Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

anialistopad

#7225100 Napisano: 27.11.2024 20:46:55
sasaaabp napisał(a):

ech, ech do 20:00 trwał konkurs Bref emotka

To samo i 2 paragony poszły w pi...
0 0

incendio12

#7225112 Napisano: 27.11.2024 21:19:07

Na ostatnią chwilę piszę zgłoszenie na FuzeTea Stokrotka, wchodzę na stronę konkursową żeby wysłać, a tu proszę  emotka  Miał być do dziś i przedłużyli o 2 tygodnie.. I to dziś zdecydowali o przedłużeniu z tego co czytam w regulaminie. Mieli za mało zgłoszeń czy co emotka  Fortis coraz bardziej jest dla mnie podejrzany..

isiulka

#7225118 Napisano: 27.11.2024 21:27:58
incendio12 napisał(a):

Na ostatnią chwilę piszę zgłoszenie na FuzeTea Stokrotka, wchodzę na stronę konkursową żeby wysłać, a tu proszę  emotka  Miał być do dziś i przedłużyli o 2 tygodnie.. I to dziś zdecydowali o przedłużeniu z tego co czytam w regulaminie. Mieli za mało zgłoszeń czy co emotka  Fortis coraz bardziej jest dla mnie podejrzany..

Obstawiałabym raczej, że było dużo zgłoszeń i postanowili jeszcze sobie podnieść sprzedaż.
0 0

incendio12

#7225122 Napisano: 27.11.2024 21:34:18
isiulka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Obstawiałabym raczej, że było dużo zgłoszeń i postanowili jeszcze sobie podnieść sprzedaż.

Pewnie masz rację.. Szkoda że ilości nagród nie podwoili. Gdyby od początku było wiadomo że taki długi będzie ten konkurs to pewnie ja i część osób nie zdecydowałoby się na wzięcie udziału, bo nagród robi się dosyć mało gdy konkurs nie trwa dwa tygodnie tylko ponad miesiąc.. Ciekawa zagrywka z ich strony emotka
0 0

maverick

#7225123 Napisano: 27.11.2024 21:38:06
incendio12 napisał(a):

isiulka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Pewnie masz rację.. Szkoda że ilości nagród nie podwoili. Gdyby od początku było wiadomo że taki długi będzie ten konkurs to pewnie ja i część osób nie zdecydowałoby się na wzięcie udziału, bo nagród robi się dosyć mało gdy konkurs nie trwa dwa tygodnie tylko ponad miesiąc.. Ciekawa zagrywka z ich strony emotka

To Fortis i coś czuję, że przy tylu zgłoszeniach znów nikt z forum nic nie ugra emotka

Kamil_K

#7225124 Napisano: 27.11.2024 21:41:29
kate87 napisał(a):

Kiedy można wyrzucić opakowania z Kinder bueno?

Dodatkowe losowanie odbędzie się 11 grudnia więc po tej dacie można wyrzucić

anaesth

#7225125 Napisano: 27.11.2024 21:42:24
isiulka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

A mi przeszło przez myśl, że może był problem z dostępnością 1,5l FuzeTea, bo chyba mignęły mi na forum wpisy na ten temat emotka
0 0

bea777

#7225138 Napisano: 27.11.2024 22:45:07
anaesth napisał(a):

moskala22 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

FAT.sp.zoo co wysyłają fedexem?

Obstawiamy Gourmet

Na pewno? Wygrałam zestaw na początku loterii i nie mam powiadomienia o przesyłce, poza tym jak wysyłali zawieszki z tej loterii, to jako Unique One emotka

Może to tylko gratisowa zupa Winiary
0 0

elemelex

#7225156 Napisano: 28.11.2024 06:44:49
isiulka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Nie sądzę emotka   Mam blisko stokrotkę i mi się nie chciało wziąć udziału, bo mnie nagrody nie kuszą, jakieś (sorki) brzydkie plecaki i bony do stokrotki które sa traktowane przez kasjerki jak kryptonit. Szkoda mi było zachodu, pewnie nie tylko mi.

atyde25

#7225165 Napisano: 28.11.2024 07:42:12
Czyli co na loterię Lidla można sobie zbierać cudze paragony. Nie będą aplikacji sprawdzać i jej właściciela. Trochę szkoda tym razem bo to może mafia zbierać tysiące paragonów.
0 0

ktosiek1

#7225171 Napisano: 28.11.2024 08:24:13
anaesth napisał(a):

isiulka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

A mi przeszło przez myśl, że może był problem z dostępnością 1,5l FuzeTea, bo chyba mignęły mi na forum wpisy na ten temat emotka

Dokładnie, były tylko małe butelki a nie 1,5 l
0 0

onazielona86

#7225173 Napisano: 28.11.2024 08:34:15
maverick napisał(a):

incendio12 napisał(a):

isiulka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

To Fortis i coś czuję, że przy tylu zgłoszeniach znów nikt z forum nic nie ugra emotka

Nic mnie tak nie wyprowadza z równowagi jak przedłużenie konkursu w ostatni dzień ....kiedyś walczyłam o robota w kolejnym konkursie upatrywałam spore szanse dla siebie emotka miałam oczywiście moim zdaniem super zgłoszenie a tu w ostatni dzień piszą ,że wydłużają konkurs o miesiąc ....finalnie zajełam 2 miejsce emotka

isiulka

#7225174 Napisano: 28.11.2024 08:38:05
Gdyby ktoś się specjalnie wybierał do Kauflandu na loterie zdrapkową, to nie ma sensu. Nikt nic nie wie o żadnej loterii i nie ma zdrapek.
0 0

katee14

#7225179 Napisano: 28.11.2024 08:59:08
W loteri Pepsi & Lays Lidl doczytał ktoś jaki jest limit nagród na osobę? Trzeci raz czytałam regulamin  i nie widzę takiej infirmacji.
0 0

izak1000

#7225188 Napisano: 28.11.2024 09:36:23
isiulka napisał(a):

Gdyby ktoś się specjalnie wybierał do Kauflandu na loterie zdrapkową, to nie ma sensu. Nikt nic nie wie o żadnej loterii i nie ma zdrapek.

Byłam w sklepie o 7:00.Reklamy w całym sklepie, zdrapki wydawane przy kasach. Nie ma żadnego problemu .🙂
0 0

incendio12

#7225189 Napisano: 28.11.2024 09:39:02
katee14 napisał(a):

W loteri Pepsi & Lays Lidl doczytał ktoś jaki jest limit nagród na osobę? Trzeci raz czytałam regulamin  i nie widzę takiej infirmacji.

Chodzi Ci o konkurs Avanti w lidlu czy jest jeszcze oprócz tego jakaś loteria? W tym konkursie chyba nie ma limitu nagród.
0 0

katee14

#7225205 Napisano: 28.11.2024 10:16:54
incendio12 napisał(a):

katee14 napisał(a):

Chodzi Ci o konkurs Avanti w lidlu czy jest jeszcze oprócz tego jakaś loteria? W tym konkursie chyba nie ma limitu nagród.

Tak Avanti lidl
0 0

anialistopad

#7225213 Napisano: 28.11.2024 10:30:33
W Kauflandzie do każdego paragonu dają zdrapkę czy nie zależnie od ilości paragonów 1 zdrapka na osobę ?
0 0

as32572

#7225214 Napisano: 28.11.2024 10:31:44
anialistopad napisał(a):

W Kauflandzie do każdego paragonu dają zdrapkę czy nie zależnie od ilości paragonów 1 zdrapka na osobę ?

1 zdrapka, chyba ze wyjdziesz ze sklepu i zrobisz ponowne zakupy

isiulka

#7225219 Napisano: 28.11.2024 10:37:20
izak1000 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Byłam w sklepie o 7:00.Reklamy w całym sklepie, zdrapki wydawane przy kasach. Nie ma żadnego problemu .🙂

Kurde a u mnie jak zwykle grają głupa , pójdę popołudniu i zobaczę czy coś się zmieniło. Dzięki za info.
0 0