Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

emanuela24

#7249488 Napisano: 26.03.2025 15:51:23
kachakacha napisał(a):

Jak widzę te szajsowate nagrody w konkursach, to przypominają mi się czasy, gdy z 20 lat temu zbierałam papierki po cukierkach Wawel. 30 papierków wysyłanych pocztą i trafiło się kilkanaście koszulek, albo torebek, którymi obdarowywałam koleżanki mamy.
Ile frajdy dawało mi wtedy trafienie w bramkę w Snickers i Twix... Ta radość, gdy listonosz przyniósł 120-150 batonów, które miały kody promocyjne i można było grać dalej.

Może wtedy te nagrody też nie miały zbyt wielkiej wartości, ale było ich tak dużo (i konkurencja mniejsza), że wygrana była niemal pewna.

Ooo miliony batonów emotka  Szkoda że nie robią już tej loterii.
2 ZetZ, noemi 0

notta

#7249489 Napisano: 26.03.2025 15:55:36
emanuela24 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Jak widzę te szajsowate nagrody w konkursach, to przypominają mi się czasy, gdy z 20 lat temu zbierałam papierki po cukierkach Wawel. 30 papierków wysyłanych pocztą i trafiło się kilkanaście koszulek, albo torebek, którymi obdarowywałam koleżanki mamy.
Ile frajdy dawało mi wtedy trafienie w bramkę w Snickers i Twix... Ta radość, gdy listonosz przyniósł 120-150 batonów, które miały kody promocyjne i można było grać dalej.

Może wtedy te nagrody też nie miały zbyt wielkiej wartości, ale było ich tak dużo (i konkurencja mniejsza), że wygrana była niemal pewna.

też miałam snicersów trochę <3

apacz_

#7249495 Napisano: 26.03.2025 16:52:42
Byłem dziś w Groszku na zakupy konkursowe, przy kasie expediendka poinformowała mnie, że skanowanie aplikacji zakupowej dziala od kwoty 40zł. Mógłby ktoś to potwierdzić? Chodzi o tę loterię 
https://www.e-kon...ieta-wiosna-malowane
0 0

wiesia30

#7249497 Napisano: 26.03.2025 16:54:57
apacz_ napisał(a):

Byłem dziś w Groszku na zakupy konkursowe, przy kasie expediendka poinformowała mnie, że skanowanie aplikacji zakupowej dziala od kwoty 40zł. Mógłby ktoś to potwierdzić?

Wczoraj skanowałam przy 39 zł
1 apacz_ 0

apacz_

#7249500 Napisano: 26.03.2025 17:05:19
wiesia30 napisał(a):

apacz_ napisał(a):

Byłem dziś w Groszku na zakupy konkursowe, przy kasie expediendka poinformowała mnie, że skanowanie aplikacji zakupowej dziala od kwoty 40zł. Mógłby ktoś to potwierdzić?

Wczoraj skanowałam przy 39 zł

Czyli babeczka w sklepie jakaś niekumata. Dzięki za odpowiedź : )
0 0

lukaszn12

#7249502 Napisano: 26.03.2025 17:11:05
nata1898 napisał(a):

elemelex napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Wszystkim wygrywającym cokolwiek w konkursie Bitwy Smaków Lays serdecznie gratuluję. Kilkanaście kreatywnych zgłoszeń poszło z mojej strony, nawet kartonu chipsów nie wygrałem więc nie mam pojęcia jakim kluczem wybierają zwycięzców.

Ja też nic tam nie wygrałam, ale fakt, że wysyła się dużo zgłoszeń nic nie oznacza i żadnej gwarancji nie daje.
Lepiej mieć natchnienie z niebios i jednym tekstem wygrać emotka
Tylko co zrobić, by chipsy nas wciąż inspirowały - nie wiem.

U mnie dopiero dziś wpadł karton chipsów, a wysyłałam zgłoszenia od początku emotka także na pewno trzeba się uzbroić w cierpliwość, choć ja już zwątpiłam, że cokolwiek tam wygram, ale jak widać, da się emotka warto eksperymentować z treściami, wysyłać różne odpowiedzi emotka

Pierwszym zgłoszeniem trafiłem iphone. Potem zero trafień. U dziewczyny i siostry też nic a zgłoszeń kilkadziesiąt.

darq1991

#7249510 Napisano: 26.03.2025 17:34:01
Gratulacje za IPhone! Jakąś wynyślną historyjką trafiłeś? Właśnie o tym piszę, że trochę dziwnie to wszystko wygląda, ale może mają jakiś swój algorytm emotka
0 0

niunio

#7249512 Napisano: 26.03.2025 17:42:18
Nie wiem co to za zagadka, przecież diagnoza jest już wystawiona. Łukasz po prostu miał szczęście w losowaniu.

isiulka

#7249515 Napisano: 26.03.2025 17:48:17
notta napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Oooo jejku też pamiętam!! Rewelacyjna była ta loteria, tyle kartonów batonów, wszystkich nimi obdarowywałam i każdy chodził szczęśliwy   emotka  Szkoda, że nie ma już takich loterii. Chociaż ja byłam fanką tych gdzie wysyłało się smsa o równej minucie - w sylwestrowej loterii z Polsatem się wygrywało telefony co minutę emotka  chyba nadal gdzieś kilka sztuk leży. A potem pytanie za 50 tys. Ile czasu trwała suma wszystkich reklam podczas Sylwestra z Polsatem i nikt nie odpowiedział prawidłowo 🤣

emanuela24

#7249520 Napisano: 26.03.2025 18:19:19
isiulka napisał(a):

notta napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Oooo jejku też pamiętam!! Rewelacyjna była ta loteria, tyle kartonów batonów, wszystkich nimi obdarowywałam i każdy chodził szczęśliwy   emotka  Szkoda, że nie ma już takich loterii. Chociaż ja byłam fanką tych gdzie wysyłało się smsa o równej minucie - w sylwestrowej loterii z Polsatem się wygrywało telefony co minutę emotka  chyba nadal gdzieś kilka sztuk leży. A potem pytanie za 50 tys. Ile czasu trwała suma wszystkich reklam podczas Sylwestra z Polsatem i nikt nie odpowiedział prawidłowo 🤣

A sunsilk pamiętasz? Co godzinę o pełnej była suszarka prostującą, zwykła suszarka i coś jeszcze emotka
I 10 000 telefonów na 10-lecie plusa
 Wysyłało się sms-y jak się plansza z konkursem w tv pokazała. To były moje jedne z pierwszych konkursów emotka
1 isiulka 0

nanajka81

#7249534 Napisano: 26.03.2025 20:07:23
darq1991 napisał(a):

Wszystkim wygrywającym cokolwiek w konkursie Bitwy Smaków Lays serdecznie gratuluję. Kilkanaście kreatywnych zgłoszeń poszło z mojej strony, nawet kartonu chipsów nie wygrałem więc nie mam pojęcia jakim kluczem wybierają zwycięzców.

Również gratuluje tym którzy wbili się tam w gust jury. Też się tam produkowałam (już przestałam bo widzę że nie ma to sensu) i nic. Nie wiem co takiego genialnego trzeba napisać żeby na cokolwiek się tam załapać. A wygrał ktoś główną ? (nie widziałam żeby ktoś pisał, że mu się udało)
0 0

iwona0103

#7249535 Napisano: 26.03.2025 20:11:49
isiulka napisał(a):

notta napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Ja pamiętam, że te wygrane miały zielone opakowania. Było ich tyle, że później nie mogłam na nie patrzeć. I chyba jakiś pan z dziwnego maila odpisywał nam czy wygraliśmy emotka
Były też konkursy w rmf, gdzie na hasło w radiu pojawiał się formularz. Wspaniale ratowało to studencki budżet. Pamiętam też, że raz wygrała koleżanka, która najpóźniej wysłała odpowiedzi  emotka

Edit: znalazłam maila. Konkurs był dokładnie 16 lat temu. Adres, na który pisaliśmy: chcemisiesiku... emotka

fryteczka

#7249536 Napisano: 26.03.2025 20:26:51
2009-03-18152 Snickers Oczekuje na wysłanie

Aż odgrzebałam @ chcemisiesiku 🥹
1 iwona0103 0

jomico

#7249538 Napisano: 26.03.2025 20:44:32
Mam 23 maile z chcemisiesiku! 

jomico

#7249539 Napisano: 26.03.2025 20:47:40
chyba już mu nic nie grozi po 16 latach emotka

isiulka

#7249542 Napisano: 26.03.2025 21:12:07
Przydałby się taki sentymentalny wątek ze starymi zdjęciami nagród  emotka  ja dzisiaj znalazłam tuby z Hortex z takimi ogromnymi naklejkami na ścianę ( dmuchawce i drzewo). Zerknęłam z ciekawości na naklejkę od kuriera i nabity 2011 rok,  najlepsze jest to ze nadal nic im się nie dzieje, można kleić.
Kiedyś te konkursy były jakieś fajniejsze...

kachakacha

#7249544 Napisano: 26.03.2025 21:14:22
jomico napisał(a):

Mam 23 maile z chcemisiesiku! 

Tej akcji nie pamiętam! Po co do nich dzwonililiśmy?

W RMF był jeszcze fajny konkurs na Dzień Kobiet. O pełnych godzinach były do wygrania bony do Esotiq. Pracowałam wtedy za 6.50/h, więc jak dostałam kilka bonów po 300zł to mogłam zaszaleć w sklepie z bielizną 😅

nienia

#7249545 Napisano: 26.03.2025 21:20:26
Ja wygrałam karton Milky Way to mógł być 2005? może 2006 oczywiście smsem ( zresztą,  to były czasy, gdy nie miałam jeszcze dostępu do internetu). To byla moja pierwsza wygrana, ale nie pamiętam co było wtedy nagroda główną.
0 0

dysia

#7249547 Napisano: 26.03.2025 21:26:33
Odkopalam w starej komórce sprzed 10 lat sma 

isiulka

#7249548 Napisano: 26.03.2025 21:29:53
dysia napisał(a):

Odkopalam w starej komórce sprzed 10 lat sma 

Cos pięknego! emotka  A Kia nadal śmiga?