziału na pocztę?

Na stronie jest coś w rodzaju dziękujemy (nie pamiętam dokładnie, jak wygląda) + dostałam maila z potwierdzeniem 🙂

Dziękuję. Spróbuję jeszcze raz, widocznie coś robię nie

Ja nie mam żadnego potwierdzenia 🫤

A komunikat jakiś po wysłaniu miałaś?

Wydaje mi się ,że coś tam było w stylu zgłoszenie przyjęte ale na mailu żadnego potwierdzenia nie mam 🤔
0 0

Nuna1210

#7249716 Napisano: 27.03.2025 13:35:40
Jestemnowa napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu "Aktywnie zadbaj o uśmiech" Biedronka. Czy po wysłaniu zgłoszenia pojawia się jakiś komunikat "Dziękujemy....", lub przychodzi potwierdzenie udziału na pocztę?

Na stronie jest coś w rodzaju dziękujemy (nie pamiętam dokładnie, jak wygląda) + dostałam maila z potwierdzeniem 🙂

Wydaje mi się ,że coś tam było w stylu zgłoszenie przyjęte ale na mailu żadnego potwierdzenia nie mam 🤔

U mnie taki mail
1 niunio 0

DAFNE

#7249717 Napisano: 27.03.2025 13:40:09
Nuna1210 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

DAFNE napisał(a):

U mnie taki mail

0 0

DAFNE

#7249718 Napisano: 27.03.2025 13:43:34
DAFNE napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

DAFNE napisał(a):

U mnie taki mail

0 0

DAFNE

#7249719 Napisano: 27.03.2025 13:44:44
Potwierdzam, przychodzi mail. Ilość znaków była problemem.
0 0

Jestemnowa

#7249721 Napisano: 27.03.2025 13:58:50
[quote=
DAFNE napisał(a):

Potwierdzam, przychodzi mail. Ilość znaków była problemem.

DAFNE]Potwierdzam, przychodzi mail. Ilość znaków była problemem.O to dzięki za info , muszę wysłać ponownie 😉
0 0

ktosiek1

#7249738 Napisano: 27.03.2025 14:05:32
anaesth napisał(a):

elemelex napisał(a):

Mogliby już poinformować z Wedla w Carrefourze, napisałam straszne głupoty, ale niech już będą wyniki.

Nie wygrywam u Amooco, to agencja u której mam najniższą skuteczność, ale ciagle daję sobie jeszcze jedną szansę i… w Wedlu ITM wygrałam Prezent Marzeń tak idiotyczną odpowiedzią, że aż mi wstyd. Wygląda na to, że do tej pory pisałam za dobrze emotka  Nie trać nadziei, może lubią głupoty emotka

Ja się pod tym podpisuję. Co prawda w CRF nie grałam, ale dopiero pierwszy raz wygralsm u nich ostatnio w konku ITM, pisząc cos na szybko w aucie w drodze na ferie emotka
1 anaesth 0

aspartaqs

#7249745 Napisano: 27.03.2025 14:21:22
https://www.e-kon...0-urodziny-paramount

Czy ktoś z was pamięta, jakie dane podawało się przy rejestracji do konkursu?
0 0

yaagatka

#7249747 Napisano: 27.03.2025 14:30:13
aspartaqs napisał(a):

https://www.e-kon...0-urodziny-paramount

Czy ktoś z was pamięta, jakie dane podawało się przy rejestracji do konkursu?

chyba imie, nazwisko, mail i opcjonalnie nr telefonu,
ale mi bez numeru telefonu pokazywał sie błąd więc musiałąm podac w zgłoszeniu
1 aspartaqs 0

krakowskispleen

#7249750 Napisano: 27.03.2025 14:38:35
Maniek chyba lubi zaklinać rzeczywistość i udawać, że jego tak dużo dzieli od tych "grzebiących w śmietnikach biedakach", którym serwuje tyle pogardy. A tymczasem skoro jest na forum konkursowym, to raczej nie jest multimilionerem, tylko zwykłym zjadaczem chleba, który może zarabia więcej niż minimalną krajową, ale to nie znaczy, że jest w jakikolwiek sposób chroniony przed wylądowaniem na ulicy. Bo jeśli ktoś ma chociażby kredyt hipoteczny w wysokości adekwatnej do obecnych cen mieszkań, to nawet zarabiając średnią krajową ryzyko utraty domu będzie mu dyszeć w kark, tylko pytanie po jakim czasie - czy po trzech miesiącach np. ciężkiej choroby, czy po dwóch latach, jeśli miał ubezpieczenie od poważnego zachorowania.

Justintime

#7249754 Napisano: 27.03.2025 14:47:16
Ciekawe czy Maniek "jak menel" podniósłby dolary albo złotówki gdyby leżały na chodniku albo o zgrozo koło Lidla

agaga

#7249759 Napisano: 27.03.2025 15:08:14
Czy ktoś się doczytał czy w Reginie dwie nagrody na gospodarstwo można dostać? Widziałam, że jest wzmianka o osobie ale nie o gospodarstwie....
0 0

maniek69702

#7249760 Napisano: 27.03.2025 15:19:30
Justintime napisał(a):

Ciekawe czy Maniek "jak menel" podniósłby dolary albo złotówki gdyby leżały na chodniku albo o zgrozo koło Lidla

O zgrozo, że porównujesz schylenie się po leżący banknot do grzebania w śmieciach i podnoszenia każdego paragonu z ziemi żeby sprawdzić czy przypadkiem sobie nie użyjesz do loterii.. Ale cóż oczekiwać od tak prostych ludzi którzy nic nie rozumieją w mojej wypowiedzi, tylko myślą, że napisałem to tylko po to żeby zaatakować śmieciarzy emotka  chociaż myślę, że osoby wykonujące zawód śmieciarza mają więcej oleju w głowie niż przeciętny forumowicz emotka
0 0

Justintime

#7249763 Napisano: 27.03.2025 15:31:53
maniek69702 napisał(a):

Justintime napisał(a):

O zgrozo, że porównujesz schylenie się po leżący banknot do grzebania w śmieciach i podnoszenia każdego paragonu z ziemi żeby sprawdzić czy przypadkiem sobie nie użyjesz do loterii.. Ale cóż oczekiwać od tak prostych ludzi którzy nic nie rozumieją w mojej wypowiedzi, tylko myślą, że napisałem to tylko po to żeby zaatakować śmieciarzy emotka  chociaż myślę, że osoby wykonujące zawód śmieciarza mają więcej oleju w głowie niż przeciętny forumowicz emotka

sam zacząłeś zabawę w porównania, porównując forumowiczów do meneli. Weź może wyloguj się z forum
0 0

maniek69702

#7249765 Napisano: 27.03.2025 15:35:01
A dlaczego uważasz, że porównanie do menela takiej osoby nie jest trafne? Czym się różnią?
0 0

Justintime

#7249766 Napisano: 27.03.2025 15:37:50
No tak niczym, przepraszam masz rację
1 lukaszn12 0

lukaszn12

#7249769 Napisano: 27.03.2025 15:39:39
maniek69702 napisał(a):

Z innej beczki widzę na forum wiele chorych ludzi.. Po ilości wygranych w lidloterii to wy chyba grzebiecie w śmieciach pod lidlem żeby paragony ponad 100zł znaleźć emotka  Chciałbym zobaczyć na żywo takiego delikwenta jak szuka takich paragonów żeby mieć szanse na wygraną 20 zł. Nie wiem czy się śmiać czy płakać.. no chyba, że ciśniecie za najniższą krajową i każde 20 zł to porządne wzmocnienie waszego budżetu

Czyli nie widziałeś nikogo grzebiącego za paragonami i są to tylko twoje domniemania. Ja na forum widzę aktualnie jednego chorego człowieka.
Pamiętaj, menelstwo umysłowe jest gorsze od fizycznego.

maniek69702

#7249771 Napisano: 27.03.2025 15:41:45
lukaszn12 napisał(a):

maniek69702 napisał(a):

Z innej beczki widzę na forum wiele chorych ludzi.. Po ilości wygranych w lidloterii to wy chyba grzebiecie w śmieciach pod lidlem żeby paragony ponad 100zł znaleźć emotka  Chciałbym zobaczyć na żywo takiego delikwenta jak szuka takich paragonów żeby mieć szanse na wygraną 20 zł. Nie wiem czy się śmiać czy płakać.. no chyba, że ciśniecie za najniższą krajową i każde 20 zł to porządne wzmocnienie waszego budżetu

Czyli nie widziałeś nikogo grzebiącego za paragonami i są to tylko twoje domniemania. Ja na forum widzę aktualnie jednego chorego człowieka.

0 0

maniek69702

#7249772 Napisano: 27.03.2025 15:41:48
lukaszn12 napisał(a):

maniek69702 napisał(a):

0 0

maniek69702

#7249774 Napisano: 27.03.2025 15:42:50
No przecież ktoś wyżej napisał, że w lidlu w którym robi zakupy widzi jak ktoś wybiera sobie paragony ze śmietnika.. Chciałeś zabłysnąć to trzeba było się brokatem posypać emotka
0 0