Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Catcat

#7223135 Napisano: dzisiaj o 13:31:30
Emememe napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

tylko jedno wyzwanie dzis w żabce uuu ale bieda

Jest też wyzwanie z energetykami Monster ukryte w kategorii napoje 😆 Tym razem organizuje NAV, więc może nagrody się nie rozpłyną xD

Kurde, nie widziałam, a dziś rano kupiłam dwa Monstery, pewnie trzeba było inną ilość, bo żaden kod mi nie wpadł. 

Edit. lipa, trzeba przed zakupem "dołączyć do loterii" i przez przypadek nie da się kupić emotka
1 Emememe 0

adamo86

#7223136 Napisano: dzisiaj o 13:33:56
Catcat napisał(a):

Emememe napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Jest też wyzwanie z energetykami Monster ukryte w kategorii napoje 😆 Tym razem organizuje NAV, więc może nagrody się nie rozpłyną xD

Kurde, nie widziałam, a dziś rano kupiłam dwa Monstery, pewnie trzeba było inną ilość, bo żaden kod mi nie wpadł. Gdzie to dokładnie znaleźć?

Ja znalazłem tu -> na dole wybierasz "Żabka" i potem na górze "Napoje".
Dwa wystarczą na jeden los, ale z tego co widzę to trzeba najpierw dołączyć do loterii

Catcat

#7223138 Napisano: dzisiaj o 13:35:34
adamo86 napisał(a):

Catcat napisał(a):

Emememe napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Kurde, nie widziałam, a dziś rano kupiłam dwa Monstery, pewnie trzeba było inną ilość, bo żaden kod mi nie wpadł. Gdzie to dokładnie znaleźć?

Dwa wystarczą na jeden los, ale z tego co widzę to trzeba najpierw dołączyć do loterii

Ale widzę, że nagrody bez szału, lodówka Monster (akurat już ją kiedyś wygrałam), plecaki i kody do gry COD
0 0

Emememe

#7223139 Napisano: dzisiaj o 13:35:45
adamo86 napisał(a):

Emememe napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

A widział ktoś wyzwanie Królewskiego od Studia Rec? bo już dwa razy się pojawiało na chwilę i znikało 

Też je widziałam, ale było i nie ma 🙈 Może jakaś pomyłka.
0 0

adamo86

#7223140 Napisano: dzisiaj o 13:36:06
Catcat napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Catcat napisał(a):

Emememe napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Ale widzę, że nagrody bez szału, lodówka Monster (akurat już ją kiedyś wygrałam), plecaki i kody do gry COD

To natychmiastowe, a są jeszcze główne emotka
0 0

adamo86

#7223141 Napisano: dzisiaj o 13:39:38
Emememe napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Emememe napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

A widział ktoś wyzwanie Królewskiego od Studia Rec? bo już dwa razy się pojawiało na chwilę i znikało 

Właśnie tydzień temu też było i zniknęło. A teraz udało mi się nawet na stronę wejść (niestety nie zapisałem adresu, a wchodziłem przez appkę więc nie mam w historii :( ) , a tam było napisane, że kupowanie 12-19.11, a zgłaszanie 20-28.11 emotka
Może też było schowane w strefie piw emotka
1 Emememe 0

Catcat

#7223142 Napisano: dzisiaj o 13:40:56
adamo86 napisał(a):

Catcat napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Catcat napisał(a):

Emememe napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

To natychmiastowe, a są jeszcze główne emotka

aa rzeczywiście, symulator jazdy i 20 foteli gamingowych
0 0

Catcat

#7223145 Napisano: dzisiaj o 13:42:25
adamo86 napisał(a):

Emememe napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Emememe napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Właśnie tydzień temu też było i zniknęło. A teraz udało mi się nawet na stronę wejść (niestety nie zapisałem adresu, a wchodziłem przez appkę więc nie mam w historii :( ) , a tam było napisane, że kupowanie 12-19.11, a zgłaszanie 20-28.11 emotka
Może też było schowane w strefie piw emotka

po tej aktualizacji można już zgłupieć, niby wszystkie razem, ale jak co do czego to trzeba szukać po całej aplikacji.
0 0

rufus

#7223146 Napisano: dzisiaj o 13:45:27
Ja nie widze zadnego wyzwania w napojach.. gdzie to?emotka
0 0

adamo86

#7223148 Napisano: dzisiaj o 13:46:28
rufus napisał(a):

Ja nie widze zadnego wyzwania w napojach.. gdzie to?emotka

rufus, wybierz napoje bezalkoholowe tym razem emotka

adamo86

#7223151 Napisano: dzisiaj o 13:48:06
1 rufus 0

atyde25

#7223174 Napisano: dzisiaj o 14:18:47
Bardzo dziwnie w tym nowym Tymbarku dodaje paragon. Nie widać w sumie czy jest dodany. Musi być do 5 MB. Myśle pomniejszę do 2MB.To samo nie widać było czy dodany. No to robić dodałam ten duży i niby przeszo. Tak tylko uprzedzam by inni czasu nie marnowali na pomniejszanie i kombinowanie przy zgłoszeniu.
1 Catcat 0

nataliii

#7223175 Napisano: dzisiaj o 14:19:53
slomkabb napisał(a):

gregory napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

Catcat napisał(a):

gregory napisał(a):

nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Czy w konkursie Jacobs w Dino można zakupić saszetki np 2 in1 czy musi to być kawa bez dodatków?

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

Mi w tej agencji, w analogicznej loterii tylko w Dino kiedyś nie wydali nagrody za taki opis. Chcieli pieczątki, więc może być różnie. Chyba że zmienili podejście do tematu.

Nawet jak zakup jest tylko w Dino? Szkoda, że takie podejście.

Należy od razu pisać, że to nie kosmument odpowiada za to w jaki sposób jest opisany paragon. Jeśli maja wątpliwości to po to jest numer paragonu, numer kasy, nazwa sklepu (szczególnie, że to sieć) i to sklep powinien tak mieć opisany produkt żeby można było go zidentyfikować. Niech zweryfikują i tyle.

Już odpisali. Będą uznawac

Czyli saszetki będą uznawane?

Będą! Mi odpisali. Wyżej jest cytat.
1 Catcat 0