Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

maniek69702

#7249659 Napisano: 27.03.2025 11:15:36
atyde25 napisał(a):

Nie ja nigdzie nie grzebię tym bardziej w koszu co stoi u mnie w centralnym miejscu w sklepie i nie da się tego dyskretnie zrobić.
Ktoś pisał, że zbiera zgubione paragony na parkingu a nie w koszu tym bardziej w sklepie. Czy przykładowo pozostawione w koszykach.
To raczej by nie uszło uwadze ochrony sklepu wyciąganie z kosza paragonów. Jak ścigali kobietę co niecałe 2 zeta była winna bo źle policzyła rogalika na kasie samoobsługowej.

No to nawet szukajcie po parkingach czy w koszykach. Jeśli uważacie, że nie ma w tym nic dziwnego to naprawdę współczuje. Musicie być z siebie naprawdę zadowoleni, że tyle w życiu osiągnęliście, że teraz zbieracie paragony z ziemi jak menele emotka

niunio

#7249667 Napisano: 27.03.2025 11:35:11
maniek69702 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Nie ja nigdzie nie grzebię tym bardziej w koszu co stoi u mnie w centralnym miejscu w sklepie i nie da się tego dyskretnie zrobić.
Ktoś pisał, że zbiera zgubione paragony na parkingu a nie w koszu tym bardziej w sklepie. Czy przykładowo pozostawione w koszykach.
To raczej by nie uszło uwadze ochrony sklepu wyciąganie z kosza paragonów. Jak ścigali kobietę co niecałe 2 zeta była winna bo źle policzyła rogalika na kasie samoobsługowej.

No to nawet szukajcie po parkingach czy w koszykach. Jeśli uważacie, że nie ma w tym nic dziwnego to naprawdę współczuje. Musicie być z siebie naprawdę zadowoleni, że tyle w życiu osiągnęliście, że teraz zbieracie paragony z ziemi jak menele emotka

Obawiam się, że trudno będzie przebić twój samozachwyt.

zezowaty_kot

#7249671 Napisano: 27.03.2025 11:57:27

Typie, tu nie ma ludzi zdrowych, zbieramy paragony i to lepsze od grzybów na jesieni, jak się trafi taki prawdziwek z nabitym konkursem; nie, nie chcemy tego rabatu, tylko my przy kasie umiemy się kłócić, że proszę nie nabijać mi tego rabatu co zetnie cenę poniżej 15 zł; lubimy to co akurat jest produktem konkursowym, a nie to co smakuje; najwyższą wartością jest dla nas paragon i przerobił to każdy członek rodziny.
Czy ludzie się z nas śmieją? Tak. A my się śmiejemy do nich, gdy jedziemy wygranym samochodem, robić zakupy za wygrane bony emotka

Kamil_K

#7249672 Napisano: 27.03.2025 12:02:37
maniek69702 napisał(a):

Z innej beczki widzę na forum wiele chorych ludzi.. Po ilości wygranych w lidloterii to wy chyba grzebiecie w śmieciach pod lidlem żeby paragony ponad 100zł znaleźć emotka  Chciałbym zobaczyć na żywo takiego delikwenta jak szuka takich paragonów żeby mieć szanse na wygraną 20 zł. Nie wiem czy się śmiać czy płakać.. no chyba, że ciśniecie za najniższą krajową i każde 20 zł to porządne wzmocnienie waszego budżetu

Słychać wycie? Znakomicie. Jeżeli widzę paragon w wózku czemu mam go nie wziąć? Przestępstwo?  Uwielbiam takich płaczących cebularzy jak Ty wydałem 100 zł nie wygrałem z kosza wyciągnąć nie mogę bo jest w centralnym miejscu w wózkach nie ma więc napiszę im komentarz ulży mi za te przegrane emotka emotka

rudzixon

#7249676 Napisano: 27.03.2025 12:09:58
Maniek...
Dla Ciebie menelstwo, a dla wytrawnych graczy - akumulacja dowodów fiskalnych do optymalizacji szans konkursowych emotka  

Grunt to być sobą.

Niech każdy zaglada w swój śmietnik emotka

lukaszn12

#7249682 Napisano: 27.03.2025 12:32:19
niunio napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Gratulacje za IPhone! Jakąś wynyślną historyjką trafiłeś? Właśnie o tym piszę, że trochę dziwnie to wszystko wygląda, ale może mają jakiś swój algorytm emotka

Tak, udało się wpaść na dość sprytną odpowiedź rymowaną. Spośród wszystkich moich zgłoszeń to było najlepsze. No i fart w losowaniu.

Czyli mówisz, że spośród kilkudziesięciu kreatywnych zgłoszeń, nagrodzone zostało to najlepsze? Jestem w szoku.

Tak, było to pierwsze i najlepsze moje zgłoszenie. Nadal wrzucam kolejne odpowiedzi ale z marnym skutkiem
1 nanajka81 0

endrjuen

#7249689 Napisano: 27.03.2025 12:46:24
[quote=
atyde25]Nie ja nigdzie nie grzebię tym bardziej w koszu co stoi u mnie w centralnym miejscu w sklepie i nie da się tego dyskretnie zrobić.
Ja znam osobę, która w swoim Lidlu normalnie sobie wyciąga przy kasjerkach i ochroniarzu paragony z kosza i ogląda spokojnie. Bierze, co pasuje, a resztę wyrzuca. Ja nie wiem, jakoś nie mam tyle odwagi, żeby tak robić, ale w przypadku tej osoby ponoć i ochroniarz i kasjerki normalnie to widzą i nic - nawet nikt nie zwrócił jej uwagi. Najwyraźniej i tak można.
1 serberta 0

elemelex

#7249691 Napisano: 27.03.2025 12:59:06
Mogliby już poinformować z Wedla w Carrefourze, napisałam straszne głupoty, ale niech już będą wyniki.

mellowfruit

#7249692 Napisano: 27.03.2025 13:03:34
elemelex napisał(a):

Mogliby już poinformować z Wedla w Carrefourze, napisałam straszne głupoty, ale niech już będą wyniki.

również czekam, żeby po raz kolejny przekonać się o tym, że konkursy Amooco nie są dla mnieemotka
1 elemelex 0

Credo89

#7249695 Napisano: 27.03.2025 13:07:24
A słuchajcie skoro już mowa o paragonach, ktoś wspomniał że za takie przywłaszczenie sobie cudzych na oczach strażnika Teksasu nie wypada. Myślicie że coś za to grozi? emotka
0 0

elemelex

#7249696 Napisano: 27.03.2025 13:08:12
mellowfruit napisał(a):

elemelex napisał(a):

również czekam, żeby po raz kolejny przekonać się o tym, że konkursy Amooco nie są dla mnieemotka

Mi temat (jak to często bywa) nie podszedł. Nie lubię pytań o sprawy "prywatne" xD, bo jak nic nie wygrasz to co? Boli bardziej niż jak opiewasz produkt.
0 0

wwwiolka

#7249700 Napisano: 27.03.2025 13:12:39
lukaszn12 napisał(a):

niunio napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Gratulacje za IPhone! Jakąś wynyślną historyjką trafiłeś? Właśnie o tym piszę, że trochę dziwnie to wszystko wygląda, ale może mają jakiś swój algorytm emotka

Tak, udało się wpaść na dość sprytną odpowiedź rymowaną. Spośród wszystkich moich zgłoszeń to było najlepsze. No i fart w losowaniu.

Czyli mówisz, że spośród kilkudziesięciu kreatywnych zgłoszeń, nagrodzone zostało to najlepsze? Jestem w szoku.

Tak, było to pierwsze i najlepsze moje zgłoszenie. Nadal wrzucam kolejne odpowiedzi ale z marnym skutkiem

Skąd w ogóle wiadomo, która odpowiedź wygrała? Ja dodawałam codziennie, a w mailu nie napisali w sumie, która wygrała. Sama jestem ciekawa 😂
0 0

DAFNE

#7249702 Napisano: 27.03.2025 13:13:39
Mam pytanie odnośnie konkursu "Aktywnie zadbaj o uśmiech" Biedronka. Czy po wysłaniu zgłoszenia pojawia się jakiś komunikat "Dziękujemy....", lub przychodzi potwierdzenie udziału na pocztę?
0 0

Nuna1210

#7249704 Napisano: 27.03.2025 13:15:53
DAFNE napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu "Aktywnie zadbaj o uśmiech" Biedronka. Czy po wysłaniu zgłoszenia pojawia się jakiś komunikat "Dziękujemy....", lub przychodzi potwierdzenie udziału na pocztę?

Na stronie jest coś w rodzaju dziękujemy (nie pamiętam dokładnie, jak wygląda) + dostałam maila z potwierdzeniem 🙂
1 niunio 0

sks900

#7249705 Napisano: 27.03.2025 13:18:38
maniek69702 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Seryjni wygrani w tej loterii maja paragony od pracowników sklepu. 3 wygrane dziennie na tym etapie loterii to około kilkunastu zgłoszeń. Spróbuj sobie zebrać kilkanaście paragonów +99zł pod sklepem w jeden dzień. No chyba, że jak ktoś pisze, pracownicy sklepu pozwalają brać paragony z tego małego kosza koło kas samoobsługowych. Rozwiązaniem jest loteria tylko w aplikacji ale widać agencja idzie na ilość.
0 0

endrjuen

#7249707 Napisano: 27.03.2025 13:20:20
Credo89 napisał(a):

A słuchajcie skoro już mowa o paragonach, ktoś wspomniał że za takie przywłaszczenie sobie cudzych na oczach strażnika Teksasu nie wypada. Myślicie że coś za to grozi? emotka

Tak jak napisałem powyżej znam kogoś, kto to robi codziennie w swoim Lidlu, normalnie ochroniarz na niego patrzy i nawet nie zwrócił nigdy uwagi na głos czy cokolwiek. Na pewno by coś powiedział, gdyby miał z tym problem. Może zależy od Lidla i „zaangażowania” pracowników.
0 0

DAFNE

#7249709 Napisano: 27.03.2025 13:24:09
Nuna1210 napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Na stronie jest coś w rodzaju dziękujemy (nie pamiętam dokładnie, jak wygląda) + dostałam maila z potwierdzeniem 🙂

Dziękuję. Spróbuję jeszcze raz, widocznie coś robię nie tak.
0 0

Jestemnowa

#7249711 Napisano: 27.03.2025 13:28:38
DAFNE napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Dziękuję. Spróbuję jeszcze raz, widocznie coś robię nie

Ja nie mam żadnego potwierdzenia 🫤
0 0

anaesth

#7249713 Napisano: 27.03.2025 13:29:13
elemelex napisał(a):

Nie wygrywam u Amooco, to agencja u której mam najniższą skuteczność, ale ciagle daję sobie jeszcze jedną szansę i… w Wedlu ITM wygrałam Prezent Marzeń tak idiotyczną odpowiedzią, że aż mi wstyd. Wygląda na to, że do tej pory pisałam za dobrze emotka  Nie trać nadziei, może lubią głupoty emotka
1 elemelex 0

DAFNE

#7249714 Napisano: 27.03.2025 13:29:44
Jestemnowa napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

DAFNE napisał(a):

Dziękuję. Spróbuję jeszcze raz, widocznie coś robię nie

Ja nie mam żadnego potwierdzenia 🫤

A komunikat jakiś po wysłaniu miałaś?
0 0