Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lima

#7223073 Napisano: dzisiaj o 11:54:02
nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Czy w konkursie Jacobs w Dino można zakupić saszetki np 2 in1 czy musi to być kawa bez dodatków?

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

Ja mam napój 2 w 1 🙄
0 0

gregory

#7223074 Napisano: dzisiaj o 11:54:47
nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Czy w konkursie Jacobs w Dino można zakupić saszetki np 2 in1 czy musi to być kawa bez dodatków?

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

Mi w tej agencji, w analogicznej loterii tylko w Dino kiedyś nie wydali nagrody za taki opis. Chcieli pieczątki, więc może być różnie. Chyba że zmienili podejście do tematu.
0 0

Catcat

#7223075 Napisano: dzisiaj o 11:55:39
gregory napisał(a):

nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

Mi w tej agencji, w analogicznej loterii tylko w Dino kiedyś nie wydali nagrody za taki opis. Chcieli pieczątki, więc może być różnie. Chyba że zmienili podejście do tematu.

Nawet jak zakup jest tylko w Dino? Szkoda, że takie podejście.
0 0

malgol

#7223081 Napisano: dzisiaj o 12:03:38
notta napisał(a):

lima napisał(a):

W Loterii udział biorą: kawy marki Jacobs, dostępne w sklepach sieci Dino (zwane dalej„Produktami Promocyjnymi”. Na moje można

2 w 1 to jest napój kawowy, zapytałabym w agencji czy uznają taki zakup
0 0

gregory

#7223084 Napisano: dzisiaj o 12:07:10
Catcat napisał(a):

gregory napisał(a):

nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

tak było, nie kłamię. Akurat zrobiłem ten zakup gdzieś będąc w podróży. do sklepu było daleko, a wygrałem "tylko" zestaw kaw. Wysłałem im nawet zdjecie paragonu z produktem i prośba o uznanie, ale byli nieugięci. Z tym, że to było chyba juzdwa lata temu, więc moze teraz mają juz inne zasady, ale lepiej spodziewać się weryfikacji i nie być rozczarowanym. zreszta w regulaminie też jest cos o tym, że musi być jasne, że to zakup konkursowy. Ale moze ktoś zapyta u źródła?
0 0

nataliii

#7223085 Napisano: dzisiaj o 12:08:01
gregory napisał(a):

Catcat napisał(a):

gregory napisał(a):

nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

tak było, nie kłamię. Akurat zrobiłem ten zakup gdzieś będąc w podróży. do sklepu było daleko, a wygrałem "tylko" zestaw kaw. Wysłałem im nawet zdjecie paragonu z produktem i prośba o uznanie, ale byli nieugięci. Z tym, że to było chyba juzdwa lata temu, więc moze teraz mają juz inne zasady, ale lepiej spodziewać się weryfikacji i nie być rozczarowanym. zreszta w regulaminie też jest cos o tym, że musi być jasne, że to zakup konkursowy. Ale moze ktoś zapyta u źródła?

Ja dziś zapytałam z rana ich czy wogole ten produkt wchodzi w grę. Narazie nie odpisali.
1 notta 0

gregory

#7223087 Napisano: dzisiaj o 12:08:33
nataliii napisał(a):

gregory napisał(a):

Catcat napisał(a):

gregory napisał(a):

nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

Ja dziś zapytałam z rana ich czy wogole ten produkt wchodzi w grę. Narazie nie odpisali.

daj znaćjeśli odpowiedzą.
0 0

anaesth

#7223089 Napisano: dzisiaj o 12:10:12
nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

Ziarnista też nie ma super opisu emotka KAWA ZIAR B&C 1KG
1 Catcat 0

martaxxx73

#7223092 Napisano: dzisiaj o 12:17:35
nataliii napisał(a):

nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

0 0

pioge7

#7223094 Napisano: dzisiaj o 12:21:39
tad_pole napisał(a):

pumba napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Oświadczenie do nagrody gwarantowanej z Serenady - czy podają kody, które się zgłosiło? Nie zapisałam tego, a opakowania leżą razem z opakowaniami męża i innymi, które nie zostały zgłoszone, bo paragon się zgubił emotka  A teraz dopiero widze, że trzeba je wpisać jeszcze raz, zanim wyślą nagrodę

Nie podają kodów. Chyba, że spróbujesz,  opiszesz sytuację i do nich napiszesz 🙂 Może się uda... A jak nie to zależy jak dużo masz tych opakowań... Zawsze można spróbować wpisać kody, jak będą złe to nie przejdą.

Dzięki wszystkim za pomoc! Zdjęcie usunęłam, ale - na szczęście obeszłam to w inny sposób, rejestrując kody, które mam i faktycznie te złe nie przechodziły. Powiedzcie jeszcze - czy są ograniczenia na gospodarstwo domowe? Nie widzę w regulaminie, ale wolę dopytać emotka

1 osoba może chyba wygrać ile chce z tego co pamiętam
Rejestrując osobne paragony i kody
1 tad_pole 0

aspartaqs

#7223097 Napisano: dzisiaj o 12:28:48
SERENADA NUGGETSY - w jakich sklepach/sieciach handlowych można je kupić?
0 0

asiaaa85

#7223098 Napisano: dzisiaj o 12:28:49
martaxxx73 napisał(a):

nataliii napisał(a):

nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

Gdyby agencja odpisała czy te saszetkach wchodzą proszę o informacje tutaj , będę wdzięczna 

0 0

gregory

#7223101 Napisano: dzisiaj o 12:32:34
Pytałem w agencji o Jacobs w Dino. Mamy się nie przejmować opisami. Będą uznawać nawet bez słowa Jacobs. Fajnie, że teraz tak robią.

nataliii

#7223103 Napisano: dzisiaj o 12:36:03
asiaaa85 napisał(a):

martaxxx73 napisał(a):

nataliii napisał(a):

nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

Gdyby agencja odpisała czy te saszetkach wchodzą proszę o informacje tutaj , będę wdzięczna 

potwierdzamy, że kawa cappuccino Milka choco Jacobs 15,8g również jest produktem promocyjnym objętym loterią.

Enjoy_today

#7223104 Napisano: dzisiaj o 12:36:06
Catcat napisał(a):

gregory napisał(a):

nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

Należy od razu pisać, że to nie kosmument odpowiada za to w jaki sposób jest opisany paragon. Jeśli maja wątpliwości to po to jest numer paragonu, numer kasy, nazwa sklepu (szczególnie, że to sieć) i to sklep powinien tak mieć opisany produkt żeby można było go zidentyfikować. Niech zweryfikują i tyle.
0 0

notta

#7223105 Napisano: dzisiaj o 12:37:21
aspartaqs napisał(a):

SERENADA NUGGETSY - w jakich sklepach/sieciach handlowych można je kupić?

w dino chyba były jakiś czas temu
1 aspartaqs 0

gregory

#7223106 Napisano: dzisiaj o 12:37:22
Enjoy_today napisał(a):

Catcat napisał(a):

gregory napisał(a):

nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

Należy od razu pisać, że to nie kosmument odpowiada za to w jaki sposób jest opisany paragon. Jeśli maja wątpliwości to po to jest numer paragonu, numer kasy, nazwa sklepu (szczególnie, że to sieć) i to sklep powinien tak mieć opisany produkt żeby można było go zidentyfikować. Niech zweryfikują i tyle.

Już odpisali. Będą uznawac

slomkabb

#7223108 Napisano: dzisiaj o 12:41:49
gregory napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

Catcat napisał(a):

gregory napisał(a):

nataliii napisał(a):

lima napisał(a):

Opis jest fatalny
”kawa capucinno”
Myślicie że przejdzie?

Już odpisali. Będą uznawac

Czyli saszetki będą uznawane?
0 0

Emememe

#7223112 Napisano: dzisiaj o 12:44:43
agakaz2 napisał(a):

tylko jedno wyzwanie dzis w żabce uuu ale bieda

Jest też wyzwanie z energetykami Monster ukryte w kategorii napoje 😆 Tym razem organizuje NAV, więc może nagrody się nie rozpłyną xD

adamo86

#7223131 Napisano: dzisiaj o 13:23:44
Emememe napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

tylko jedno wyzwanie dzis w żabce uuu ale bieda

Jest też wyzwanie z energetykami Monster ukryte w kategorii napoje 😆 Tym razem organizuje NAV, więc może nagrody się nie rozpłyną xD

A widział ktoś wyzwanie Królewskiego od Studia Rec? bo już dwa razy się pojawiało na chwilę i znikało 
0 0