Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

simonapp

#7222927 Napisano: 19.11.2024 21:32:00
sks900 napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

otter napisał(a):

ziolko napisał(a):

Jak rozumiecie zapis w regulaminie loterii Lidl "Zakup promocyjny musi być dokonany przez uczestnika na własną rzecz i na własny rachunek, uczestnik musi faktycznie zapłacić za zakup promocyjny"??
Czyli muszą być tylko takie paragony, co faktycznie zrobiło się zakupy? Nic tzw znalezionych paragonów?

przy bonach 20 50 100zl pewnie nie beda robic cyrkow, bo szkoda zachodu, ale nagrody glowne moga sprawdzic czy przypadkiem rachunek nie jest przypisany do konta Lidl innej osoby. Tak przynajmniej powinno byc, bo inaczej pracownicy Lidl mogliby zglaszac setkami (chociaz i tak zostaje ich duzo mniej niz w Biedronkach bo w Lidlu sa te glupie bramki do skanowania)

warto zaznaczyć że nie trzeba mieć konta w aplikacji lidl plus itp aby się zgłosić do loterii więc jeżeli się znajdzie taki paragon to nawet tego nie zweryfikują czy to my kupiliśmy emotka  u mnie w sklepie dziwnym trafem dziś znikł kosz na paragony gdzie ludzie mogli wyrzucać po  wyjściu z kas samoonsługowych emotka

Może się zdarzyć, że ktoś nie swoje paragony będzie zgłaszał, a 2 osoba po jakimś czasie zacznie zgłaszać te same paragony z aplikacji mobilnej i dymy.

Ale mam mętlik w głowie po tych Waszych wpisach. 
W Lewiatanie z Aplikacją trzeba było kupić za 50 zł, można było wygrać   5 groszy. 
Zapasy produktów u mnie spore, a lepszej nagrody    emotka   nie ma. 
Czy ktoś tam wygrał coś więcej? 
Wiem, rozumiem, nowy konkurs, nowe nadzieje. 
Uczciwość - nie zapominajcie, że coś takiego istnieje.
1 kimberly 0

snowflake

#7222941 Napisano: 19.11.2024 22:36:32
PPPet-er napisał(a):

Jak maja? Gdzie jest zapis, ze moga cie tak inwigilowac? 
Jakby sie uparli to by przeciez mogli sprawdzac nagrania w sklepach - kto kupil, czym zaplacil... potem kamery na ulicach - czy do swego wlasnego domu wjechalas z towarem z Lidla... potem śmietnik powinni sprawdzic, czy w domu produkty zjedzono, ubrano sie w nie ect
Wystarczy, ze ograniczyli ilosc nagrod na osobe na dzien - lepiej przeciez wyglada w statystykach tych 10 laureatow do 10 nagrod niz jeden zgarniajacy "hurtowo"

"Zakup promocyjny musi być dokonany przez uczestnika na własną rzecz i na własny rachunek, uczestnik musi faktycznie zapłacić za zakup promocyjny" -  sami nie mają takiej możliwości ale mogą zażądać potwierdzenia, że to właśnie Ty zapłaciłeś kartą za dany paragon. Wg mnie ten zapis daje im takie prawo. Głupi konkurs Hairmate w Ross - w formularzu dla zestawu kosmetyków pojawiło się okienko "pesel" i "numer i seria dowodu osobistego". To nie jest większa inwigilacja?

Nigdzie nie napisałam, że na pewno każdego będą sprawdzać. Nie ja napisałam ten regulamin i nie ja go będę egzekwować. Możemy się tak przegadywać cały czas ale to, jak wykorzystają ten zapis, zależy tylko i wyłącznie od ich widzi mi się.
Natomiast temat inwigilacji to temat rzeka. Wystarczy się przyjrzeć programom lojalnościowym, w których bierzemy udział. Albo aplikacjom w telefonie - ile podmiotom niektóre udostępniają nasze dane.
0 0

dany-duszek

#7222954 Napisano: 19.11.2024 23:36:08
snowflake napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Jak maja? Gdzie jest zapis, ze moga cie tak inwigilowac? 
Jakby sie uparli to by przeciez mogli sprawdzac nagrania w sklepach - kto kupil, czym zaplacil... potem kamery na ulicach - czy do swego wlasnego domu wjechalas z towarem z Lidla... potem śmietnik powinni sprawdzic, czy w domu produkty zjedzono, ubrano sie w nie ect
Wystarczy, ze ograniczyli ilosc nagrod na osobe na dzien - lepiej przeciez wyglada w statystykach tych 10 laureatow do 10 nagrod niz jeden zgarniajacy "hurtowo"

"Zakup promocyjny musi być dokonany przez uczestnika na własną rzecz i na własny rachunek, uczestnik musi faktycznie zapłacić za zakup promocyjny" -  sami nie mają takiej możliwości ale mogą zażądać potwierdzenia, że to właśnie Ty zapłaciłeś kartą za dany paragon. Wg mnie ten zapis daje im takie prawo. Głupi konkurs Hairmate w Ross - w formularzu dla zestawu kosmetyków pojawiło się okienko "pesel" i "numer i seria dowodu osobistego". To nie jest większa inwigilacja?

Nigdzie nie napisałam, że na pewno każdego będą sprawdzać. Nie ja napisałam ten regulamin i nie ja go będę egzekwować. Możemy się tak przegadywać cały czas ale to, jak wykorzystają ten zapis, zależy tylko i wyłącznie od ich widzi mi się.
Natomiast temat inwigilacji to temat rzeka. Wystarczy się przyjrzeć programom lojalnościowym, w których bierzemy udział. Albo aplikacjom w telefonie - ile podmiotom niektóre udostępniają nasze dane.

to zapłać gotówką, jak nie gotówką to kup kartę podarunkową Lidla i zapłacić nią za zakupy i nie będzie tego problemu, bo karta podarunkowa oraz gotówka nie jest przypisana do danej osoby.
0 0

tad_pole

#7222959 Napisano: 19.11.2024 23:54:19
Podajecie PESEL i adres urzędu skarbowego w nagrodach wartych kilka stówek? jeśli nie, to czy otrzymujecie nagrody?
0 0