Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

@gnieszk@

#7222892 Napisano: dzisiaj o 19:59:37
snowflake napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

A Lidla stac na takie chore zagrywki? Nie dosyc, ze eliminuja sami sobie emerytow z grona klienow to teraz Smolar bedzie jeszcze sprawdzal aplikacje tych pozostalych?
A jak sprawdzi tych co bez apki kupowali, wygrali?

Teoretycznie jakby się uparli, paragony płacone kartą też są do sprawdzenia. Nie twierdzę, że będą tak robić ale mają taką możliwość.

Otóż nie, nie mają takiej możliwości jeśli nie ma takiego zapisu w regulaminie.
0 0

snowflake

#7222894 Napisano: dzisiaj o 20:08:33
@gnieszk@ napisał(a):

Otóż nie, nie mają takiej możliwości jeśli nie ma takiego zapisu w regulaminie.

Piszemy o tym konkretnym zapisie, który został tu przytoczony? Ja uważam, że daje organizatorowi dość duże pole do popisu. Pytanie, na ile będzie im się chciało to sprawdzać.
0 0

Luiza12

#7222895 Napisano: dzisiaj o 20:10:05
maixys napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

maixys napisał(a):

Jak pisać w Los Mejores? Ktoś chciałby się wymienić zwycięskimi odpowiedziami? Mogę się wymienić za Everydayme i Albedo w których ostatnio mamy bardzo dużą skuteczność emotka

Raczej nikt się nie podzieli, konkurencja jest duża, a każdy chce wygrywać. Ja w tym roku nie wygrywam już nic, chętnie usłyszałabym co preferują agencje, nie chodzi mi o gotowe teksty, ale wskazówki, jednak każdy gra na siebie i to jest jasne, trudno, by się dzielić wiedzą tejemną. Moja teoria jest taka, że w agencjach jest już pokolenie, którego nie rozumiem i nie mówię jego językiem, moje teksty pewnie są nudne i są lepsi, może czas zawiesić biała flagę...emotka

Rozumiem, takie masz przekonanie, ale myślę inaczej - gram od roku z hakiem i od tego czasu wymieniłem się kilkudziesięcioma pracami konkursowymi z innymi użytkownikami forum. Ot co, nie chcę, żeby ktoś się ze mną dzielił - liczę na wymianę zwycięskich odpowiedzi. Jest to sytuacja WIN-WIN, bo wiem, ile są warte moje prace i doskonale wiem, ile nauczyłem się od innych użytkowników forum - a nauczyłem się bardzo dużo. Oczywiście, jeśli ktoś pisze do mnie i oczekuje za darmo nie wiadomo jakich podpowiedzi, to nie widzę pola do dyskusji. Ale wymiana? Trzeba to potraktować jako inwestycję, bo to się zwraca. Oczywiście nikogo do niczego nie zmuszam, ale są tutaj ludzie którzy rozumieją mój punkt widzenia emotka

Ok, trafiają do mnie Twoje argumenty, kiedyś też chętnie chciałam się wymieniać, ale może źle trafiałam. Dziś niestety nie wygrywam, więc nie mam nic do zaoferowania, ale jak bym kiedyś popełniła tekst godny nagrody, to się  zgłoszę. Fakt to niewątpliwy, że można się od kogoś dużo nauczyć, czasem nie trzeba wiele, człowiek utyka w swoich schematach.
1 maixys 0

Luiza12

#7222896 Napisano: dzisiaj o 20:11:21
ziolko napisał(a):

Luiza12 nie nooo... Smolar to nie Mysiorki. Gdyby postępowali nieuczciwie i byłoby to do udowodnienia, to nie mieliby szans na rynku.
Pamiętam akcję z Mysiorkami i autami z lidla. To był gruuuby przekręt. I udowodniono im to.

To ja jestem naprawdę poza czasem i przestrzenią, bo nie znam tej akcji, choć gram już tyle latemotka .
0 0

Kamil_K

#7222900 Napisano: dzisiaj o 20:16:48
ziolko napisał(a):

snowflake w razie wygranej trzeba odesłać oryginał paragonu, więc te z aplikacji odpadają

Jeżeli można rejestrować e-paragon to co im wtedy odesłać ? emotka
0 0

elemelex

#7222903 Napisano: dzisiaj o 20:26:39
Co do wymiany tekstów to nie rozumiem tego zupełnie. Mam satysfkację jak dojdę do wszystkiego sama, poza tym czytałam tutaj o przypadku, że ktoś kogoś splagiatował w innym konkursie. To, że ktos do was miło pisze na priviku nie oznacza, że wam takiego numeru nie zrobi.
No ale jak powtarzam to nie jedyny powód dlaczego nie uznaję wymian, tak piszę profilaktycznie by nikt mi takich propozycji nie składał. emotka

PPPet-er

#7222904 Napisano: dzisiaj o 20:27:52
snowflake napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

A Lidla stac na takie chore zagrywki? Nie dosyc, ze eliminuja sami sobie emerytow z grona klienow to teraz Smolar bedzie jeszcze sprawdzal aplikacje tych pozostalych?
A jak sprawdzi tych co bez apki kupowali, wygrali?

Teoretycznie jakby się uparli, paragony płacone kartą też są do sprawdzenia. Nie twierdzę, że będą tak robić ale mają taką możliwość.

Jak maja? Gdzie jest zapis, ze moga cie tak inwigilowac? 
Jakby sie uparli to by przeciez mogli sprawdzac nagrania w sklepach - kto kupil, czym zaplacil... potem kamery na ulicach - czy do swego wlasnego domu wjechalas z towarem z Lidla... potem śmietnik powinni sprawdzic, czy w domu produkty zjedzono, ubrano sie w nie ect
Wystarczy, ze ograniczyli ilosc nagrod na osobe na dzien - lepiej przeciez wyglada w statystykach tych 10 laureatow do 10 nagrod niz jeden zgarniajacy "hurtowo"

deva

#7222905 Napisano: dzisiaj o 20:29:04
monikar napisał(a):

Czy wszyscy dziś dostali przelewy z Prince Polo?

Ja też nie mam🥺
0 0

Dekasia

#7222906 Napisano: dzisiaj o 20:33:12
izkak napisał(a):

Ktoś już sprawdzał co najtaniej wychodzi do loterii Jacobsa w Dino? Są tam w ofercie małe kawy albo saszetki?

Kupowałam ziarnista 1,1 kg za 43,99, ale najtaniej widziałam mieloną Kronung 250g za 16,99.
0 0

PPPet-er

#7222907 Napisano: dzisiaj o 20:43:07
Kamil_K napisał(a):

ziolko napisał(a):

snowflake w razie wygranej trzeba odesłać oryginał paragonu, więc te z aplikacji odpadają

A w Lidlu nie drukuje sie potwierdzenie z kodem kreskowym tak jak w Biedronce?
0 0

Kamil_K

#7222908 Napisano: dzisiaj o 20:50:33
PPPet-er napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

ziolko napisał(a):

Nie wiem. W aplikacji Lidl plus są e-paragony nie trzeba nic włączać tak jak w biedronce 
0 0

atyde25

#7222911 Napisano: dzisiaj o 20:57:38
Chipy niech naw wszczepią.I będą mieć wszystko przebieg trasy do sklepu. Kto stał przy kasie ,kogo kartą było płacone. Psy się chipuje to i można ludzi w sumie. Trochę to wszystko za daleko zaszło.
1 simonapp 0

halliday

#7222913 Napisano: dzisiaj o 20:59:47
Kamil_K napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

ziolko napisał(a):

Nie wiem. W aplikacji Lidl plus są e-paragony nie trzeba nic włączać tak jak w biedronce 

tylko to nie jest paragon fiskalny, w biedronce paragon niefiskalny też jest dostępny bez aktywacji, ale jak chcesz fiskalny to trzeba go aktywować.
1 PPPet-er 0

gregory

#7222915 Napisano: dzisiaj o 21:00:02
Enjoy_today napisał(a):

Czy wygrał ktoś w cheetosach dwa razy na jedne dane?

chciałbym mieć taki dylemat. nawet raz nie wygrałem, a wysłałem każdy etap.
0 0

sks900

#7222919 Napisano: dzisiaj o 21:07:33
Kamil_K napisał(a):

otter napisał(a):

ziolko napisał(a):

Jak rozumiecie zapis w regulaminie loterii Lidl "Zakup promocyjny musi być dokonany przez uczestnika na własną rzecz i na własny rachunek, uczestnik musi faktycznie zapłacić za zakup promocyjny"??
Czyli muszą być tylko takie paragony, co faktycznie zrobiło się zakupy? Nic tzw znalezionych paragonów?

przy bonach 20 50 100zl pewnie nie beda robic cyrkow, bo szkoda zachodu, ale nagrody glowne moga sprawdzic czy przypadkiem rachunek nie jest przypisany do konta Lidl innej osoby. Tak przynajmniej powinno byc, bo inaczej pracownicy Lidl mogliby zglaszac setkami (chociaz i tak zostaje ich duzo mniej niz w Biedronkach bo w Lidlu sa te glupie bramki do skanowania)

warto zaznaczyć że nie trzeba mieć konta w aplikacji lidl plus itp aby się zgłosić do loterii więc jeżeli się znajdzie taki paragon to nawet tego nie zweryfikują czy to my kupiliśmy emotka  u mnie w sklepie dziwnym trafem dziś znikł kosz na paragony gdzie ludzie mogli wyrzucać po  wyjściu z kas samoonsługowych emotka

Może się zdarzyć, że ktoś nie swoje paragony będzie zgłaszał, a 2 osoba po jakimś czasie zacznie zgłaszać te same paragony z aplikacji mobilnej i dymy.
1 kimberly 0

martucha-jk

#7222922 Napisano: dzisiaj o 21:15:19
estrelitta napisał(a):

monikar napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Hairmate mogło jeszcze dodać pola na imiona rodziców emotka

Nr Pesel i numer dowodu do kosmetyków??emotka

Ja w miejscu Pesel i mr dowodu napisałam "nie podam" i tak wysłałam formularz. Przeszedł
.

A jest jakieś potwierdzenie wysłania formularza?
0 0

PPPet-er

#7222923 Napisano: dzisiaj o 21:18:48
sks900 napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

otter napisał(a):

ziolko napisał(a):

Jak rozumiecie zapis w regulaminie loterii Lidl "Zakup promocyjny musi być dokonany przez uczestnika na własną rzecz i na własny rachunek, uczestnik musi faktycznie zapłacić za zakup promocyjny"??
Czyli muszą być tylko takie paragony, co faktycznie zrobiło się zakupy? Nic tzw znalezionych paragonów?

przy bonach 20 50 100zl pewnie nie beda robic cyrkow, bo szkoda zachodu, ale nagrody glowne moga sprawdzic czy przypadkiem rachunek nie jest przypisany do konta Lidl innej osoby. Tak przynajmniej powinno byc, bo inaczej pracownicy Lidl mogliby zglaszac setkami (chociaz i tak zostaje ich duzo mniej niz w Biedronkach bo w Lidlu sa te glupie bramki do skanowania)

warto zaznaczyć że nie trzeba mieć konta w aplikacji lidl plus itp aby się zgłosić do loterii więc jeżeli się znajdzie taki paragon to nawet tego nie zweryfikują czy to my kupiliśmy emotka  u mnie w sklepie dziwnym trafem dziś znikł kosz na paragony gdzie ludzie mogli wyrzucać po  wyjściu z kas samoonsługowych emotka

Może się zdarzyć, że ktoś nie swoje paragony będzie zgłaszał, a 2 osoba po jakimś czasie zacznie zgłaszać te same paragony z aplikacji mobilnej i dymy.

Jesli jest zaznaczony paragon fiskalny w aplikacji to nie ma wtedy papierowego
0 0

sks900

#7222924 Napisano: dzisiaj o 21:21:05
Kamil_K napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

ziolko napisał(a):

I w tej loterii wystarczy e-paragon z apki Lidl, dane wymagane w loterii są takie same jak na papierowym paragonie.

"17.4 Warunkiem wydania każdej nagrody dziennej jest przesłanie pocztą lub pocztąkurierską lub poprzez doręczenie osobiste, przez ww. laureata w nieprzekraczalnym terminie
7 dni od wysłania przez organizatora wiadomości SMS i/lub wiadomości e-mail informującej
o wygranej, o której mowa w pkt 17.1 regulaminu, na adres biura organizatora (SMOLAR
Agencja Promocyjno-Reklamowa, ul. Inżynierska 15, 93-569 Łódź) następujących
dokumentów, danych i oświadczeń laureata ww. nagrody, tj.:
a) oryginał dowodu zakupu promocyjnego/oryginał wydruku dowodu zakupu zapisanego
w aplikacji mobilnej Lidl Plus/oryginał faktury za zakupy w sklepie internetowym
https://www.lidl.pl/ z danymi zgodnymi ze wskazanymi w formularzu zgłoszeniowym do
loterii"
1 Kamil_K 0

sks900

#7222925 Napisano: dzisiaj o 21:23:14
PPPet-er napisał(a):

sks900 napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

otter napisał(a):

ziolko napisał(a):

Mylisz sklepy. W Lidlowej apce nic nie trzeba zaznaczać, e-paragon ma ten sam nr co papierowy.
0 0

PPPet-er

#7222926 Napisano: dzisiaj o 21:29:58
sks900 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

sks900 napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

otter napisał(a):

ziolko napisał(a):

Mylisz sklepy. W Lidlowej apce nic nie trzeba zaznaczać, e-paragon ma ten sam nr co papierowy.

A to lidlowy e-paragon  jest fiskalnym ?...
W Biedronce nie trzba zaznaczac takich niefiskalnych  e-paragonow - lista transakcji jest z automatu w aplikacji. 

Ciekawe, ze Lidl nie rozroznia e-paragon a niefiskalny kwitek potwierdzajacy zakup
0 0