Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

maixys

#7222807 Napisano: dzisiaj o 16:32:59
Jak pisać w Los Mejores? Ktoś chciałby się wymienić zwycięskimi odpowiedziami? Mogę się wymienić za Everydayme i Albedo w których ostatnio mamy bardzo dużą skuteczność emotka
0 0

gregory04

#7222810 Napisano: dzisiaj o 16:39:15
Czy można kupić jedną pastę Elmex na dwa konkursy??
0 0

mietowa

#7222811 Napisano: dzisiaj o 16:41:45
gregory04 napisał(a):

Czy można kupić jedną pastę Elmex na dwa konkursy??

Chyba nie, jedna to sensitive, druga to fresh. Ale mogę się mylić emotka

edit. Zerknęłam i faktycznie się myliłam. Jest Sensitive Fresh emotka
0 0

ziolko

#7222821 Napisano: dzisiaj o 17:34:34
Jak rozumiecie zapis w regulaminie loterii Lidl "Zakup promocyjny musi być dokonany przez uczestnika na własną rzecz i na własny rachunek, uczestnik musi faktycznie zapłacić za zakup promocyjny"??
Czyli muszą być tylko takie paragony, co faktycznie zrobiło się zakupy? Nic tzw znalezionych paragonów?
0 0

Luiza12

#7222832 Napisano: dzisiaj o 18:07:29
maixys napisał(a):

Jak pisać w Los Mejores? Ktoś chciałby się wymienić zwycięskimi odpowiedziami? Mogę się wymienić za Everydayme i Albedo w których ostatnio mamy bardzo dużą skuteczność emotka

Raczej nikt się nie podzieli, konkurencja jest duża, a każdy chce wygrywać. Ja w tym roku nie wygrywam już nic, chętnie usłyszałabym co preferują agencje, nie chodzi mi o gotowe teksty, ale wskazówki, jednak każdy gra na siebie i to jest jasne, trudno, by się dzielić wiedzą tejemną. Moja teoria jest taka, że w agencjach jest już pokolenie, którego nie rozumiem i nie mówię jego językiem, moje teksty pewnie są nudne i są lepsi, może czas zawiesić biała flagę...emotka
0 0

ziolko

#7222833 Napisano: dzisiaj o 18:21:58
Luiza12 Ostatnie 2 czy 3 lata (o ile nie nie dłużej) NIE wygrywam nic na hasła. Po prostu wielkie, okrągłe ZERO. 
Ostatnie co wygrałam, to kosmetyki w bramkach w hebe. I to u Smolara, co jestem jeszcze do tej pory zaskoczona, bo u Smolara nie wygrałam nic kupę lat. 
Dodam, ze cały czas gram na jeden numer telefonu i może mają mnie na czarnej liście albo co... Bo nie uwierzę, że przez tyle lat w konkursach kreatywnych nic nie dałam rady wygrać
0 0

pioge7

#7222834 Napisano: dzisiaj o 18:22:25
ziolko napisał(a):

Jak rozumiecie zapis w regulaminie loterii Lidl "Zakup promocyjny musi być dokonany przez uczestnika na własną rzecz i na własny rachunek, uczestnik musi faktycznie zapłacić za zakup promocyjny"??
Czyli muszą być tylko takie paragony, co faktycznie zrobiło się zakupy? Nic tzw znalezionych paragonów?

na to wychodzi, ale jak udowodnią, że to nie twój dowód zakupu?
0 0